رنگ‌کاری

مشکلات رایج در رنگ‌کاری با پیستوله نقاشی

رنگ کاری با پیستوله نقاشی

باتوجه‌به سؤالات زیادی که از سوی بازدیدکنندگان در مورد مشکلات کار با پیستوله مطرح شده است، تصمیم گرفتیم آموزشی درزمینهٔ مشکلات رایج در زمان استفاده از پیستوله و رفع آن، ارائه دهیم. شما هم اگر تجربه‌ای در این زمینه دارید، در نظرات ما را همراهی کنید.

دلیل شره کردن پیستوله

 شره کردن چه به‌صورت پایین آمدن یک قطره و چه به‌صورت ریزش یک سطح باشد دلیل آن جمع‌شدن بیش از حد رنگ در یک محل هست شره کردن به علت‌های زیر می‌تواند باشد.

 ۱- حرکت پیستوله رنگ‌پاش با سرعت پایین یا نامتوازن صورت بگیرد.

 ۲- رنگ بیش از حد رقیق باشد.

 ۳- فاصله پیستوله تا سطح کار بیش از حد نزدیک باشد.

 ۴- زاویه نگه‌داشتن پیستوله نسبت به کار اشتباه باشد.

 ۵- ضخامت رنگ پاشیده شده بر روی سطح زیاد باشد.

پیشنهاد آیچوب: آموزش رنگ چوب و ام دی اف

 

مشکلات کار با پیستوله رنگ چوب

 

راه بر طرف کردن عیب:

بعد از خشک رنگ قسمت‌های شره کرده را سنباده زده و مجدداً رنگ می‌پاشیم.

 

دلیل خشک شدن رنگ با ظاهری پودری

 ۱- فاصله زیاد پیستوله تا سطح کار موجب می‌شود تا رنگ قبل از رسیدن به کار خشک شود.

 ۲- پاشیدن با فشار هوای زیاد…

 ۳- نشستن گرد رنگ قسمت‌های در حال رنگ بر روی قسمت‌های رنگ شده…

علت نپاشیدن رنگ پیستوله برقی

مهم ترین دلیل نپاشیدن رنگ در پیستوله برقی، گیر کردن رنگ در مسیر خروجی است. با استفاده از تینر فوری با حوصله تمامی سوراخ ها و مجراهای پیستوله را تمیز کنید.

درپوش نازل پیستوله برقی را باز کنید و تست کنید که آیا هوا خارج می شود یا نه…

مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که هوا حتما در مجاری پیستوله جریان داشته باشد و از نازل خارج شود. پیستوله برقی کاسه زیر است و سیستم اجرای رنگش متفاوت از پیستوله های کاسه بالا است.

 

علت نپاشیدن رنگ پیستوله بادی

مهم ترین دلیل نپاشیدن رنگ در پیستوله بادی، گرفتگی مجرای ورودی رنگ است. کاسه پیستوله را باز کنید و خروجی نازل تا مجرای ورودی کاسه را تمیز کنید و رنگ های خشک شده قدیمی را پاک کنید.

سوزن پیستوله را از جای خود خارج کنید تا تمیز کردن مجاری پیستوله راحت تر و سریع تر انجام شودک.

 

دلیل تف کردن پیستوله چیست؟

 این عیب که اصطلاحاً به تف کردن پیستوله معروف است به علت‌های زیر می‌تواند باشد:

 ۱- رنگ بیش از حد غلیظ است.

 ۲- مجاری پیستوله کثیف و یا گرفته است.

 ۳- فشار باد ورودی به پیستوله خیلی کم است.

 

دلیل پوست پرتقالی شدن رنگ

در این عیب رنگ بعد از خشک‌شدن ظاهری ناهموار شبیه پوست پرتقال پیدا خواهد کرد که به علت‌های زیر می‌تواند باشد.

 

پوست پرتقالی شدن رنگ چوب

 

 ۱- فاصله پیستوله تا سطح کار بسیار نزدیک است.

 ۲- رنگ به مقدار مناسب رقیق نشده است.

پیشنهاد آیچوب: دلیل پوست پرتقالی شدن رنگ چیست؟ دون دون شدن رنگ چوب چرا؟!

 

دلیل نشت کردن رنگ از نازل پیستوله

 نشت رنگ از نازل بدون فشاردادن ماشه می‌تواند به علت‌های زیر باشد.

 ۱- آسیب‌دیدن سوزن مایع پیستوله

 ۲- به علت وجود آشغال در نوک نازل سوزن درست در جای خود ننشسته است.

نکته های مراقبت از پیستوله رنگ کاری

 ۱- به علت به وجد آمدن گرد رنگ و بخارات خطرناک ناشی از پاشش تینر که می‌تواند مشکلات شدید تنفسی ایجاد کند مطلوب‌ترین جا برای رنگ‌کاری با اسپری‌های رنگ‌پاش اتاقک مخصوصی است که فن تخلیه و سیستم آبشار رنگ باشد.

 ۲- در صورت نبودن اتاقک چاره بعدی انجام عملیات رنگ‌کاری در فضای باز هست فضای باز این مزیت را دارد که جریان هوا علاوه بر ایجاد حالت تهویه باعث دورکردن گرد رنگ می‌شود و از نشستن آن بر روی قسمت‌های رنگ شده تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

 ۳- برای محافظت از دستگاه تنفسی در هنگام کارکردن با اسپری‌های رنگ‌پاش به علت به‌وجودآمدن بخارات خطرناک و گرد رنگ باید از ماسک‌های تنفسی استفاده کرد در هنگام نصب این ماسک‌ها بر روی صورت باید دقت شود که طوری در روی صورت نصب شوند که از هر گونه نشت گرد رنگ و بخارات خطرناک به داخل ماسک جلوگیری کنند.

 

پیشنهاد مطالعه بیشتر: آبشار رنگ چیست و چه کاربردی در رنگ‌کاری دارد؟

 

نحوه تنظیم پیستوله رنگ

 پیستوله از چند قسمت قابل‌تنظیم تشکیل شده که با تنظیم درست آن‌ها می‌توان رنگ مطلوبی را بر روی سطح پاشید.

 در قسمت جلوی پیستوله یک درپوش هوا وجود دارد که به‌وسیله آن می‌توان چگونگی پخش‌کردن ذرات رنگ را تغییر دهیم.

 پترن نرمال خروجی از پیستوله حالت بیضی دارد. یک اصل کلی برای تنظیم طرح رنگ بدین صورت است که درازای پترن بیضی‌شکل باید با راستای حرکت پیستوله زاویه ۹۰ درجه بسازد.

 به‌عنوان‌مثال اگر حرکت پیستوله در راستای افقی است باید شاخک‌های درپوش هوا در راستای افقی قرار بگیرد تا درازای طرح رنگ بیضی آن عمود بر راستای حرکت باشد.

 

آموزش کار با پیستوله رنگ

 

 اگر بخواهیم عرض پاشش رنگ را کم‌وزیاد کنیم به فرض مثال برای یک سطح پهن به عرض زیاد پاشش و برای یک سطح باریک مانند پایه یک صندلی به عرض کم پاشش نیازمندیم برای این منظور پیچی در کنار پیستوله قرار دارد که با باز کردن آن عرض پاشش افزایش می‌یابد و با بستن آن عرض پاشش کاهش می‌یابد.

 پیچی که در قسمت پشت پیستوله قرار دارد به‌وسیله آن می‌توان میزان رنگ خروجی را افزایش یا کاهش داد هر چه پیچ فوق را ببندیم میزان رنگ خروجی کاهش می‌یابد برعکس آن یعنی با باز کردن پیچ میزان رنگ خروجی افزایش می‌یابد.

 در بعضی از پیستوله‌ها پیچی برای تنظیم هوا تعبیه شده که با باز و بسته کردن این پیچ می‌توان میزان فشار هوا را تنظیم کرد.

 

راهنمای استفاده از کمپرسور هوا

 از کمپرسور به‌منظور تأمین هوای مورداستفاده پیستوله استفاده می‌شود نکاتی که در مورد کمپرسورها باید رعایت شود

 ۱- سیستم هوای فشرده کارگاه بایستی خارج از اتاق رنگ‌پاشی بوده و فاصله آن با اتاق رنگ‌پاشی حداکثر ۸ متر باشد.

 ۲- پس از پایان کار روزانه هوای مخزن به‌وسیله پیچ خروسک تخلیه و آب لوله‌های هوای فشرده تا روز بعد تخلیه شود.

 ۳ هوای فشرده مورد مصرف در رنگ‌پاشی بایستی تمیز و عاری از هر گونه مواد روغنی و گردوغبار و رطوبت باشد به این منظور کمپرسور باید مجهز به رگلاتور باشد این دستگاه هم فشار هوا را یکسان نگه می‌دارد وهم از ورود گردوغبار و رطوبت به داخل لوله‌های هوا جلوگیری می‌کند.

 

کمپرسور مناسب برای پیستوله رنگ

 

 هوا به طور معمول حاوی مقداری بخار آب هست. ضمن فشردن هوا و ذخیره آن در مخزن کمپرسور، هوا مجدداً سرد شده و این تغییر دما باعث تقطیر بخار آب می‌گردد.

 در مخزن ذخیرهٔ هوا و همچنین در مسیر لوله یا شیلنگ عبور، هوا جمع شده و اگر خارج نشود به همراه رنگ به سطح رنگ‌آمیزی شونده نشسته و باعث دانه‌دانه شدن و نایکنواختی سطح رنگ پس از خشک‌شدن می‌گردد.

 لذا به‌منظور جلوگیری از چنین نقیصه‌ای شیرهای مخصوصی برای تخلیه آب در مخزن کمپرسور و همچنین در بعضی از پیستوله‌ها تعبیه شده است.

رنگ کاری چوب با پیستوله

 ۱- تاحدامکان بزرگ‌ترین نواحی کار را به‌صورت خوابیده رنگ کنیم این کار امکان شرِ کردن را کاهش می‌دهد

 ۲- با قراردادن قطعاتی از چوب در زیر صفحه و بالا آمدن سطح آن از روی میز لبه‌های کار بهتر رنگ خواهند خورد همچنین در مورد کارهایی مثل صندلی با زدن میخ‌هایی در زیر پایه‌ها قسمت‌های پایین پایه‌ها را بهتر می‌توانیم رنگ کنیم.

 ۳- به‌منظور رنگ‌کردن کارهایی که تمام سطوح آن‌ها باید رنگ شوند می‌توانیم آن‌ها را باسیم آویزان کرده و بعد اقدام به رنگ‌زدن آن بکنیم.

 ۴- کارهایی مثل قفسه کتاب و یا کابینت چوبی را قبل از سر هم کردن رنگ بزنیم این کار این مزیت را دارد که قسمت‌های مختلف را به طور جداگانه خوابانیده و رنگ می‌کنیم و گرد رنگ هر قسمت بر روی قسمت دیگر نمی‌نشیند تا رنگ قسمت‌های دیگر را خراب کند.

 ۵- اگر امکان جدا رنگ‌کردن هر قسمت از کار نبود سعی شود تا پشت‌بند از کار جدا شود این کار باعث می‌شود تا گوشه‌های کار راحت‌تر رنگ شده و گرد رنگ کمتری بر روی قسمت‌های دیگر بنشیند.

 ۵- در مورد کارهایی که دارای یراق هستند قبل از رنگ‌کاری باید یراق‌ها از کار باز شود.

پیشنهاد آیچوب: آموزش تمیزکاری پیستوله رنگ‌کاری (مهم‌ترین وظیفه هر رنگ‌کار!)

.

منبع: آیچوب

242 نظر در “مشکلات رایج در رنگ‌کاری با پیستوله نقاشی

  1. افشین گفت:

    از سرعت پاسخگویتون تشکر میکنم . راستش چون مقدار تینرم کم بود بنزین رو با نیم پلی استر قاطی کردم (که میدونم اشتباه بوده )و البته تینر هم نوع ده هزارش رو هم زدم و الان یادم هم نیست که خشک کن استفاده کردم یا خیر چون از یکهفته قبلترش آماده کرده بودم و چون هوا سرد شد و در پشت بام میزدم باقی موند تا فرصتی که پیش امد انجامش دادم .
    بخشهایی از میزو صندلیها وقتی دست میکشم صاف و صیقلی و براقه و بخشهایی زبر و مات . جاهایی هم خشکه و جاهایی پزر بر میداره… من هم از سمباده و پوساب استفاده کردم ولی چون تجربه اولم بوده نمیدونم مراحل رو تا چه حد صحیح انجام دادم
    حالا که لطف کردید پاسخ دادید اینرو هم بپرسم که درب چوبی خام رو هم درصددم رنگ کنم کمی هم با شاپان تجربه کردم بخصوص مایلم رنگ فندقی رو دربیارم که البته از مطالبتون خیلی استفاده بردم . میشه با ترکیب متفاوت بنزین و شاپان رنگ فندقی بازاری رو در ارود یا باید ترکیب قرمز رو هم قاطیش کرد؟
    با تشکر فراوان

    1. آیچوب گفت:

      @افشین,
      خواهش میکنم
      خشت اول گر نهد معمار کج … تا ثریا میرود دیوار کج
      نگران نباشید.
      ابتدا این مطلب رو مطالعه کنید
      https://ichoob.ir/paint-learning-407/
      بعد اگر امکانش هست رنگ روی درب رو پاک کنید و طبق مطلب بالا ، شروع به رنگ کاری کنید.
      تاکید میکنم از مطلب بالا استفاده کنید. قدم به قدم توضیح دادیم.
      همچنین از این مطالب هم استفاده کنید
      https://ichoob.ir/category/decoration/paint/

      مخصوصا پرسش و پاسخ ها

    2. آیچوب گفت:

      برای پاک کردن رنگ قبل از هر چیز ابتدا به رنگ فروشی مراجعه کرده یک عدد رنگ پاک کن بگیرید وسایل ایمنی مانند دستکش ،عینک ماسک لیسه بتونه کاری وقلم موی شماره ۱/۵اگه دارید که هیچ اگه نداری میتونید از همون رنگ فروشی تهیه کنید برای شروع حتما”و حتما” در یک مکان باز خود را مجهز به وسایل ایمنی کنید سپس رنگ پاک کن را باز کرده ومقداری از آن را روی کار ریخته و با قلم مو آن را به همه جا پخش کنید توجه کنید که هر چه مقدار رنگ پاک کن روی کار زیادتر باشد کار بهتر پاک میشود سپس کار رو به مدت ۱۰ دقیقه اصلا” دست نزنید در طول مدت کار وسایل ایمنی رو از خود دور نکنید در حین استفاده از رنگ پاک کن از حضور افرادی که وسایل ایمنی ندارند وهمچنین کودکان به شدت ممانعت به عمل آورید چون ترکیبات خطرناکی داره پس از ۱۰ دقیقه رنگ موجود بر روی کار ورم کرده و حالت تاول زدن پیدا میکند حالا با استفاده از لیسه بتونه کاری سطوح صاف را پاک کرده و سطوح زاویه دار وگوشه ها را با استفاده از یک چاقوی میوه خوری پاک کنید این عمل را در صورت باقی ماندن رنگ از ابتدا تکرار کنید تا رنگ کاملا” پاک شود سپس دستمال نمداری به کار کشیده و بعد با یک سنباده شماره۲۲۰کل کار رو سنباده کنید پس از اتمام رنگ پاک کردن دستکشهایتان را با آب ومایع ظرفشویی بشویید.

      در حین انجام کار چنانچه اگر رنگ پاک کن با قسمتی از پوستتان تماس پیدا کرد بلافاصله آن را با آب سرد بشویید حتما”پس از خاتمه کار یک لیوان شیر بنوشید ودر هنگام خرید رنگ پاک کن از برند های معتبر خرید کنید حالا دیگه میتونید با خیال راحت از سیلر کیلر استفاده کنید در صورت بروز مشکل در خدمتتون هستم موفق باشید.

  2. افشین گفت:

    سلام و تشکر از سایت بسیار مفیدتون
    اول اینکه کاش مطالب مربوط به پمپ و پیستوله رو تصویری توضیح میدادین که بهتر راهنمایی میشدیم
    سوالم اینکه که من میزی ناهارخوری رو بعد از رنگ فوری سفید ، روش نیم پلی استر زدم . بخشهاییش چسبندگی داره و پرز لباسها رو بخودش میگیره با اینکه سه هفته اس رنگ شده . یک دست هم پلی استر نخورده و جاهایی براق و جاهایی ماته . من البته از بنزین برای حلالش استفاده کردم. رنگ و نیم پلی استر رو هم با من با سایه پاش رنگ و نیم پلی استر رو زدم . چون گفتم تسلط به کار بیشتره . ممکنه دو دون شدن بخشهایی از کار یا همین مورد چسبندگی از از این قضیه باشه زدم . چون گفتم تسلط به کار بیشتره . ممکنه دو ن دون شدن بخشهایی از کار یا همین مورد چسبندگی از از این قضیه باشه؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور اصلاحش کنم . پوساب میشه زد روی نیم پلی استر برای بردن پرز ها ؟ یا دوباره از نو بزنم
    ممنون

    1. آیچوب گفت:

      @افشین,
      سلام دوست عزیز
      بنزین رو با چه چیزی حل کردید ؟
      جواب این رو بدنم ، میریم سراغ مابقی مشکلات.

  3. بهنام گفت:

    سلام خسته نباشید.میشه در مورد انتخاب کمپرسور مناسب برای رنگ کردن و کیلر زدن راهنمایی کنید.قطعات بیشتر کوچک هستش.حداکثر سطح شون نیم متر در 1.5 متر هست.کمپرسور هم بی صدا مد نظرمه.حجم کار هم بالا نیست.واسه کیلر نازل 1.3 میگیرم و واسه رنگ 1.6 .ممنون

    1. امیر غفرانی گفت:

      @بهنام,
      سلام
      شما خودتون که تصمیمتون که گرفتین!
      شما میتونید کمپرسور 50 لیتری بی صدا تهیه کنید اما گزینه بهتر کمپرسور 80 لیتری 2 سیلندر هست راجب پیستوله هم نازل 1.7 و 1.8 مناسب تر هست نازل 1.3 تقریبا میشه سایه پاش

  4. علی گفت:

    سلام…
    من یه مدتی هست با رنگ پلی اورتان کار میکنم..رنگ به هنگام اسپری رو کار صاف و یک دست در میاد ولی بعد از یک مدت که رنگ شروع به خشک شدن میکنه رنگ شکرک میبنده طوری که انگار روی کار ماسه ریختن…میشه در این مورد منو راهنمایی کنین؟؟؟خیلی سر در گمم

    1. امیر غفرانی گفت:

      @علی,
      سلام
      محیط رنگ کاریتون ایراد نداره؟چون رنگ های پلی یورتان زمان خشک شدن سطحیشون بیشتر هست ممکنه گرد و غبار روی کار بشینه

  5. بهنام گفت:

    با سلام
    من جدیدا یه کمپرسورباد خریدم می خواستم یه پیستوله بخرم در مشخصات آمده پیستوله با نازل 1.8 و یا 1.6 میلیمتری!
    می خواستم بدونم وجه تمایز این دو نازل چیست ؟ و چه فرقی در کاربرد دارند؟
    با سپاس

  6. میلاد گفت:

    سلام میخوام گیتار رو رنگ کنم مشکی با پیسوله میشه گیتار چوبی رنگ کرد

  7. پورطهماسبی گفت:

    سلام وقتتون بخیر، سپاسگذارم از راهنماییتون.

  8. پورطهماسبی گفت:

    ممنونم از توجه و راهنمایی مدیر محترم سایت امیدوارم همین طور باشه ولی اگر بتونم تهیه کنم چون مدتهاست که از مغازه های رنگ فروشی شهر ساری پیگیر تمام پلی استر براق هستم ولی پیدا نمیکنم ازشون علت رو جویا میشم میگن تو منطقه شمال خوب جواب نمی ده و حتی کاری های که از تهران بصورت پولیشی اجرا شده اینجا میاد بعد از مدتی دچار مشکل میشه بهمین دلیل رنگ فروش ها این ریسک رو نمیکنن و از اوردن تمام پلی استر خودداری میکنن بنده هم فکر کردم شاید آیچوب راه حلی واسه این موضوع داشته باشن ؛ بازمتشکر میکنم از توجه تون و وقتی که میزارین سایت تون کارش فوق العادس نمونه مشابه تو سطح کشور نداره امیدوارم پاینده و پیروز باشید.

    1. امیر غفرانی گفت:

      @پورطهماسبی,
      سلام
      چرا از لاک پلی یورتان استفاده نمی کنید که مقاومت خوبی در مقابل رطوبت و نور خورشید داره؟

    2. آیچوب گفت:

      درود
      مراجعه کنید قائمشهر رنگ فروشی بزرگی هست قبل از ساختمان تامین اجتماعی . تمام پلی استر دارند.

  9. پورطهماسبی گفت:

    سلام
    بنده یه کار تزیینی چوبی ساختم که قصد داشتم براش تمام پلی استر استفاده کنم اما ازونجا که تو منطقه ی رطوبتی شمال زندگی میکنم شنیدم ظاهرا تمام پلی استر اینجارایج نیست و مدتی پس از اجرا کار دچار مشکل میشه، (لک میزنه یا دون دون میشه) علتشم همین رطوبت هواس خاستم نظر جناب عالی رو درین مورد بدونم که آیا واقعا به هیچ وجه بصورت با کیفیت و با دوام قابل اجرا نیست ؟

    1. آیچوب گفت:

      @پورطهماسبی,

      سلام آقای پور طهماسبی
      با خیال راحت از تمام پلی استر استفاده کنید.مشکلی ایجاد نخواهد شد.

  10. جواد موسوی گفت:

    بسیار بسیار ممنونم از توجه و راهنمایی شما ، چشم حتما به روشی که گفتید مو به مو عمل میکنم ، پایدار باشید و برقرار .

  11. آیچوب گفت:

    جواد موسوی
    با سلام _دون زدن تمام پلی استرت ربطی به هیچیک از این حرفها نداره به این روش که میگم عمل کن برای رقیق کردن تمام پلی استر از تینر ۱۰۰۰۰ممتاز یا ۱۲۰۰۰در تابستانها و در زمستان از تینر ۱۵۰۰۰استفاده کن_غیر از تمام پلی استر مارک تابا از هیچ مارک دیگه ای استفاده نکن _یک گالن تمام پلی استر تابا تقریبا”یک لیتر تا یک ونیم لیتر نیاز داره_هر یک لیتر تمام رقیق شده یه در از درپوش ظرف محتوی کبالت یا بنفش بیشتر نریزی_کبالت رو در ظرفی بریز که تمام رو داخلش رقیق کردی و مدت پنج دقیقه هم بزن _ روی پیستوله برای تمام پاشیدن حتما”دوتا جوراب زنونه به عنوان صافی بذار_بعد تمام رو بریز داخل پیستوله و یک ونیم در از درپوش محتوی هاردنر یا سخت کننده بریز داخل پیستوله و آروم پیستوله رو تکون بده تا خوب مخلوط بشه بعد فشار باد رو تا آخر آخر باز کن و بسیار پر باد یه دست بپاش _پنج دقیقه صبر کن دوباره با همون فشار باد بالا یه دست بپاش و دوباره بعد از گذشت پنج دقیقه برای نوبت سوم با فشار باد بالا آخرین دست رو بپاش اگه میتونی چند تا کار با فاصله بچین کنار هم و روی هر کدوم یه دست بپاش

  12. جواد موسوی گفت:

    سلام و عرض ادب ، من قاب چوبی و ام دی اف تولید میکنم و چند روزی هست که روی قاب های ام دی اف روکش دار ملامینه تمام پلی استر میپاشم ، کار شفاف میشود ولی تعداد زیادی دانه های ریز مثل خاک در کار دیده میشه و کیفیت کار و پایین آورده ، بعضی هاشون حباب هستن و جاهایی از کار پلی استر باز میشود مثل سطحی که چرب باشه ، و پلی استر لکه لکه باز میشه ، آب پمپ تخلیه ، خاک کارا گرفته ، رطوبت گیر دو عدد بین راه ، هاردنر و کم و زیاد کردم ، تینر 20000 استفاده کردم ، حتی قبل پلی استر کیلر و دست پوست هم زدم ولی مشکلم حل نمیشه ، عاجزانه درخواست کمک دارم . ممنون

  13. علیرضا گفت:

    سلام

    ببخشید من می خوام کمدهای چوبی رنگ قهوه ای سوخته را با پیستوله به رنگ سفید مات رنگ کنم، می خوام بدونم آیا رنگ سفید مات روی رنگ قهوه ایی سوخته پوشش داره ؟
    من یه مقدار رنگ سفید پلاستیک استاندارد الوان موجود دارم آیا این رنگ مناسب برای رنگ آمیزی با پیسوله می باشد ؟

    پیشنهاده شما برای رنگ سفید مات روی کمد برای رنگ آمیزی با پیستوله چی هستش ؟
    با تشکر

  14. قاسم گفت:

    ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻴﺴﺘﻲ ﺑﻴﺴﺖ

  15. آیچوب گفت:

    محمد
    با سلام _از چه نوع رنگ و آستری استفاده میکنی؟اگه براق کننده نهایی مصرف میکنی چه مارکیه؟تینرت چه شماره و مارکیه؟پیستوله ات چه شماره ای هست؟مارکش چیه؟ورق پی وی سی مصرفی ات چه مارکیه؟کمپرسور بادت چند لیتری هست؟اگه رنگهای دو جزیی مصرف میکنی مقدار هاردنر یا همون سخت کننده ات رو هم به چه نسبت میریزی؟جوابش رو بنویس حتی اگه جزییاتی رو هم مد نظرت هست حتما”ذکر کن و از قلم نندازی ببینم کجای کارت اشکال داره ؟موفق باشی

  16. محمد گفت:

    باسلام خدمت استاد محترم،روشویی کابینتیpvcتولید میکنم
    میخام طریقه رنگ کردنش،نوع رنگ،افزودنیهای لازم ،کلا از ابتدا تا انتها برام توضیح بدید،وقت و هزینه زیادی صرف کردم ولی نتیجه مطلوب نگرفتم،درب به بدنه حالت چسبندگی داره،کلا خوب رنگ نمیشه،ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید
    با تشکر خدمت شما استاد محترم

  17. آیچوب گفت:

    هادی
    با سلام_ببینید دوست گرامی علت مات شدن الان درها از این هست که رنگکارتون از رنگ نیمه مات در رنگ آمیزی الان درها استفاده کرده وعلت پستی و بلندی های در به علت رنگ شدن با پیستوله است چون اونزمان که درها ساخته شده شبکه هانیکام وجود نداشته و شبکه دستی برای داخل درها استفاده میشده که الان با گذشت زمان درها اصطلاحا”شبکه داخل خودش رو.ول کرده اگه الان یه دست رنگ براق با قلم مو روی کار بزنید مشکلتون حل میشه پنجره ها هم باید مجددا”بتونه کاری و رنگ بشند.موفق باشید

  18. هادی گفت:

    سلام درهای اتاق منزل ما چوبی و به رنگ سفید است این در ها حدود سی سال پیش رنگ شده و تمییز بودند و با دستمال مرطوب تمییز و براق میشدند به دنبال بنایی که کردم مجبور به کاری این درها شدم این در ها را با استفاده از دستگاه پمپ باد رنگ کردند مشکلی که دارم این است این درها کدر شدند و پستی بلندی روی ان ها ایجاد شده جالب این است که در وپنجره های اهنی منزل من که سی سال پیش رنگ شده بود هیچ گونه زنگ زدگی نداشت ولی پس از گذشت ۴ماه از رنگ کاری اخیر همگی زنگ زده اند می خواستم بدانم اشکال کجاست و را چاره من چیست تشکر فرمان.

  19. آیچوب گفت:

    محسن
    سلام_چند تا علت میتونه وجود داشته باشه اول اینکه سوراخ روی در کاسه رو چک کن ببین کاملا”باید باز باشه_داخل لوله رو چک کن _مجراهای داخلی رو چک.کن هچنین داخل پیچ نازل و سوراخهای کاپ رو بررسی کن ببین نگرفته باشه موفق باشی

  20. محسن گفت:

    با سلام من از پیستوله کاسه زیر استفاده میکنم میخواستم بدونم چرا رنگ از توی کاسه بالا نمیاد ممنون

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )