آموزش, نجاری

راهنمای کامل آموزش نجاری حرفه‌ای [نقشهٔ راه یادگیری نجاری]

آموزش نجاری و راه اندازی کارگاه نجاری از علاقه‌مندی‌های بسیاری از هنرمندان و هنر دوست ها است. مسئله مهم قبل از راه اندازی کارگاه نجاری، آموزش نجاری یا یادگیری نجاری است.

در این مدتی که آیچوب فعالیت خود را آغاز کردیم، ایمیل‌ها و پیام‌های زیادی مبنی بر راهنمایی در خصوص چگونگی شروع نجاری و آموزش‌های مربوط به آن برای ما ارسال شده بود. به همین منظور در این مطلب به توضیحاتی در این خصوص می‌پردازیم.

تلاش می کنیم تجربیات خود در مورد نکته های مهم آموزش نجاری را با شما در میان گذاریم پس لطفاً با حوصله این مطلب را مطالعه نمایید، چون حاصل تجربه چندین ساله ما در آیچوب هست.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

سوال های علاقه مندان به آموزش نجاری و راه اندازی کارگاه نجاری:

  • برای شروع نجاری باید کجا آموزش ببینم؟
  • آیا مرکزی برای آموزش نجاری وجود دارد؟
  • برای یادگیری نجاری چقدر زمان نیاز است؟
  • چه دوره‌هایی برای یادگیری نجاری باید بگذرانم؟
  • آیا می‌توان با محصولات آموزشی و کتاب، نجاری یاد بگیرم؟
  • چه میزان فضا برای کارگاه نجاری نیاز دارم؟
  • به چه ابزارهایی برای راه اندازی کارگاه نجاری نیاز دارم؟
  • برای راه اندازی کارگاه نجاری چقدر بودجه نیاز دارم؟

.

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

پاسخ به این سؤالات، برای هر فرد می‌تواند متفاوت از فرد دیگر باشد و مطمئناًَ قطعیت ندارد؛ اما شما می‌توانید بر اساس شرایط خود، از این مطلب بهره بگیرید و قسمت‌هایی که متناسب با شرایط شماست را اجرا کنید.

 

هدف شما از نجاری چیست؟

در ابتدا باید بدانیم هدف ما از راه اندازی کارگاه نجاری چیست؟ در چه سطحی تمایل به خدمت رسانی داریم؟ آیا هدف ما برپایی کارگاه نجاری تولیدی است یا اینکه قصد راه اندازی یک کارگاه نجاری برای ساخت لوازم سفارشی داریم؟

باید بدانیم در این مطلب هدف ما ارائه‌ی توضیحاتی در خصوص کارگاه‌های متوسط و کارگاه‌ خانگی است و شرکت های بزرگ تولیدی سازه های چوبی، باید بر اساس استادارد های راه اندازی خط تولید عمل کنند.

فرض را بر این می‌گیریم که شما علاقه‌مند به هنرهای چوبی هستید و تا به حال در این زمینه فعالیتی نداشته‌اید و فقط بر اساس غریزه و علاقه‌ای که به چوب، صنعت چوب و هنرهای چوبی دارید، در نظر دارید نجاری را بیاموزید و کار با چوب را شروع کنید. پس سؤالی که مطرح می‌شود این است که:

 

برای آموزش نجاری از کجا شروع کنم؟

این که شما از کجا شروع کنید، بستگی به شرایط مکانی شما دارد. ممکن است شما در شهری زندگی کنید که نجاری و کار با چوب بسیار کم و محدود انجام می‌شود و عملاً حضور در کارگاه‌های نجاری به‌واسطه فاصله‌ی زمانی و مکانی مشکل است.

پس بهترین راه شرکت در کلاس‌های فنی و حرفه‌ای یا دوره‌هایی است که توسط اساتید یا گروه های آموزشی به صورت خصوصی انجام می شود.

 

آموزش نجاری رایگان

اگر سازمان فنی و حرفه ای در اطراف شما آموزشگاه دارد، می توانید با مراجعه به سازمان فنی و حرفه‌ای محل سکونت خود، از زمان برگزاری کلاس‌های نجاری اطلاع پیدا کنید و حتماً در کلاس‌های حضوری این سازمان شرکت کنید.

شاید بگویید کلاس‌های فنی و حرفه ایی با توجه به محدودیت زمانی برای شما مفید نخواهد بود؛ اما این یک اشتباه است. مطمئن باشید اگر واقعاً تجربه‌ای در صنعت چوب ندارید، بهتر است برای شروع از فنی و حرفه‌ای شرکت کنید تا مبانی اولیه نجاری را به‌صورت اصولی و علمی بیاموزید.

در مجموعه‌ی فنی و حرفه ای با بسیاری از دستگاه های نجاری و روش کار با هر یک به صورت اصولی آشنا خواهید شد.

پیشنهاد آیچوب:

۴۴ ابزار نجاری که حتما باید در کارگاه خود داشته باشید!

 

مدرک بین المللی نجاری

با شرکت در دوره های نجاری امتیاز کسب مدرک نجاری را خواهید داشت. این مدرک که در قالب دوره های درجه دو و یک نجاری با گذاراندن ساعت و سرفصل های فنی و حرفه ای به هنرجو پس از قبولی در آزمون نهایی اعظا می گردد.

این مدرک اعتبار بین المللی دارد و قابل استناد و ارائه حتی در کشورهای دیگر در مواردی همچون مهاجرت است.

اگر به کلاس‌های فنی و حرفه‌ای دسترسی ندارید و شرکت در این دوره‌ها برای شما مقدور نیست، از محصولات آموزشی ویدئویی استفاده کنید. محصولاتی که بهترین گزینه نیستند؛ اما با توجه به شرایط شما می‌توانند گزینه مناسبی باشد.

ما در آیچوب ویدئو های آموزشی زیادی درزمینهٔ ساخت پروژه‌های نجاری منتشر کرده‌ایم که در هر مطلب ده‌ها ترفند و آموزش وجود دارد.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

 

خاک کارگاه بخورید!

پس از گذران این دوره، عجله نکنید و به فکر شرکت در کارگاه‌های خصوصی و به‌نوعی شاگردی باشید. شما باید خاک کارگاه نجاری بخورید تا یک نجار خوب شوید. فکر نکنید شرکت در کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای کافی است، خیر این کلاس شروعی است تا خودتان را محک بزنید که آیا واقعاً به این کار علاقه دارید یا نه …

برای حضور در کارگاه‌های خصوصی اصلاً از استاد کار خود توقع دریافت حقوق و دستمزد نداشته باشید. چون استاد باید تجربیات چندین ساله‌ی خود را به شما آموزش دهد و همین صرف زمان برای آموزش برای استاد هزینه دارد.

متأسفانه امروزه برخی از افراد برای یادگیری هم انتظار دریافت حقوق دارند.

 

((به من ماهی چقدر پول میدی؟!))

این زشت‌ترین حرفی است که یک استاد کار از کارآموز می‌تواند شنیده باشد. پول بابت چه چیزی؟ بابت انتقال تجربیات چندین ساله؟ بابت استرس حضور کارآموز در کارگاه نجاری؟ بابت مسئولیتی که بر عهده‌ی استاد است؟

بهتر است کمی صبور باشیم و اجازه دهید استاد نجار در مورد مسائل مالی تصمیم بگیرد. اگر قرار است نجاری را آموزش ببینید، پس به هیچ عنوان به دنبال کسب درآمد نباشید. چه بسا باید برای یادگیری این هنر هزینه کنید.

پیشنهاد آیچوب:

مشخصات یک کارگاه و دوره آموزش نجاری و درودگری خوب چیست؟

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

 

زود پیشرفت کنید!

در تمام طول دوره‌ی نجاری تلاش کنید تا ((کار دزدی)) کنید!

کار دزدی در نگاه اول واژه‌ای ناپسند به نظر می‌رسد؛ اما در اصطلاح عامیانه کار دزدی به این معناست که همیشه یک قدم جلوتر از سایرین به فراگیری و انجام کارهای محوله به گروه باشید. این که به‌صورت داوطلبانه کارهایی فراتر از وظایف خود را انجام دهید و بیشتر از مسئولیت محوله به خودتان کار کنید پیشرفتتان را سریع‌تر می‌کند.

منتظر این نباشید که استاد نجار، تمامی ترفندهای نجاری را کتبی و شفاهی به شما آموزش دهد. با چشمانی تیزبین حرکات استاد خود را دنبال کنید و سعی کنید بیننده و شنونده‌ی خوبی باشد و به عبارتی تجربیات استادتان را ناخواسته از او بگیرید.

پس از شرکت در دوره های آموزش نجاری، میرزا بنویس نباشید! متأسفانه در برخی دوره ها دیده‌ایم که برخی افراد به جای انجام عملی آموزش ها، با دوربین مشغول فیلم برداری از آموزش های استاد هستند و خیال می کنند با دیدن چندین باره فیلم، نجاری یا فرا خواهند گرفت. برخی دیگر هم فقط کاغذ و قلم در دست دارند و یادداشت می کنند.

در نجاری باید به صورت عملی کار انجام دهید و با نوشتن و فیلم برداری، آموزش شما تکمیل نخواهد شد. پس تلاش کنید در کارگاه آموزش نجاری فعال باشید و به صورت عملی هم کاری انجام دهید.

پیشنهاد آیچوب:

رازهای کسب درآمد بیشتر در نجاری چیست؟! چگونه یک نجار موفق باشیم؟

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

برای یادگیری نجاری چقدر زمان نیاز هست؟

زمان مورد نیاز برای یادگیری حداقل یک سال است و اگر احساس می‌کنید هنوز اطلاعات شما تکمیل نشده، حتماً زمان بیشتری به یادگیری اختصاص دهید. اینکه چند ماه یا چند سال برای یادگیری نجاری نیاز است بستگی به هوش و انتقال تجربیات از استاد به شما دارد. برخی فکر می کنند با یک روز آموزش می توانند نجار شوند؛ اما کاملاً در اشتباه هستند.

در یک روز فقط می توانند با دستگاه ها آشنا شوند و کاربرد هر یک را بیاموزند. نجاری دنیای بزرگی است و باید چندین پروژه اجرا کنید تا کار با دستگاه های نجاری و ترفند های آن را بیاموزید.

در غیر این صورت بهتر است بدانید که در شغل نجاری با خطرناک‌ترین دستگاه ها طرف هستید!

 

ادب و احترام به استاد کارتان نسبت به هر چیزی اولویت دارد.

 

راه‌اندازی کارگاه نجاری

پس از اتمام دوره‌ی کارآموزی مطمئناً شما به دنبال راه اندازی کارگاه نجاری خواهید بود. کاغذ قلم به دست بگیرید و لوازم و امکاناتی مورد نظر خود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.

به این نکات باید توجه داشته باشید که چه میزان فضا دارید؟ قبل از تهیه‌ی لیست باید بدانیم فضای کارگاهی ما در چه حدی است آیا یک سوله‌ی بزرگ یا متوسط داریم و یا یک مغازه‌ی ۴۰ یا ۵۰ متری … برق کارگاه ما سه فاز است یا تک فاز؟

بر اساس این اطلاعات می‌توانید دستگاه‌های اصلی کارگاه مانند اره فلکه، گندگی، سه کاره یا هفت کاره و … را انتخاب کنید.

همچنین باید بدانیم تا چه حد بودجه داریم؟ اگر در برنامه‌ی ما راه اندازی یک کارگاه نجاری کوچک و متوسط است، بهتر است از دستگاه‌های معمولی و ارزان استفاده کنیم تا هزینه‌ی اولیه‌ی کمی داشته باشیم. البته دستگاه‌های خوبی در تبریز و اصفهان و تهران در حال حاضر تولید می‌شوند که سال‌های سال برای شما کار می‌کنند.

شما می‌توانید یک دستگاه گندگی ایرانی را ۳ میلیون و آلمانی آن را ۳۰ میلیون خریداری کنید. مطمئناً دستگاه ۳۰ میلیونی برای یک کارخانه تولیدی است و نیازی ندارید برای کسب و کارهای کوچک هزینه‌ی هنگفتی داشته باشید. این قیمت‌ها برای دستگاه‌های دیگر هم صدق می‌کند.

برای خرید دستگاه‌های کوچک هم بارها و بارها مطالبی در آیچوب منتشر شده و تلاش کردیم اطلاعات خوبی در این زمینه ارائه نماییم. دوستان و اساتید هم در این مباحث پاسخگوی شما بودند و تلاش کردند به پرسش‌های شما پاسخ دهند. در انتخاب دستگاه‌های کوچک نجاری مثل فارسی بر، عمود بر، دریل و … به خدمات پس از فروش در شهرتان و تهیه لوازم مصرفی آن دقت کنید.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

.

بودجه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه نجاری

برای برآورد بودجه مورد نیاز برای برپایی کارگاه کوچک نجاری (فرض بر اینکه مشکلی از بابت جا و مکان نداشته باشید) اگر همه‌ی دستگاه‌ها را نو بخرید حدود ۴۰ میلیون تومان بودجه نیاز دارید و اگر دستگاه‌های اصلی مانند اره فلکه، سه کاره، و گندگی را دسته دوم و دستگاه‌های کوچک برقی را نو بخریم حدود ۲۵ میلیون تومان بودجه نیاز دارید. البته می‌توانید با ۲۰ میلیون تومان هم شروع کنید و کم‌کم به ابزار و تجهیزات خود اضافه کنید.

در کسب و کارهای خانگی شرایط متفاوت است به‌نوعی می‌توان با حدود ۱۰ میلیون تومان هم کارگاه نجاری خانگی داشته باشید. کارگاه نجاری که در حد ساخت لوازم تزئینی کوچک است.

پیشنهاد آیچوب:

ابزار مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه نجاری خانگی کدامند؟+ ویدئو

 

در حرفه نجاری خوش قول باشید!

نکته‌ی پایانی در مورد شروع کسب و کار جدید این است که همیشه تلاش کنید خوش قول باشید. خوش قولی اعتبار را با خود دارد. اگر فنی‌ترین استاد کار باشید؛ اما خوش قول نباشید هیچ ارزشی ندارد. رضایت مشتری و دعای خیرش همیشه باعث پیشرفت شما خواهد شد و کسب و کاری بابرکت خواهید داشت.

امیدواریم شروعی خوب و مانا داشته باشید.

 

منبع: آیچوب

.

165 نظر در “راهنمای کامل آموزش نجاری حرفه‌ای [نقشهٔ راه یادگیری نجاری]

  1. Kabir_woodkr گفت:

    که مدرک فنی و حرفه ای هم میده ضمنا این آموزشگاه صفر تا صد نجاری
    و ام دی اف کاری کابینت و کمد دیواری و تولید انبوه رو آموزش میده همچنین
    آموزش کار با نرم افزارهای طراحی آشپزخانه نیز در دستور کار قرار گرفته.

  2. Kabir_woodkr گفت:

    دوستان عزیزم اگه واقعا میدونید و علاقه دارید به این کار و نیاز به آموختن
    این فن رو در خودتون احساس میکنید پا پیش بگذرید وگرنه تلاش بیهودست
    بنظر من چون پدرم از بچگی توی این کار بود و الانم که دیگه ام دی اف کارو راحت
    کرده…پیشنهاد من اینه که اول شاگردی کنید بدون چشم داشت به دستمزد
    دوم اینکه در حین کار بیننده ی خوبی باشید جزییات کار رو خوب بخاطر بپسپارید
    و سوم هرگز بدون اطلاع استاد کار سمت دستگاه های برش نرید چون واقعا
    خطرناکه.ممون از آیچوب عزیز برای فراهم کردن این بستر مناسب برای تبادل
    نظر.موفق باشید.

  3. ناصر گفت:

    آی چوب جان سلام
    من مشکل جا دارم :((((
    بقیه چیزا حلله

    1. آیچوب گفت:

      سلام ناصر عزیز
      نمیتونید از فضای پارکینگ استفاده کنید؟

      1. ناصر گفت:

        با ماشین تصخیرش کردن
        خخخخخ

        1. آیچوب گفت:

          حیف ….
          امیدوارم یک فضای خوب پیدا کنید.

  4. کاظمی گفت:

    سلام،دوره‌های فنی و حرفه‌ای برای خانمها هم هست؟و آیا در اصفهان جایی یا کسی رو میشناشید برای آموزش و شاگردی

    1. آیچوب گفت:

      سلام خانم کاظمی
      نه متاسفانه
      در اصفهان کسی رو نمیشناسم.

  5. امیر گفت:

    سلام. من اینترنتو گشتم ولی جایی نبود برای دوره.خود آیچوب امکان برگزاری دوره نداره؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام امیر عزیز
      امیدواریم در تابستان سال بعد بتونیم برگزار کنیم.

      1. امیر گفت:

        آیا مشخص شد؟

  6. آیچوب گفت:

    سلام ایمان عزیز
    این کامنت شما منو ترغیب کرد که همه ی نظرات رو بخونم.
    از همین جا اعلام میکنیم که با هیچ آموزشگاهی در کشور آشنا نیستیم و متاسفانه اطلاعی نداریم که دوره ای اگر برگزار میشه، به چه صورت هست.

  7. پوریا گفت:

    سلام، در مشهد جایی رو میشناسید ؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام پوریا عزیز
      نه متاسفانه
      پیروز باشید.

  8. علاقمند گفت:

    شدید به نجاری علاقه دارم کسی هست منو معرفی کنه استادی هم باشه آماده شاگردی هستم

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست عزیز
      در چه شهری ساکن هستید؟

      1. علاقمند گفت:

        ساکن خوزستان

        1. آیچوب گفت:

          در خوزستان کسی رو نمیشناسم.

        2. Kabir_woodkr گفت:

          کجای خوزستان هستی دوست عزیز؟ من میتونم بهت آموزش بدم
          اینم ایمیل من [email protected]

  9. Farnaz گفت:

    سلام آیا مرکز یادگیری و اموزشگاهی برای نجاری در تهران برای آقا سراغ دارید ؟ لطفا ادرسشو بزارید ممنون

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      خیر اطلاعی ندارم.

    2. کامین گفت:

      فنی و حرفه ای مشیریه در جنوب شرق تهران

  10. مهجان گفت:

    ببخشید یادم رفت بگم من کرمان هستم

  11. مهجان گفت:

    سلام من یه خانمم و خیلی علاقه به نجارى دارم ایا جایی هست به خانم ها آموزش بده

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      اطلاعی ندارم.

  12. الی گفت:

    سلام ایا این دوره آموزشی در تبریز هم دایر هست

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      اطلاعی از کلاس های تبریز نداریم.
      پیروز باشید.

  13. zahra گفت:

    سلام، شما کلاس نجاری در شیراز برای بانوان سراغ دارید؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      خیر.

  14. Elham گفت:

    سلام
    شما کلاسی برای بانوان تو تهران سراغ دارین ؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      خیر

  15. هما سجادي گفت:

    سلام خسته نباشین آیا برای بکار گرفتن چند کارورز نجار که دولت هزینه بیمه آنها را تقبل کرده است سراغ دارید (این طرح جدید دولت است)

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      خیر.درمورد این طرح اطلاعاتی ندارم.

  16. محمود گفت:

    سلام به همه
    می‌خوام یه تی کوب تهیه کنم.
    کلی مطالعه کردم و بالا رو خوندم.
    جیت تی ۶۴ بخرم یا ویستا T22/64 A1
    آخه ویستا کارخونه ایران هست پرا خدمات پس میگم.
    متاسفانه هیچ تجربه‌ای ندارم و برای کار چوب می‌خوام.
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    (این سوال رو قسمت میخکوب مطرح کردم کسی راهنماییم نکرد لطفاً راهنماییم کنین که خرید مناسبی داشته باشم)

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست عزیز
      در نمایشگاه با برند ویستا آشنا شدم که حدود ۳۰ ساله که در زمینه تولید ابزار بادی فعالیت داره. اما چون بیشتر ابزار سنگین و صنعتی تولید میکنه، زیاد شناخته شده نیست. با توجه به تحقیقی که داشتم، محصولات ویستا بسیار کار درست و خوب هستند ( البته به شخصه استفاده نکردم از این برند ) اما جیت هم وضعیتش مشخصه و خودش رو توی بازار ثابت کرده. گارانتی جیت هم خوبه و مشکلی نداره.
      به شخصه به خاطر حمایت از تولید ملی، اولویتم خرید ویستا خواهد بود.
      لطفا ما رو از تصمیمتون آگاه کنید و اگر ویستا خریدید، تجربه کار تی کوب ویستا، برای ما ارسال کنید.
      پیرروز باشید.

  17. م.ز گفت:

    سلام . لطفا یک آموزشگاه مختلط نجاری در اصفهان بهم معرفی کنید . من و شوهرم هر دو علاقه داریم به این هنر . متشکرم .

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      فکر نکنم آموزشگاه مختلط وجود داشته باشه.
      جز اینکه یه صورت خصوصی به یک کارگاه نجاری مراجعه کنید.

  18. هدا گفت:

    سلام ببخشید آموزشگاه خوب برای آقایون تو تهران سراغ دارین؟لطف میکنین اگه سراغ دارین بهم معرفی کنین؟خواهش میکنم من واقعا نیاز دارم ممنونم

    1. آیچوب گفت:

      سلام

      برای آقایون بهترین گزینه در مرحله ی اول کلاس های فنی و حرغه ای هست و در مرحله ی بعد همکاری با اساتید نجار .
      فنی و حرفه ای امکانات و دستگاه های کامل داره و میتونید با مباحث نجاری به خوبی آشنا بشید.
      برای بخش عملیاتی هم از اساتید قدیمی و جدید میتونید کمک بگیرید و با شرایط بازار همسو بشید.
      پیروز باشید.

  19. م م گفت:

    سلام آیا مکانی برای آموزش خوا هران در مشهد سراغ دارید؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      خیر.

  20. روشنا گفت:

    سلام.من نجاری دوست دارم ولی نه به عنوان در آمد میخام هرچیزی که خودم دوستدارم بسازم و میخام نجاری یاد بگیرم اما بهم میگن چون دخترم نمیشه اینکارو انجام بدم و جایی رو هم نمیدونم توی مشهد که اموزش بدن ب خانوم ها میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟(خیلی ها منبت کاری معرق کاری بهم توصیه کردن اما من نجاری بیشتر دوستدارم)

    1. آیچوب گفت:

      سلام روشنا
      ببینید، مشکلی برای یادگیری نیست . آقا و خانوم هم نداره. درسراسر جهان نجار های حرفه ای خانوم هم داریم که مشغول فعالیت هستند و نمونه کار های خوبی ارائه میدن.
      نکته ای که وجود داره اینه که با توجه به محدودیت های پوششی، خانوم ها باید به شدت مراقب باشندو به عنوان مثال بنده به شخصه تلاش میکنم حتی در روز های پاییزی از لباس آستین کوتاه استفاده کنم تا خدایی نکرده وارد دستگاه نشه .
      در فضای مجازی خانوم هایی رو میبینیم که نجاری انجام میدن و اما در کمال تعجب میبینیم شال و روسری اونها به پایین آویزون شده و هر لحضه ممکنه حادثه ای دلخراش ایجاد بشه. اینو گفتم که در مبحث ایمنی نجاری مراقب باشید.
      از فنی و حرفه ای شهرتون بپرسید که کلاس نجاری دارند یا نه ..
      امیدواریم نجاری رو دنبال کنید و لذت ببرید.

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )