آموزش, نجاری

راهنمای کامل آموزش نجاری حرفه‌ای [نقشهٔ راه یادگیری نجاری]

آموزش نجاری و راه اندازی کارگاه نجاری از علاقه‌مندی‌های بسیاری از هنرمندان و هنر دوست ها است. مسئله مهم قبل از راه اندازی کارگاه نجاری، آموزش نجاری یا یادگیری نجاری است.

در این مدتی که آیچوب فعالیت خود را آغاز کردیم، ایمیل‌ها و پیام‌های زیادی مبنی بر راهنمایی در خصوص چگونگی شروع نجاری و آموزش‌های مربوط به آن برای ما ارسال شده بود. به همین منظور در این مطلب به توضیحاتی در این خصوص می‌پردازیم.

تلاش می کنیم تجربیات خود در مورد نکته های مهم آموزش نجاری را با شما در میان گذاریم پس لطفاً با حوصله این مطلب را مطالعه نمایید، چون حاصل تجربه چندین ساله ما در آیچوب هست.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

سوال های علاقه مندان به آموزش نجاری و راه اندازی کارگاه نجاری:

  • برای شروع نجاری باید کجا آموزش ببینم؟
  • آیا مرکزی برای آموزش نجاری وجود دارد؟
  • برای یادگیری نجاری چقدر زمان نیاز است؟
  • چه دوره‌هایی برای یادگیری نجاری باید بگذرانم؟
  • آیا می‌توان با محصولات آموزشی و کتاب، نجاری یاد بگیرم؟
  • چه میزان فضا برای کارگاه نجاری نیاز دارم؟
  • به چه ابزارهایی برای راه اندازی کارگاه نجاری نیاز دارم؟
  • برای راه اندازی کارگاه نجاری چقدر بودجه نیاز دارم؟

.

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

پاسخ به این سؤالات، برای هر فرد می‌تواند متفاوت از فرد دیگر باشد و مطمئناًَ قطعیت ندارد؛ اما شما می‌توانید بر اساس شرایط خود، از این مطلب بهره بگیرید و قسمت‌هایی که متناسب با شرایط شماست را اجرا کنید.

 

هدف شما از نجاری چیست؟

در ابتدا باید بدانیم هدف ما از راه اندازی کارگاه نجاری چیست؟ در چه سطحی تمایل به خدمت رسانی داریم؟ آیا هدف ما برپایی کارگاه نجاری تولیدی است یا اینکه قصد راه اندازی یک کارگاه نجاری برای ساخت لوازم سفارشی داریم؟

باید بدانیم در این مطلب هدف ما ارائه‌ی توضیحاتی در خصوص کارگاه‌های متوسط و کارگاه‌ خانگی است و شرکت های بزرگ تولیدی سازه های چوبی، باید بر اساس استادارد های راه اندازی خط تولید عمل کنند.

فرض را بر این می‌گیریم که شما علاقه‌مند به هنرهای چوبی هستید و تا به حال در این زمینه فعالیتی نداشته‌اید و فقط بر اساس غریزه و علاقه‌ای که به چوب، صنعت چوب و هنرهای چوبی دارید، در نظر دارید نجاری را بیاموزید و کار با چوب را شروع کنید. پس سؤالی که مطرح می‌شود این است که:

 

برای آموزش نجاری از کجا شروع کنم؟

این که شما از کجا شروع کنید، بستگی به شرایط مکانی شما دارد. ممکن است شما در شهری زندگی کنید که نجاری و کار با چوب بسیار کم و محدود انجام می‌شود و عملاً حضور در کارگاه‌های نجاری به‌واسطه فاصله‌ی زمانی و مکانی مشکل است.

پس بهترین راه شرکت در کلاس‌های فنی و حرفه‌ای یا دوره‌هایی است که توسط اساتید یا گروه های آموزشی به صورت خصوصی انجام می شود.

 

آموزش نجاری رایگان

اگر سازمان فنی و حرفه ای در اطراف شما آموزشگاه دارد، می توانید با مراجعه به سازمان فنی و حرفه‌ای محل سکونت خود، از زمان برگزاری کلاس‌های نجاری اطلاع پیدا کنید و حتماً در کلاس‌های حضوری این سازمان شرکت کنید.

شاید بگویید کلاس‌های فنی و حرفه ایی با توجه به محدودیت زمانی برای شما مفید نخواهد بود؛ اما این یک اشتباه است. مطمئن باشید اگر واقعاً تجربه‌ای در صنعت چوب ندارید، بهتر است برای شروع از فنی و حرفه‌ای شرکت کنید تا مبانی اولیه نجاری را به‌صورت اصولی و علمی بیاموزید.

در مجموعه‌ی فنی و حرفه ای با بسیاری از دستگاه های نجاری و روش کار با هر یک به صورت اصولی آشنا خواهید شد.

پیشنهاد آیچوب:

۴۴ ابزار نجاری که حتما باید در کارگاه خود داشته باشید!

 

مدرک بین المللی نجاری

با شرکت در دوره های نجاری امتیاز کسب مدرک نجاری را خواهید داشت. این مدرک که در قالب دوره های درجه دو و یک نجاری با گذاراندن ساعت و سرفصل های فنی و حرفه ای به هنرجو پس از قبولی در آزمون نهایی اعظا می گردد.

این مدرک اعتبار بین المللی دارد و قابل استناد و ارائه حتی در کشورهای دیگر در مواردی همچون مهاجرت است.

اگر به کلاس‌های فنی و حرفه‌ای دسترسی ندارید و شرکت در این دوره‌ها برای شما مقدور نیست، از محصولات آموزشی ویدئویی استفاده کنید. محصولاتی که بهترین گزینه نیستند؛ اما با توجه به شرایط شما می‌توانند گزینه مناسبی باشد.

ما در آیچوب ویدئو های آموزشی زیادی درزمینهٔ ساخت پروژه‌های نجاری منتشر کرده‌ایم که در هر مطلب ده‌ها ترفند و آموزش وجود دارد.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

 

خاک کارگاه بخورید!

پس از گذران این دوره، عجله نکنید و به فکر شرکت در کارگاه‌های خصوصی و به‌نوعی شاگردی باشید. شما باید خاک کارگاه نجاری بخورید تا یک نجار خوب شوید. فکر نکنید شرکت در کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای کافی است، خیر این کلاس شروعی است تا خودتان را محک بزنید که آیا واقعاً به این کار علاقه دارید یا نه …

برای حضور در کارگاه‌های خصوصی اصلاً از استاد کار خود توقع دریافت حقوق و دستمزد نداشته باشید. چون استاد باید تجربیات چندین ساله‌ی خود را به شما آموزش دهد و همین صرف زمان برای آموزش برای استاد هزینه دارد.

متأسفانه امروزه برخی از افراد برای یادگیری هم انتظار دریافت حقوق دارند.

 

((به من ماهی چقدر پول میدی؟!))

این زشت‌ترین حرفی است که یک استاد کار از کارآموز می‌تواند شنیده باشد. پول بابت چه چیزی؟ بابت انتقال تجربیات چندین ساله؟ بابت استرس حضور کارآموز در کارگاه نجاری؟ بابت مسئولیتی که بر عهده‌ی استاد است؟

بهتر است کمی صبور باشیم و اجازه دهید استاد نجار در مورد مسائل مالی تصمیم بگیرد. اگر قرار است نجاری را آموزش ببینید، پس به هیچ عنوان به دنبال کسب درآمد نباشید. چه بسا باید برای یادگیری این هنر هزینه کنید.

پیشنهاد آیچوب:

مشخصات یک کارگاه و دوره آموزش نجاری و درودگری خوب چیست؟

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

 

زود پیشرفت کنید!

در تمام طول دوره‌ی نجاری تلاش کنید تا ((کار دزدی)) کنید!

کار دزدی در نگاه اول واژه‌ای ناپسند به نظر می‌رسد؛ اما در اصطلاح عامیانه کار دزدی به این معناست که همیشه یک قدم جلوتر از سایرین به فراگیری و انجام کارهای محوله به گروه باشید. این که به‌صورت داوطلبانه کارهایی فراتر از وظایف خود را انجام دهید و بیشتر از مسئولیت محوله به خودتان کار کنید پیشرفتتان را سریع‌تر می‌کند.

منتظر این نباشید که استاد نجار، تمامی ترفندهای نجاری را کتبی و شفاهی به شما آموزش دهد. با چشمانی تیزبین حرکات استاد خود را دنبال کنید و سعی کنید بیننده و شنونده‌ی خوبی باشد و به عبارتی تجربیات استادتان را ناخواسته از او بگیرید.

پس از شرکت در دوره های آموزش نجاری، میرزا بنویس نباشید! متأسفانه در برخی دوره ها دیده‌ایم که برخی افراد به جای انجام عملی آموزش ها، با دوربین مشغول فیلم برداری از آموزش های استاد هستند و خیال می کنند با دیدن چندین باره فیلم، نجاری یا فرا خواهند گرفت. برخی دیگر هم فقط کاغذ و قلم در دست دارند و یادداشت می کنند.

در نجاری باید به صورت عملی کار انجام دهید و با نوشتن و فیلم برداری، آموزش شما تکمیل نخواهد شد. پس تلاش کنید در کارگاه آموزش نجاری فعال باشید و به صورت عملی هم کاری انجام دهید.

پیشنهاد آیچوب:

رازهای کسب درآمد بیشتر در نجاری چیست؟! چگونه یک نجار موفق باشیم؟

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

برای یادگیری نجاری چقدر زمان نیاز هست؟

زمان مورد نیاز برای یادگیری حداقل یک سال است و اگر احساس می‌کنید هنوز اطلاعات شما تکمیل نشده، حتماً زمان بیشتری به یادگیری اختصاص دهید. اینکه چند ماه یا چند سال برای یادگیری نجاری نیاز است بستگی به هوش و انتقال تجربیات از استاد به شما دارد. برخی فکر می کنند با یک روز آموزش می توانند نجار شوند؛ اما کاملاً در اشتباه هستند.

در یک روز فقط می توانند با دستگاه ها آشنا شوند و کاربرد هر یک را بیاموزند. نجاری دنیای بزرگی است و باید چندین پروژه اجرا کنید تا کار با دستگاه های نجاری و ترفند های آن را بیاموزید.

در غیر این صورت بهتر است بدانید که در شغل نجاری با خطرناک‌ترین دستگاه ها طرف هستید!

 

ادب و احترام به استاد کارتان نسبت به هر چیزی اولویت دارد.

 

راه‌اندازی کارگاه نجاری

پس از اتمام دوره‌ی کارآموزی مطمئناً شما به دنبال راه اندازی کارگاه نجاری خواهید بود. کاغذ قلم به دست بگیرید و لوازم و امکاناتی مورد نظر خود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.

به این نکات باید توجه داشته باشید که چه میزان فضا دارید؟ قبل از تهیه‌ی لیست باید بدانیم فضای کارگاهی ما در چه حدی است آیا یک سوله‌ی بزرگ یا متوسط داریم و یا یک مغازه‌ی ۴۰ یا ۵۰ متری … برق کارگاه ما سه فاز است یا تک فاز؟

بر اساس این اطلاعات می‌توانید دستگاه‌های اصلی کارگاه مانند اره فلکه، گندگی، سه کاره یا هفت کاره و … را انتخاب کنید.

همچنین باید بدانیم تا چه حد بودجه داریم؟ اگر در برنامه‌ی ما راه اندازی یک کارگاه نجاری کوچک و متوسط است، بهتر است از دستگاه‌های معمولی و ارزان استفاده کنیم تا هزینه‌ی اولیه‌ی کمی داشته باشیم. البته دستگاه‌های خوبی در تبریز و اصفهان و تهران در حال حاضر تولید می‌شوند که سال‌های سال برای شما کار می‌کنند.

شما می‌توانید یک دستگاه گندگی ایرانی را ۳ میلیون و آلمانی آن را ۳۰ میلیون خریداری کنید. مطمئناً دستگاه ۳۰ میلیونی برای یک کارخانه تولیدی است و نیازی ندارید برای کسب و کارهای کوچک هزینه‌ی هنگفتی داشته باشید. این قیمت‌ها برای دستگاه‌های دیگر هم صدق می‌کند.

برای خرید دستگاه‌های کوچک هم بارها و بارها مطالبی در آیچوب منتشر شده و تلاش کردیم اطلاعات خوبی در این زمینه ارائه نماییم. دوستان و اساتید هم در این مباحث پاسخگوی شما بودند و تلاش کردند به پرسش‌های شما پاسخ دهند. در انتخاب دستگاه‌های کوچک نجاری مثل فارسی بر، عمود بر، دریل و … به خدمات پس از فروش در شهرتان و تهیه لوازم مصرفی آن دقت کنید.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

.

بودجه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه نجاری

برای برآورد بودجه مورد نیاز برای برپایی کارگاه کوچک نجاری (فرض بر اینکه مشکلی از بابت جا و مکان نداشته باشید) اگر همه‌ی دستگاه‌ها را نو بخرید حدود ۴۰ میلیون تومان بودجه نیاز دارید و اگر دستگاه‌های اصلی مانند اره فلکه، سه کاره، و گندگی را دسته دوم و دستگاه‌های کوچک برقی را نو بخریم حدود ۲۵ میلیون تومان بودجه نیاز دارید. البته می‌توانید با ۲۰ میلیون تومان هم شروع کنید و کم‌کم به ابزار و تجهیزات خود اضافه کنید.

در کسب و کارهای خانگی شرایط متفاوت است به‌نوعی می‌توان با حدود ۱۰ میلیون تومان هم کارگاه نجاری خانگی داشته باشید. کارگاه نجاری که در حد ساخت لوازم تزئینی کوچک است.

پیشنهاد آیچوب:

ابزار مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه نجاری خانگی کدامند؟+ ویدئو

 

در حرفه نجاری خوش قول باشید!

نکته‌ی پایانی در مورد شروع کسب و کار جدید این است که همیشه تلاش کنید خوش قول باشید. خوش قولی اعتبار را با خود دارد. اگر فنی‌ترین استاد کار باشید؛ اما خوش قول نباشید هیچ ارزشی ندارد. رضایت مشتری و دعای خیرش همیشه باعث پیشرفت شما خواهد شد و کسب و کاری بابرکت خواهید داشت.

امیدواریم شروعی خوب و مانا داشته باشید.

 

منبع: آیچوب

.

165 نظر در “راهنمای کامل آموزش نجاری حرفه‌ای [نقشهٔ راه یادگیری نجاری]

  1. مجید گفت:

    سلام کارمند هستم که از ۸ تا ۱۷ کار میکنم و پنجشنبه و جمعه آزادم
    نمیتونم کلاسهای فنی حرفه ای برم
    اگه از کلاسهای گروهی کار با چوب شروع کنم نتیجه میگیرم؟
    و اینکه من مجسمه سازی با چوب رو دوست دارم کدوم گرایش رو باید دنبال کنم

    1. آیچوب گفت:

      سلام مجید عزیز
      برای پیکر تراشی، پیشنهاد ما شرکت در کلاس های منبت کاری است. اگر اینستاگرام به دنبال برگزار کننده های دوره های آموزش پیکر تراشی و منبت کاری باشید.
      معمولا در آخر هر هفته کلاس برگزار می کنند.

  2. حمیدصفایی گفت:

    سلام. خسته نباشید. برای ساخت کاسه و لیوان چوبی از چ نوع چوبی باید استفاده کنم؟
    با تشکر

    1. آیچوب گفت:

      سلام حمید صفایی گرامی
      شما می توانید از هر چوبی استفاده کنید و محدودیتی در این زمینه ندارید. همچنین مقاله ای در این زمینه منتشر شد که پیشنهاد می کنیم آن را مطالعه نمایید:

      پوشش مناسب ظرف چوبی چیست؟

  3. سیدمحمد گفت:

    سلام
    برای کار در صنعت میز های رزینی و تولیدشون که تلفیق چوب دارن باید اطلاعات نجاری بالایی داشت؟
    یعنی من علاقه مند هستم به این صنعت اما اطلاعات خیلی کمی دارم
    نمیدونم از کجا باید شروع کنم!
    نجاری نیاز هست بلد باشم؟اگر آره در چه سطحی؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام سید محمد عزیز
      برای اجرای رزین زیاد به اطلاعات نجاری نیاز ندارید. در حد اینکه بتونید پشت و روی کار رو رنده کنید و یا اینکه از دستگاه ها استفاده کنید.

      1. سیدمحمد گفت:

        پس با این چیزی که شما فرمایش میکنید میتونم با یه دوره فنی حرفه ای نجاری و و دوره های اپوکسی فعالیتی هر چند کوچیک یا بزرگ شروع کنم؟

        1. آیچوب گفت:

          برای شرکت در دوره های نجاری، پیشنهاد می کنم در اینستاگرام #آموزش_نجاری رو سرچ کنید و در یکی از دوره ها شرکت کنید.
          بله برای دوره های اپوکسی اگر مبانی اولیه نجاری رو بدونید، کافیه.

  4. حیدری گفت:

    ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون

  5. علی گفت:

    سلام،علاقمندبه هنر وکار خراطی هستم،آیا کلاس آموزش خراطی می شناسید که معرفی کنید.

    1. آیچوب گفت:

      سلام علی عزیز
      خیر اطلاعی نداریم.

  6. سارا گفت:

    سلام
    من دخترم و لیسانس مکانیک دارم،میخواستم بپرسم ایا کارگاه های نجاری خانم ها رو به عنوان کاراموز قبول میکنن؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام سارا
      متاسفانه حضور افراد در کارگاه برای اساتید مسئولیت داره. به همین جهت معمولا قبول نمی کنند. جز اینکه در کلاس های حضوری شرکت کنید.

  7. mohadese گفت:

    خیلی ممنونم بابت توضیحات کاملتون????

  8. Mr. Dom گفت:

    سلام
    کارمند شیفتی هستم
    کمی فنی ام و یه سری کارها رو از کودکی یاد گرفتم مثل برق کاری سرامیک کاری کار با ابزار های ساده
    مثل دریل اره و…
    شاید مکانیکی هم
    تو فضای مجازی چوب و کار با رزین رو دیدم علاقه مند شدم
    کار دوم رو اختصاص بدم بهش
    ولی تجربه ای که بشه روش حساب کرد ندارم
    سرمایه ای جهت یه کارگاه در حد تولید میز عسلی نهار خوری میز تلفن و از این دست رو دارم
    به نظر شما این ایده میتونه درآمد زا باشه
    و اینکه واسه آموزش بهتره کلاس برم یا یه مدت برم شاگرد یه استاد کار
    چون کارمندم فقط میخوام یاد بگیرم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست عزیز
      در مورد راه اندازی کارگاه رزین می تونید از مطلب زیر استفاده کنید:

      به نظرم از هر کاری امکان کسب درآمد هست به شرطی که درست انجام بشه و مشتری راضی باشه. حتی اگه سبزی خرد کنی هم باشه، مطمئنا جواب میده. پول همیشه هست و مشتری هم همیشه هست. پس با برنامه ریزی درست و مشتری مداری کارتون رو شروع کنید که حتما موفق می شید.

      1. صفا گفت:

        سلام
        ببخشید برای یادگیری صرفا کندوسازی چقد وقت نیاز داریم ؟

        1. آیچوب گفت:

          سلام احتمالا بعد از یک ماه، کار با دستگاه ها را فرا خواهید گرفت.

  9. Arash گفت:

    با سلام
    من به رشته نجاری و به خصوص استفاده از epoxy و چوب علاقه دارم . رشته IT خوندم و میخواخم به عنوان کار دوم بهش نگاه کنم . ولی اگر واقعا بتونم کار کنم شاید کار اولم رو رها کنم و این کار بشه کار اولم . به نظرتون کار با چوب و ساخت لوازم چوبی و استفاده از epoxy که تازه خیلی روی مد هستش جواب میده . ؟؟

    جایی روی واسه آموزش نجاری به صورت حرفه ای میشناشید که بشه روز های ۵ شنبه یا جمعه رفت . ؟؟

    ممنونم

    1. آیچوب گفت:

      سلام آرش عزیز
      هنر کار با رزین چند سالیه در ایران رونق گرفته و علاقه مندان زیادی رو به خوش جلب کرده و پیش بینی میشه تا چند سال یه صورت طرفدار هاش بیشتر بشه تا اینکه چایگزین تازه ای پیدا بشه.
      برای یادگیری می تونید در گوگل سرچ کنید. افراد زیادی این دوره ها رو برگزار می کنند. در آیچوب هم می تونید کلمه اپوکسی رو سرچ کنید تا به مطالب ما دسترسی پیدا کنید.

    2. سیمین گفت:

      سلام. جهاد دانشگاهس صنعتی شریف دوره های رزین چوب رو برگزار می کنه. من قبلا شرکت کردم و راضی بودم

  10. فاطمه گفت:

    ب نظرتون برای من ک دخترم نجاری جواب میده؟خیلی ب چوب علاقه دارم.حاضرم ب خاطرش حسابداری دولتی رو ول کنم

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      تولید خیلی سخته و همچنین نجاری برای خانم ها با توجه به شرایط اجتماعی کشور… اما هیچ کاری نشد نداره و اگر علاقه مند هستید، شروع به کار کنید.
      پیشنهاد اینه که ابتدا پاره وقت کار کنید و اگر بازدهی منسب داشت، دائمی نجاری کنید.

    2. کامی گفت:

      نه خیر

  11. ابراهیم گفت:

    سلام خسته نباشید برای رنگ کاری مبلمان کدوم آموزشگاه باید برم در تهران ممنون

    1. آیچوب گفت:

      سلام ابراهیم عزیز
      لطفا ابتدا به فنی و حرفه ای مراجعه کنید.

  12. میلاد گفت:

    سلام و درود
    دوره صفر تا صد کابینت سازی کجا میتونم اموزش ببینم کرمانم تهران هم باشه میرم

    1. آیچوب گفت:

      سلام میلاد عزیز
      بهتره ابتدا از مراکز فنی و حرفه ای آغاز کنید.

  13. ناشناس گفت:

    سلام
    فقط خواستم نکته ای رو متذکر بشم
    بعلت وجود ماده فرمالدئید در اکثر چوبهای صنعتی مثل MDF, هنگام کار سعی کنید ماسک بزنید
    در آخر هم ممنون از تجربیات و نظراتی که قرار دادید
    موفق باشید

    1. لیگما گفت:

      لحن متن یه جاهایی خیلی غیرحرفه‌ای، تدافعی و شخصی بود. به جای اینکه اول دلایل رو شرح بدین و بعد نتیجه‌گیری کنید، چند سوال از خواننده‌ای که نمیتونه جواب بده پرسیدین که واقعا مضحکه.
      شما هم انتظار نداشته باشید که چون تجربه دارید همه بهتون تعظیم کنند. هیچ تعجبی نداره اگه یک کارآموز انتظار حقوق داشته باشه؛ چون کار کاره.
      ایران اینطوریه و عادت کردین. شما تو کشورهای دیگه این مسئله رو بگین، میگن اصلا این غیرقانونیه؛ باید حتما قراردادی امضا شه که توش دقیق بگه دوره‌ی کارآموزی چه مدته و بعد از اون چه حقوق و مزایایی دارند. نه اینکه شاگرد تا ابد بیگاری بکشه.

      1. آیچوب گفت:

        این ها واقعیت هست
        پیشنهاد می کنم لایو ما با نجار خانم مقیم در کانادا رو تماشا کنید
        وضعیت کشور ما همین هست
        اون طرف هم همچین آش دهن سوزی نیست
        اتفاقا اینجا اداره کار خیلی عالی هوای کارگر رو داره
        اما اونطرف کارگر از طرف کارفرما امنیت شغلی نداره و به راحتی اخراج میشه و از طرف دولت حمایت میشه
        به قول اون خانم مجری… میتونید تشریف ببرید اون طرف و از مزایاش استفاده کنید
        واقعیت جامعه ما و کار و کسب اینجا همینی هست که توضیح دادیم
        ولا غیر…

      2. آیچوب گفت:

        دوست گرامی
        شما همچنان بر همین عقیده باشید و د رویاهای خوب نجار و کارگاه دار و صاحب کسب و کار باشید
        واقعیت با رویاهای شما کاملا متفاوت است
        گمان نم یکنم بیشتر از ما با فضای کسب کار در ایران یا حتی خارج از ایران آشنا باشید

  14. امیر گفت:

    سلام ، خسته نباشین مبخواستم ببینم اموزشگاه های ازاد برای صنایع چوب ( من در اصفهان هستم) سطح کیفی و اموزشی خوبی دارن؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      بله
      بیشتر آموزشگاه های آزاد کیفیت آموزش مناسبی دارند.

  15. علیرضا گفت:

    ممنون از راهنمابتان

  16. عباس گفت:

    درود بر گردانندگان سایت آیچوب که اینقدر جذاب و کاردرست مطالب ارزشمند ارائه میکنند ان شاالله که همیشه در کنار خانواده هاتون شاد و سلامت و برقرار باشید.
    من فقط و فقط میخوام تجربه ی خودم را منتقل کنم و به علاقه مندان نجاری بگم که یکی از شیرین ترین و لذت بخش ترین حرفه ها نجاری و کار با چوبه ولی میخوام به شدت هم هشدار بدم که یک لحظه غفلت و بدون مهارت و تمرکز کارکردن با تجهیزات نجاری باعث میشه که خدای ناکرده چند تا از انگشتهاتون مثل آب خوردن و کسری از ثانیه قطع بشه و هر جای دنیا که برید قطعا اون دست دیگه هیچ وقت برای شما دست سابق نخواهد شد.قبل از کار با تجهیزات حتما خودتون را در این صحنه وحشتناک متصور کنید البته اگر قرار باشه نسبت به ((((کسب مهارت و دقت و ایمنی در کار )))) بی توجهی و یا کم توجهی داشته باشید.

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما عباس عزیز
      سپاس از اینکه همراه ما هستید.

  17. متین گفت:

    سلام همگی .. من شدیدا علاقمند به کار با چوب و طراحی برای ساخت ایده هام هستم .. آموزشگاه یا جایی سراغ دارید آیا؟؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام متین عزیز
      اولاینکه پیشنهاد می کنیم از کلاس های فنی و حرفه ای استفاده کنید.
      در مرحله بعد، در کارگاه های نجاری شهر خودتون شاگردی کنید.
      ما مجموعه خاصی رو نمیشناسیم که معرفی کنید.

  18. صابر کریمی گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    می خواستم بگم من علاقه خیلی شدید به کار نجاری دارم از آنجائی که در شهر ما رامسر فنی حرفه ای داره ولی وقت ندارم در کلاس ها شرکت کنم شما در شهر رامسر کسی را سراغ ندارید که من پیشش آموزش ببینم ؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      خیر . باید جستجو کنید.
      اینکه وقت کلاس های فنی حرفه ای رو ندارید شروع خوبی برای فراگیری نیست .
      البته کیفیت آموزش فنی حرفه ای بسیار افت کرده.
      باید وقت بگذارید . اساتید دیگر هم در صورت قبول شاگردی حتما ساعات حضور و خروج خاصی رو برای شما تعیین می کنند.

  19. Peyman گفت:

    سلام آیچوب عزیز
    بابت اطلاعات بسیار مفیدتون در سایت و کانال تلگرامتون بسیار بسیار سپاسگزارم
    منتظر شروع دوره های اموزشیتون هستم
    سپاس فراوان ????????????????????????

    1. آیچوب گفت:

      سلام پیمان گرامی
      سپاس از اینکه همراه ما هستید.

  20. Sarallah moosavi گفت:

    سلام، سال نو همگی مبارک باشه ایشالا که سال خوبی داشته باشین، در مورد آموزش و این جور چیزا به نظر من ما منظور ایرانی یه مشکلی داریم و اونم اینه که سعی می کنیم چیزی بهم یاد ندیم تا اصطلاحا دست زیاد نشده، واژه ای به مثل کار دزدی که تو این مطلب هم بهش اشاره شده بخاطر همین مشکله، من همینجا از همه خواهش می کنم که حداقل سعی کنیم این مشکل رو کم کم حل کنیم، چرا که وقتی من یه آموزش به اشتراک بزارم همون ممکنه باعث بشه یه جرقه تو ذهن دیگران ایجاد بشه و آموزش من رو بتونه کامل تر کنه، ممنون از وقتتون، اگه می خواین نجاری یاد بگیرین یه سر به سایت خوب یوتیوب بزنید، یه دنیا آموزش اونجا هست

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )