آموزش, نجاری

راهنمای کامل آموزش نجاری حرفه‌ای [نقشهٔ راه یادگیری نجاری]

آموزش نجاری و راه اندازی کارگاه نجاری از علاقه‌مندی‌های بسیاری از هنرمندان و هنر دوست ها است. مسئله مهم قبل از راه اندازی کارگاه نجاری، آموزش نجاری یا یادگیری نجاری است.

در این مدتی که آیچوب فعالیت خود را آغاز کردیم، ایمیل‌ها و پیام‌های زیادی مبنی بر راهنمایی در خصوص چگونگی شروع نجاری و آموزش‌های مربوط به آن برای ما ارسال شده بود. به همین منظور در این مطلب به توضیحاتی در این خصوص می‌پردازیم.

تلاش می کنیم تجربیات خود در مورد نکته های مهم آموزش نجاری را با شما در میان گذاریم پس لطفاً با حوصله این مطلب را مطالعه نمایید، چون حاصل تجربه چندین ساله ما در آیچوب هست.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

سوال های علاقه مندان به آموزش نجاری و راه اندازی کارگاه نجاری:

  • برای شروع نجاری باید کجا آموزش ببینم؟
  • آیا مرکزی برای آموزش نجاری وجود دارد؟
  • برای یادگیری نجاری چقدر زمان نیاز است؟
  • چه دوره‌هایی برای یادگیری نجاری باید بگذرانم؟
  • آیا می‌توان با محصولات آموزشی و کتاب، نجاری یاد بگیرم؟
  • چه میزان فضا برای کارگاه نجاری نیاز دارم؟
  • به چه ابزارهایی برای راه اندازی کارگاه نجاری نیاز دارم؟
  • برای راه اندازی کارگاه نجاری چقدر بودجه نیاز دارم؟

.

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

پاسخ به این سؤالات، برای هر فرد می‌تواند متفاوت از فرد دیگر باشد و مطمئناًَ قطعیت ندارد؛ اما شما می‌توانید بر اساس شرایط خود، از این مطلب بهره بگیرید و قسمت‌هایی که متناسب با شرایط شماست را اجرا کنید.

 

هدف شما از نجاری چیست؟

در ابتدا باید بدانیم هدف ما از راه اندازی کارگاه نجاری چیست؟ در چه سطحی تمایل به خدمت رسانی داریم؟ آیا هدف ما برپایی کارگاه نجاری تولیدی است یا اینکه قصد راه اندازی یک کارگاه نجاری برای ساخت لوازم سفارشی داریم؟

باید بدانیم در این مطلب هدف ما ارائه‌ی توضیحاتی در خصوص کارگاه‌های متوسط و کارگاه‌ خانگی است و شرکت های بزرگ تولیدی سازه های چوبی، باید بر اساس استادارد های راه اندازی خط تولید عمل کنند.

فرض را بر این می‌گیریم که شما علاقه‌مند به هنرهای چوبی هستید و تا به حال در این زمینه فعالیتی نداشته‌اید و فقط بر اساس غریزه و علاقه‌ای که به چوب، صنعت چوب و هنرهای چوبی دارید، در نظر دارید نجاری را بیاموزید و کار با چوب را شروع کنید. پس سؤالی که مطرح می‌شود این است که:

 

برای آموزش نجاری از کجا شروع کنم؟

این که شما از کجا شروع کنید، بستگی به شرایط مکانی شما دارد. ممکن است شما در شهری زندگی کنید که نجاری و کار با چوب بسیار کم و محدود انجام می‌شود و عملاً حضور در کارگاه‌های نجاری به‌واسطه فاصله‌ی زمانی و مکانی مشکل است.

پس بهترین راه شرکت در کلاس‌های فنی و حرفه‌ای یا دوره‌هایی است که توسط اساتید یا گروه های آموزشی به صورت خصوصی انجام می شود.

 

آموزش نجاری رایگان

اگر سازمان فنی و حرفه ای در اطراف شما آموزشگاه دارد، می توانید با مراجعه به سازمان فنی و حرفه‌ای محل سکونت خود، از زمان برگزاری کلاس‌های نجاری اطلاع پیدا کنید و حتماً در کلاس‌های حضوری این سازمان شرکت کنید.

شاید بگویید کلاس‌های فنی و حرفه ایی با توجه به محدودیت زمانی برای شما مفید نخواهد بود؛ اما این یک اشتباه است. مطمئن باشید اگر واقعاً تجربه‌ای در صنعت چوب ندارید، بهتر است برای شروع از فنی و حرفه‌ای شرکت کنید تا مبانی اولیه نجاری را به‌صورت اصولی و علمی بیاموزید.

در مجموعه‌ی فنی و حرفه ای با بسیاری از دستگاه های نجاری و روش کار با هر یک به صورت اصولی آشنا خواهید شد.

پیشنهاد آیچوب:

۴۴ ابزار نجاری که حتما باید در کارگاه خود داشته باشید!

 

مدرک بین المللی نجاری

با شرکت در دوره های نجاری امتیاز کسب مدرک نجاری را خواهید داشت. این مدرک که در قالب دوره های درجه دو و یک نجاری با گذاراندن ساعت و سرفصل های فنی و حرفه ای به هنرجو پس از قبولی در آزمون نهایی اعظا می گردد.

این مدرک اعتبار بین المللی دارد و قابل استناد و ارائه حتی در کشورهای دیگر در مواردی همچون مهاجرت است.

اگر به کلاس‌های فنی و حرفه‌ای دسترسی ندارید و شرکت در این دوره‌ها برای شما مقدور نیست، از محصولات آموزشی ویدئویی استفاده کنید. محصولاتی که بهترین گزینه نیستند؛ اما با توجه به شرایط شما می‌توانند گزینه مناسبی باشد.

ما در آیچوب ویدئو های آموزشی زیادی درزمینهٔ ساخت پروژه‌های نجاری منتشر کرده‌ایم که در هر مطلب ده‌ها ترفند و آموزش وجود دارد.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

 

خاک کارگاه بخورید!

پس از گذران این دوره، عجله نکنید و به فکر شرکت در کارگاه‌های خصوصی و به‌نوعی شاگردی باشید. شما باید خاک کارگاه نجاری بخورید تا یک نجار خوب شوید. فکر نکنید شرکت در کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای کافی است، خیر این کلاس شروعی است تا خودتان را محک بزنید که آیا واقعاً به این کار علاقه دارید یا نه …

برای حضور در کارگاه‌های خصوصی اصلاً از استاد کار خود توقع دریافت حقوق و دستمزد نداشته باشید. چون استاد باید تجربیات چندین ساله‌ی خود را به شما آموزش دهد و همین صرف زمان برای آموزش برای استاد هزینه دارد.

متأسفانه امروزه برخی از افراد برای یادگیری هم انتظار دریافت حقوق دارند.

 

((به من ماهی چقدر پول میدی؟!))

این زشت‌ترین حرفی است که یک استاد کار از کارآموز می‌تواند شنیده باشد. پول بابت چه چیزی؟ بابت انتقال تجربیات چندین ساله؟ بابت استرس حضور کارآموز در کارگاه نجاری؟ بابت مسئولیتی که بر عهده‌ی استاد است؟

بهتر است کمی صبور باشیم و اجازه دهید استاد نجار در مورد مسائل مالی تصمیم بگیرد. اگر قرار است نجاری را آموزش ببینید، پس به هیچ عنوان به دنبال کسب درآمد نباشید. چه بسا باید برای یادگیری این هنر هزینه کنید.

پیشنهاد آیچوب:

مشخصات یک کارگاه و دوره آموزش نجاری و درودگری خوب چیست؟

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

 

زود پیشرفت کنید!

در تمام طول دوره‌ی نجاری تلاش کنید تا ((کار دزدی)) کنید!

کار دزدی در نگاه اول واژه‌ای ناپسند به نظر می‌رسد؛ اما در اصطلاح عامیانه کار دزدی به این معناست که همیشه یک قدم جلوتر از سایرین به فراگیری و انجام کارهای محوله به گروه باشید. این که به‌صورت داوطلبانه کارهایی فراتر از وظایف خود را انجام دهید و بیشتر از مسئولیت محوله به خودتان کار کنید پیشرفتتان را سریع‌تر می‌کند.

منتظر این نباشید که استاد نجار، تمامی ترفندهای نجاری را کتبی و شفاهی به شما آموزش دهد. با چشمانی تیزبین حرکات استاد خود را دنبال کنید و سعی کنید بیننده و شنونده‌ی خوبی باشد و به عبارتی تجربیات استادتان را ناخواسته از او بگیرید.

پس از شرکت در دوره های آموزش نجاری، میرزا بنویس نباشید! متأسفانه در برخی دوره ها دیده‌ایم که برخی افراد به جای انجام عملی آموزش ها، با دوربین مشغول فیلم برداری از آموزش های استاد هستند و خیال می کنند با دیدن چندین باره فیلم، نجاری یا فرا خواهند گرفت. برخی دیگر هم فقط کاغذ و قلم در دست دارند و یادداشت می کنند.

در نجاری باید به صورت عملی کار انجام دهید و با نوشتن و فیلم برداری، آموزش شما تکمیل نخواهد شد. پس تلاش کنید در کارگاه آموزش نجاری فعال باشید و به صورت عملی هم کاری انجام دهید.

پیشنهاد آیچوب:

رازهای کسب درآمد بیشتر در نجاری چیست؟! چگونه یک نجار موفق باشیم؟

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

برای یادگیری نجاری چقدر زمان نیاز هست؟

زمان مورد نیاز برای یادگیری حداقل یک سال است و اگر احساس می‌کنید هنوز اطلاعات شما تکمیل نشده، حتماً زمان بیشتری به یادگیری اختصاص دهید. اینکه چند ماه یا چند سال برای یادگیری نجاری نیاز است بستگی به هوش و انتقال تجربیات از استاد به شما دارد. برخی فکر می کنند با یک روز آموزش می توانند نجار شوند؛ اما کاملاً در اشتباه هستند.

در یک روز فقط می توانند با دستگاه ها آشنا شوند و کاربرد هر یک را بیاموزند. نجاری دنیای بزرگی است و باید چندین پروژه اجرا کنید تا کار با دستگاه های نجاری و ترفند های آن را بیاموزید.

در غیر این صورت بهتر است بدانید که در شغل نجاری با خطرناک‌ترین دستگاه ها طرف هستید!

 

ادب و احترام به استاد کارتان نسبت به هر چیزی اولویت دارد.

 

راه‌اندازی کارگاه نجاری

پس از اتمام دوره‌ی کارآموزی مطمئناً شما به دنبال راه اندازی کارگاه نجاری خواهید بود. کاغذ قلم به دست بگیرید و لوازم و امکاناتی مورد نظر خود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.

به این نکات باید توجه داشته باشید که چه میزان فضا دارید؟ قبل از تهیه‌ی لیست باید بدانیم فضای کارگاهی ما در چه حدی است آیا یک سوله‌ی بزرگ یا متوسط داریم و یا یک مغازه‌ی ۴۰ یا ۵۰ متری … برق کارگاه ما سه فاز است یا تک فاز؟

بر اساس این اطلاعات می‌توانید دستگاه‌های اصلی کارگاه مانند اره فلکه، گندگی، سه کاره یا هفت کاره و … را انتخاب کنید.

همچنین باید بدانیم تا چه حد بودجه داریم؟ اگر در برنامه‌ی ما راه اندازی یک کارگاه نجاری کوچک و متوسط است، بهتر است از دستگاه‌های معمولی و ارزان استفاده کنیم تا هزینه‌ی اولیه‌ی کمی داشته باشیم. البته دستگاه‌های خوبی در تبریز و اصفهان و تهران در حال حاضر تولید می‌شوند که سال‌های سال برای شما کار می‌کنند.

شما می‌توانید یک دستگاه گندگی ایرانی را ۳ میلیون و آلمانی آن را ۳۰ میلیون خریداری کنید. مطمئناً دستگاه ۳۰ میلیونی برای یک کارخانه تولیدی است و نیازی ندارید برای کسب و کارهای کوچک هزینه‌ی هنگفتی داشته باشید. این قیمت‌ها برای دستگاه‌های دیگر هم صدق می‌کند.

برای خرید دستگاه‌های کوچک هم بارها و بارها مطالبی در آیچوب منتشر شده و تلاش کردیم اطلاعات خوبی در این زمینه ارائه نماییم. دوستان و اساتید هم در این مباحث پاسخگوی شما بودند و تلاش کردند به پرسش‌های شما پاسخ دهند. در انتخاب دستگاه‌های کوچک نجاری مثل فارسی بر، عمود بر، دریل و … به خدمات پس از فروش در شهرتان و تهیه لوازم مصرفی آن دقت کنید.

 

راه اندازی کارگاه نجاری,شروع نجاری,چگونه نجار شوم؟تحقیق در مورد نجاری,تحقیق نجاری,نجاری در خانه,آموزش نجاری دانلود,نجاری چیست؟دوره نجاری,آموزش نجاری رایگان,

.

بودجه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه نجاری

برای برآورد بودجه مورد نیاز برای برپایی کارگاه کوچک نجاری (فرض بر اینکه مشکلی از بابت جا و مکان نداشته باشید) اگر همه‌ی دستگاه‌ها را نو بخرید حدود ۴۰ میلیون تومان بودجه نیاز دارید و اگر دستگاه‌های اصلی مانند اره فلکه، سه کاره، و گندگی را دسته دوم و دستگاه‌های کوچک برقی را نو بخریم حدود ۲۵ میلیون تومان بودجه نیاز دارید. البته می‌توانید با ۲۰ میلیون تومان هم شروع کنید و کم‌کم به ابزار و تجهیزات خود اضافه کنید.

در کسب و کارهای خانگی شرایط متفاوت است به‌نوعی می‌توان با حدود ۱۰ میلیون تومان هم کارگاه نجاری خانگی داشته باشید. کارگاه نجاری که در حد ساخت لوازم تزئینی کوچک است.

پیشنهاد آیچوب:

ابزار مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه نجاری خانگی کدامند؟+ ویدئو

 

در حرفه نجاری خوش قول باشید!

نکته‌ی پایانی در مورد شروع کسب و کار جدید این است که همیشه تلاش کنید خوش قول باشید. خوش قولی اعتبار را با خود دارد. اگر فنی‌ترین استاد کار باشید؛ اما خوش قول نباشید هیچ ارزشی ندارد. رضایت مشتری و دعای خیرش همیشه باعث پیشرفت شما خواهد شد و کسب و کاری بابرکت خواهید داشت.

امیدواریم شروعی خوب و مانا داشته باشید.

 

منبع: آیچوب

.

165 نظر در “راهنمای کامل آموزش نجاری حرفه‌ای [نقشهٔ راه یادگیری نجاری]

  1. بی باک گفت:

    فوق العاده و عالی بود. من خودم 7 ماه رفتم فنی حرفه ای 830 ساعت دوره. بعد توی یک کارگاه 1سال کار کردم. بعد کارگاه زدم ورشکست کردم و دستگاهاما فروختم. الان بدهی هاما دادم و باز کار گاه گرفتم و تجربه بیشتری کارما استارت زدم

    1. آیچوب گفت:

      پیروز باشید دوست گرامی

  2. محمد گفت:

    با عرض و سلامت و احترام – در ابتدا ممنون از راهنمایی ها و اطلاعات با ارزشی که ارائه میدهید. اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید راه اندازی یه کارگاه نجاری کوچک که تنها کاربری مبل سازی داشته باشه ( مبل راحتی ) چقدر هزینه داره و نظر شما در رابطه با بازار فروش و کسب درآمد در این باره چیه . سپاس

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست عزیز
      سپاس از شما
      تفاوت چندانی وجود نداره . باید از دوستانی که در این زمینه فعال هستند ، اطلاعات کسب کنم.

  3. رحیمی گفت:

    با عرض سلام و خدا قوت
    من علاقه زیادی به نجاری دارم. ولی به علت مشغله کاری نمی تونم در کلاسهای روزانه فنی و حرفه ای شرکت کنم، می خوام بصورت آموزشی توی یه کارگاه مشغول کار بشم ولی فقط پنجشنبه ها و جمعه ها می تونم حضور داشته باشم، لطفا اگه امکان داره منو راهنمایی کنید، البته چند جا سر زدم ولی بخاطر شرایطم موافقت نشده، راستش می خوام یه جایی کار کنم که کار زیاد باشه تا زود یاد بگیرم . شرایط هر چی باشه قبوله.
    اگه بتونید معرفی کنید ممنون میشم. با تشکر از سایت خوبتون

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست عزیز
      متاسفانه با شرایط موجود ، گروهی رو نمیشناسیم .

  4. غزاله قاسمی گفت:

    سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست
    اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم

  5. داود گفت:

    با عرض سلام. ببخشید من به دلیل علاقه شخصی میخواستم 1 کارگاه خونگی راه بندازم. تا حدودی 1 لوازمی رو هم گرفتم:
    عمود بر/ اره مویی برقی/ فرز انگشتی/ مینی فرز با سر سنباده ای و …/ دیلر
    اگر راهنمایی بفرمایید دیگه چه لوازمی لازم هست بسیار ممنون میشم. تشکر

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      قبلا در این باره مطالبی منتشر شده است
      از کادر جستجوی بالای سایت برای یافتن موضوع مورد نظر استفاده کنید
      دیدگاه های زیر هم مطلب را نیز بخوانید/ به پرسش های زیادی پاسخ داده شده است

  6. سایه گفت:

    سلام. من خانم هستم.
    وعلاقه به نجاری دارم. دوره معرق دیدم. رشته معماری خوندم.تو دانشگاه یک صندلی و یک پنجره مشبک درست کردم. الان برش هام رو میدم نجاری برام در بیاره، تو خونه نمیتونم رو هم سوار کنم. اندازه ها پس و پیش میشه. رو هم سوار نمیشه. برا همین تصمیم گرفتم دستگاه برش بگیرم. نمیدونم چی بگیرم. که برا شروع زیاد هزینه نکنم.

    1. امیر غفرانی گفت:

      @سایه,
      سلام
      اره میزی دیوالت DW725 تهیه کنید حدود 1800 قیمتش هست کیفیت و دقتش عالیه و سبک و کم حجم هست

  7. حسین گفت:

    سلام.ممنون از مطالب مفیدتون
    میخواسم بپرسم برای جلب مشتری در کار mdf به غیر از تراکت و کارت ویزیت و کانال تلگرم چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟
    در واقع میخوام بازار یابی کنم برای ساخت کابینت اما نمیدونم دقیقا باید از کجا شروع کنم؟لطفا راهنمایی کنید ممنون

    1. آیچوب گفت:

      @حسین,
      سلام
      شما میتونید با طراحان و سازنده ها آشنا بشید و اعلام آمادگی برای همکاری کنید.
      یادتون نره بهترین تبلیغات شما ، نمونه کار های شماست.

  8. tut گفت:

    سلام ووقت بخیر.
    چه سایت مفید و کاربردی . قصددارم همه آنهارا بخوانم . بدنبال مرکز آموزشی برای خانم ها بودم آیا معرفی میکنید؟ به ایمیل تان که برای پیام دهنده قبلی گذاشتید ایمیل میزنم.
    با احترام

  9. فرشته گفت:

    سلام .در تهران ساکن هستم. من آرشیتکت هستم نجاری رو در حدی دوست دارم یاد بگیرم که ایده ها و آکسسوری های که در دکوراسون تو ذهنم دارم رو بتونم خودم اجرا کنم.

    1. امیر غفرانی گفت:

      @فرشته,
      تهران دو جا برای خانم ها امکان یادگیری هست یک جا فقط مختص خانم ها هست و یکجا مختلط اگر خواستید از طریق ایمیل پیام بدید بهتون معرفی کنم چون اینجا نمیشه معرفیشون کرد

      [email protected]

  10. فرشته گفت:

    سلام سایت خیلی خوبی دارید .من از مطالبش خیلی استفاده میکنم ممنون از مطالب خوب و کاربردیتون.من خیلی به نجاری و کارهای چوبی علاقه دارم فقط چون خانم هستم جایی رو پیدا نمیکنم که بتونم کار نجاری یاد بگیرم ممنون میشم کمکم کنید .

    1. امیر غفرانی گفت:

      @فرشته,
      سلام
      کدوم شهر تشریف دارید؟

  11. فرزانه گفت:

    سلام، روزتون بخیر
    من دوست دارم نجاری یادبگیرم برای درست کردن وسایل چوبی متوسط و تزئینی. اهل مشهد هستم و نمی دونم ایا جایی در مشهد این امورش رو به خانوم ها می ده؟ شما اطلاعاتی ندارید؟
    ممنون

    1. آیچوب گفت:

      @فرزانه,

      سلام
      روز شما هم بخیر
      اطلاعی از مراکز آموزش نجاری در مشهد ندارم.
      امیدواریم فنی و حرفه ای در مشهد همچنان پابرجا باشه و بتونه آموزش بده . در غیر این صورت باید به دنبال کلاس های خصوصی باشید.
      موفق باشید.

  12. مرتضی گفت:

    سلام مطالب زیبا و مفیدی رو ارائه کردید.
    از شما سوالی داشتم می خواستم بدونم برای راه اندازی یک کارگاه نجاری مبل سازی استیل چه لوازمی و چه میزان بودجه ای لازمه و بهتره که تو کدوم منطقه از تهران کارگاه یا سوله بگیرم؟
    اصلا ساخت مبل استیل آینده داره؟چون فروش مبل های راحتی یا چیز های دیگه خیلی بالا رفته. ممنون اگر در این مورد توضیحاتی بدید.
    با تشکر.

  13. سید گفت:

    سلام وخسته نباشید عرض میکنم به دست اندر کاران سایت. اگر در سایت هر چند وقت یک مدل ساخت وسیله ساده را همراه با نقشه و اندازه ها برای کاربران بگذارید آنها هم تشویق میشوند بدست خود آنرا ساخته ودر این وضعیت هم لوارم نجاری را کم کم خیرداری میکنند و هم یاد میگیرند چگونهکار کنند و اعتماد بنفس پیدا میکنند . بنظر بنده تنها صحبت کردن و مطلب نوشتن تشویقی نمیکند کاربران را آنرا می خوانند و چون به ریزه کاریها اشاره ای نشده ازش میگذرند .تا نظر شما چه باشد . با تشکر .

    1. آیچوب گفت:

      @سید,
      سلام سید
      حتما این کار انجام خواهد شد.هرچند که در سری مطالب ((برای خودتان بسازید )) تلاش میکنیم آموزش هایی ارائه کنیم اما انشالله در مطالب آینده به ارائه ی طرح و آموزش خواهیم پرداخت.
      سپاس از شما

  14. Abbas گفت:

    باسلام وعرض ادب خدمت مدیریت ای چوب اگه میشه درمورد گرفتن کار و برخورد با مشتری هم راهنمایی کنید لطفا ممنون

    1. آیچوب گفت:

      @Abbas,
      سلام عباس عزیز
      حتما به صورت مفصل در این زمینه مطلب منتشر خواهیم کرد.
      سپاس از شما

  15. آیچوب گفت:

    علی
    با سلام_قبل از هزچیز جا داره از مدیریت آیچوب بابت تهیه این مطلب عالی و کاربردی تشکر کنم در مورد قیمت دستگاهها که سوال کردید جریان از این قراره که اکثر دستگاههای حرفه ای وکارگاهی بزرگ نجاری اکثرا”بصورت استوک معامله میشند و البته طراحی و ساخت این دستگاهها به گونه ای هست که به ندرت دچار عیب میشند سازندگان این دستگاهها معمولا در زمان ساخت بدترین شرایط کارکرد با دستگاه رو در نظر گرفتند و به همین جهت از مقاونت و عمر بالایی بر خوردار هستند قبل از هر چیز شناخت دستگاههای سنگین نجاری امری واجب و لازمه ابتدا بایست برندها و نحوه کارکرد با این دستگاهها رو شناخت تا بعد.دچار دردسر نشید در مبحث دستگاههای نجاری کارگاهی برندهای ایتالیایی با نامهایscm_sem_steton_stam_luremو…
    بهترین هستند که البته قیمتهاشون هم قابل توجه هستندبعد از اون دستگاههای ساخت اصفهان بعد تهران بعد هم تبریز هستند بطور مثال الان یه سه کاره صفحه ۳۵اصفهان که تر و تمیز باشه حدود دو نیم تا سه تومنه _فلکه۶۰دینام پشت سه تومان و یه گندگی در حد نو هم دونیم تا سه تومانه قیمن آک این دستگاهها هم به این شرحه فلکه پنج تومان_سه کاره پنج و نیم تا شش تومان در برند های مختلف گندگی هم چهار و نیم تا پنج اونهم برند های مختلف داره موفق باشید

  16. حامد گفت:

    اره فلکه نو 60 در حدود3 میلیون کار کرده 2 تومن گندگی 40 نو 4 میلیون کارکرده 2 تومن 3 کاره 4 میلیون کار کرده 1 تا 2 میلیون

  17. علی گفت:

    بسیار عالی.اگه بتونید حدود قیمت های دستگاهای مورد نیاز مثل سه کاره و گندگی و …. رو هم بگید که عالی تر میشه

  18. E.T.Z گفت:

    عرض سلام و ادب .
    خیلی عالی بود مثل تمامی مطالب گذشته ،‌ خسته نباشید

  19. فرامرز گفت:

    البته بنده تو سایت دوره های آموزشی فنی و حرفه ای جستجو کردم ولی دوره ای با عنوان آموزش نجاری پیدا نکردم.فقط یک دوره معرق بود که اونهم مختص خانمها بود.

    1. آیچوب گفت:

      دوره های نجاری با MDF حایگزین شدند
      البته نه در همه مراکز
      طی هشت سال گذشته مراکز فنی حرفه ای بصورت فجیعی با کمبود بودجه و بی نظمی شدید مواجه شدند
      همین امر باعث خالی شدن مراکز
      اجاره دادن سالن ها به بخش خصوصی
      عدم جذب هنرجو در بسیاری رشته ها
      تعطیلی بسیاری از رشته از جمله رشته های پر هزینه
      و حتی مزایده بعضی از مراکز فنی حرفه ای ( بعنوان نمونه مزایده فروش 6 مرکز در استان مازندران در یک فصل ) شده است

  20. فرامرز گفت:

    خیلی ممنون از توضیحات عالی و کافی در مورد روش اصولی یادگیری نجاری

    1. آیچوب گفت:

      @فرامرز,
      خواهش میکنم دوست عزیز

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )