ابزارهای دریل‌کاری, پیچ‌بند, رپورتاژ آگهی, معرفی ابزار, ویدئو

مقایسه کشنده پیچ بند های شارژی رونیکس، توسن، آینهل و کرون!

مقایسه پیچ بند های شارژی

  دریل پیچ بند شارژی یکی از ابزارهای پر استفاده در صنعت است. از این دستگاه برای سوراخ‌کاری انواع سطوح یا باز و بسته کردن پیچ استفاده می‌شود. خرید دریل شارژی یا همان خرید پیچ بند شارژی هم یکی از دغدغه‌های پیش روی خریداران ابزار هست.

 باتوجه‌به شرایط اقتصادی که چند سالی است دچار آن هستیم توجه به قیمت ابزار اهمیت ویژه‌تری پیدا کرده است. هزینه‌ای که امروز برای ابزار پایین رده پرداخت می‌کنیم در زمانی نه‌چندان دور ما به‌ازای یک ابزار برند و مطرح بوده است.

قدرت خرید کم از یک‌سو و نبود اطلاعات کافی از عملکرد دستگاه‌ها از سوی دیگر، دغدغه یک خریدار ابزار است.

شما مجبور هستید باتوجه‌به اطلاعات فنی هر ابزار یا توضیحاتی که در فروشگاه اینترنتی ابزار وجود دارد، انتخابی درست داشته باشید. انتخابی که بیشتر با پیش‌فرض‌های ذهنی شما انجام می‌شود و تجربه عملی از کار با هر یک از این ابزارها را نداشته‌اید.

ما در آیچوب با همراهی ابزارمارت تصمیم گرفتیم مجموعه ویدئوهایی با موضوع پیشنهاد خرید ابزار را برای شما عزیزان آماده کنیم. در این نوشته به موضوع ((پیشنهاد خرید دریل پیچ بند شارژی با حدود قیمت یک میلیون تومان)) پرداختیم.

ویدئو مقایسه و پیشنهاد خرید چهار دریل پیچ گوشتی

تماشا این ویدئو در برخی اپراتور ها با ترافیک نیم بها محاسبه می شود!

 

چرا ویدئو پیشنهاد خرید دریل پیچ بند شارژی را تهیه کردیم؟

 همیشه ما در ویدئوهای یوتیوب شاهد بررسی چندین ابزار را با هم بوده‌ایم؛ اما متأسفانه باتوجه‌به نبود دغدغه فروشندگان برای چنین بررسی‌هایی به زبان فارسی و با ابزارهای موجود در بازار ایران نبوده‌ایم.

 با همکاری فروشگاه اینترنتی ابزارمارت بر آن شدیم تا با فراهم‌کردن چند ابزار کنار هم و مقایسه هر یک، دید بهتری نسبت به کیفیت و ارزش خرید آن‌ها به دست آوریم. آیچوب سعی می‌کند با ادامه این روند، راهگشای انتخابی مفیدتر و بهتر برای خریداران ابزار باشد.

پیشنهاد آیچوب: راهنمای خرید دریل شارژی | بررسی انواع دریل شارژی + ویدئو

 روش انتخاب پیچ بند و بررسی به چه صورت هست؟

 در این پروژه ما ابزارها را باتوجه‌به معیارهایی انتخاب می‌کنیم و بدون دخالت و اسپانسری شرکت‌های تولیدکننده به نقد و بررسی آن می‌پردازیم.

حاصل نتایج تست و بررسی به‌صورت عددی در داخل یک جدول قرار می‌گیرد و درنهایت این عدد به‌دست‌آمده ناشی از آزمایش هست که کیفیت و ارزش خرید ابزار را به‌دوراز شنیده‌ها و فرضیات ذهنی تعیین می‌کند.

بررسی ۵ پیچ بند شارژی و بررسی ارزش خرید

 در این ویدئو ما چهار دریل پیچ بند شارژی با نام‌های زیر را مورد بررسی قرار دادیم.

 دریل پیچ بند شارژی رونیکس ۸۶۱۲

 دریل پیچ‌گوشتی شارژی آینهل مدل TE-CD 12 X-Li

 دریل شارژی کرون مدل CT21053

 دریل پیچ‌گوشتی شارژی مدل ۹۰۱۲SC توسن پلاس

 همه این پیچ بندهای شارژی ۱۲ ولت هستند و قیمت نزدیک به یک میلیون تومان دارند. ابتدا هر یک از این دریل پیچ بندهای شارژی را جعبه‌گشایی کردیم و محتویات داخلی هر یک از این ابزارها را توضیح دادیم. با مشاهده این بخش مطلع خواهید شد که محتویات داخل جعبه هر یک از این پیچ بندهای شارژی چیست.

 همچنین در مورد مشخصات فنی و فیزیکی و تجربه در دست‌گرفتن هر یک از این ابزارها هم توضیحاتی ارائه داده‌ایم.

تست سرعت شارژ باتری پیچ بند شارژی

بررسی باتری های پیچ بند شارژی

 اگر در طول روز ساعت‌های زیادی از دریل شارژی استفاده کنید، مطمئناً مجبور هستید از دو باتری دستگاه بهره بگیرید. در این حالت سریع شارژشدن اهمیت زیادی دارد. اینکه یک دستگاه بتواند باتری را سریع‌تر شارژ کند، به این معنا است که شما هم با سرعت بیشتری کار خود را انجام خواهید داد.

 در این تست:

 توسن در طول ۴۷ دقیقه

 رونیکس در طول ۵۸ دقیقه

 کرون در طول ۶۰ دقیقه

 و آینهل در طول ۷۵ دقیقه

 موفق شدند باتری‌های خود را شارژ کنند. تا به اینجای کار توسن رتبه اول را در سرعت شارژ باتری به دست آورده است. آیا این عدد به‌تنهایی کافی است؟! خیر…

 مهم‌تر از میزان شارژ باتری، میزان نگهداری باتری هم هست. هرچه یک دستگاه بتواند مدت‌زمان بیشتری کار کند و شارژ باتری آن تخلیه نشود، به معنای کیفیت بالاتر باتری و عملکرد بهتر دریل شارژی است.

 پس تست‌ها را ادامه دادیم تا بیشتر با عملکرد این دستگاه‌ها آشنا شویم.

پیشنهاد آیچوب: مدت زمان شارژ باتری دریل شارژی رونیکس 3405 چقدر است؟

تست سرعت بستن پیچ ام دی اف ۵ در چوب

تست سرعت بستن پیچ ام دی اف ۵ در چوب

 یکی دیگر از معیارهای ما برای تست یک پیچ بند شارژی، قابلیت بستن پیچ با سرعت بیشتر است. با بررسی این قابلیت می‌توان فهمید که کدام یک از دریل پیچ بندهای مورد بررسی در این آزمایش می‌تواند دستیار سریع‌تری برای ساخت پروژه‌های کارگاهی و ساختمانی ما باشد.

 با هر یک از این پیچ بندهای شارژی ۱۰ عدد پیچ ۵ ام‌دی‌اف را بستیم و نتیجه به‌صورت زیر شد:

 رونیکس ۳۸ ثانیه

 آینهل ۴۱ ثانیه

 کرون ۴۱ ثانیه

 توسن ۳۸ ثانیه

 باتوجه‌به نتایج به‌دست‌آمده می‌توان این‌گونه تحلیل کرد که تفاوت چندانی بین پیچ بندها برای زمان بستن پیچ وجود ندارد. پس اگر سرعت بستن پیچ برای شما ملاک هست، هیچ‌یک از این ابزارها تفاوتی در سرعت ندارند. البته در تست‌های بعدی با استفاده از سرعت‌سنج لیزری تست دقیق‌تری انجام دادیم.

آزمایش بستن پیچ ۱۵ سانتی‌متری با پیچ بند شارژی

 گاهی در پروژه‌های خود مجبور هستید از حداکثر توان و قدرت دستگاه خود استفاده کنید. پیچ بند شارژی شما باید فشار زیادی را تحمل کند و عملکرد خوبی از خود به‌جای بگذارد.

 یکی از تست‌هایی که ما با این چهار دستگاه انجام دادیم، بررسی قدرت دستگاه در بستن پیچ‌های بلند و قراردادن آن‌ها در شرایط سختِ کاری بود.

 در این بخش رونیکس و کرون عملکرد یکسانی داشتند و پیچ‌ها را با یک ریتم متوسط بستند. توسن هم باتوجه‌به اینکه ۳۰ نیوتن متر گشتاور داشت، باقدرت و راحتی بیشتری پیچ‌ها را بست؛ اما واکنش آینهل عجیب بود.

 این پیچ بند نه‌تنها قدرت کمتری در بستن پیچ داشت، بلکه در زمان بستن پیچ‌ها مشاهده کردیم که مقداری دود از خروجی هوای موتور آن به بیرون آمد. البته باید بگوییم که دستگاه در فشار زیاد هم بیش از حد گرم شده بود.

بررسی دقت گشتاور پیچ بندهای شارژی

بررسی دقت گشتاور پیچ بندهای شارژی

 همان‌طور که می‌دانید همه پیچ بندهای شارژی دارای انتخاب‌گر گشتاور یا ترکمتر هستند. ترکمتر ها معمولاً اعدادی بین ۱ تا ۲۰ دارند. هرچه این عدد کمتر باشد، دستگاه گشتاور کمتری به پیچ وارد می‌کند.

 گشتاور کمتر به این معنا هست که پیچ باقدرت کمتری بسته می‌شود. به‌عنوان‌مثال اگر در نظر داشته باشید بر روی بردهای الکترونیکی پیچ ببندید، به حداقل گشتاور نیاز دارید.

 حال سؤال اینجاست که کدام یک از این دستگاه‌ها گشتاور را به‌درستی اعمال می‌کند. مطمئناً قابلیت ترکمتر یا گشتاور در دریل پیچ بندهای شارژی باید به‌درستی عمل کند و نمی‌توان از آن به‌سادگی گذشت.

 ما در این تست ترکمتر دستگاه را از ۱ تا ۱۱ مورد بررسی قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم در همین ویدئو، نحوه عملکرد هر یک از دستگاه‌ها را تماشا کنید.

 کرون بهترین نتیجه و یک شیب معقول و منطقی از عملکرد ترکمتر را به نمایش گذاشت. رونیکس و توسن هم در یک سطح بودند و به عملکرد ترکمتر آن‌ها نمی‌شد اعتماد کرد. در طراحی آینهل هم به‌دقت گشتاور توجهی نشد و بعد از پیچاندن ۱۱ پیچ اولین واکنش جدی خود را نشان داد!

تست سرعت بستن جعبه دریل شارژی

 سرعت جمع‌آوری تجهیزات و بستن جعبه یک دستگاه ازآن‌جهت مهم است که نشان می‌دهد شرکت تولیدکننده ابزار تا چه حد به‌راحتی کاربر خود اهمیت داده است.

 هرچه فضای جعبه بیشتر باشد، شما با سهولت و سرعت بیشتر تجهیزات را در داخل آن جاگذاری می‌کنید. همچنین در آینده امکان قراردادن تجهیزات جانبی بیشتری در داخل جعبه را خواهید داشت.

 در این بررسی کرون بسته‌بندی ضعیف‌تری داشت و مدت‌زمان بیشتری باید برای نصب محتویات داخل آن زمان صرف می‌شد. بسته‌بندی رونیکس هم چنگی به دل نمی‌زد و همان سختی‌های کار با کرون در آن وجود داشت؛ اما بسته‌بندی آینهل کمی بهتر از رونیکس و کرون است. فضای این جعبه کمی بیشتر و گیره‌های قفل کننده بهتری دارد.

 اما توسن از سه رقیب خود خیلی بهتر عمل کرده و کیف حمل به‌مراتب بهتر طراحی و تولید کرده است. اندازه جعبه توسن بزرگ‌تر است و لولا و قفل بهتری در آن استفاده شده است. در داخل کیف فضای کافی برای قراردادن تجهیزات جانبی مانند انواع مته و آچار پیچ بند و سایر لوازم جانبی وجود دارد.

تست ماندگاری شارژ دریل پیچ بند شارژی

تست ماندگاری شارژ دریل پیچ بند شارژی

 ماندگاری شارژ یکی از مهم‌ترین مواردی است که در زمان خرید دریل پیچ بند شارژی یا هر دستگاه شارژی دیگری باید به آن توجه کنید؛ اما تا وقتی‌که از دستگاه استفاده نکنید، به آن پی نخواهید برد!

 ما در آیچوب این کار را انجام دادیم. ملاک ما در بررسی شارژ این دستگاه‌ها مجموعه‌ای از کارهایی بود که همه آن‌ها به یک اندازه انجام داده بودند. هر یک از این دریل‌ها به یک اندازه پیچ بستند، به یک اندازه پیچ باز کردن و به یک اندازه باتری مصرف کرده‌اند. حال نوبت این است که بررسی کنیم باتری کدام یک از این دستگاه‌ها شارژ بیشتری نگه می‌دارند.

 برای تست این موضوع با هر یک از این دریل‌های شارژی به تعدادی که امکانش بود، با مته گازور سوراخ ایجاد کردیم. تعداد سوراخ‌های ایجاد شده روی چوب ملاک ما برای سنجش عمر باتری هر یک از این برندها بود.

 در تست سوراخ زنی با مته گازور اطلاعات این‌گونه شد:

 Tosan 9012 sc با ۷.۵ بار سوراخ زنی

 Ronix 8612 با ۶.۵ بار سوراخ زنی

 Crown ct21053 با ۵ بار سوراخ زنی

 Einhell te_cd 12 Xli با ۴.۵ بار سوراخ زنی

 به ترتیب رتبه اول تا چهارم را به خودشان اختصاص دادند.

نقد و بررسی پایانی دریل پیچ بند شارژی

نقد و بررسی پایانی دریل پیچ بند شارژی حدود یک میلیون تومان

 ما در پایان مواردی مانند کیفیت بسته‌بندی، کیفیت ظاهری، گارانتی، کاتالوگ فارسی، ارگونومیک دستگاه، دسته ضدلغزش، چپ‌گرد و راست‌گرد، کیفیت سوئیچ، کیفیت سه‌نظام، بند حامل، نشانگر شارژ، چراغ LED، زمان بستن جعبه، سرعت شارژ، نگهداری شارژ، دقت ترکمتر، سرعت بستن پیچ، قدرت بستن پیچ، تعداد دور بی‌باری، حداکثر گشتاور و قیمت را بررسی و امتیازدهی کردیم.

 تمامی امتیازهای هر یک از این ابزارها را در یک جدول قرار دادیم و در کنار مشاهدات عینی، از داده‌های منطقی و عددی موجود در جدول هم استفاده کردیم. خوشبختانه درنهایت هم نتیجه عددی موجود در جدول، تأییدکننده حس ناشی از تجربه کار با ابزار بوده است.

 باتوجه‌به اینکه تمامی توضیحات فنی مربوط به نقد و در ویدئو منتشر شده در همین نوشته وجود دارد، پیشنهاد می‌کنیم حتماً این ویدئو ۳۰ دقیقه‌ای را تماشا کنید.

پینشهاد آیچوب: پیچ بند شارژی چیست؟ پیچ بند شارژی چه معایب و مزایایی دارد؟

با حدود یک میلیون تومان چه دریل پیچ بند شارژی بخریم؟

در بررسی‌های به عمل آمده، نتایج آزمایش‌های ما به شرح زیر شد.

آینهل ۱۲XLI با امتیاز ۵۳ رتبه چهارم را به دست آورد!

 باوجوداینکه آینهل یک دستگاه خوش‌دست و زیبا و با بدنه ارگونومیک و قابلیت جداسازی سه‌نظام هست، اما نتوانست درمجموع امتیاز مناسبی از بررسی‌های ما را به دست آورد. آینهل با ۵۳ امتیاز ضعیف‌ترین پیچ بند شارژی این تست بود.

 علی‌رغم شکل ظاهری خوب، سوئیچ نرم، طراحی ارگونومیک، چراغ LED خوب و دسته ضدلغزش مناسب باز هم این دستگاه نتوانست امتیاز مناسبی را به دست آورد.

 از ضعف‌های این دریل پیچ بند شارژی می‌توان به‌سرعت بستن پیچ پایین‌تر، سرعت شارژ پایین و ازدست‌دادن شارژ سریع، موتور ضعیف‌تر، نبود نشانگر شارژ باتری، دقت پایین ترکمتر، نبود کاتالوگ فارسی و استفاده سخت از چپ‌گرد و راست‌گرد اشاره کرد.

خرید پیچ بند شارژی

رتبه سوم بررسی‌های ما با امتیاز ۵۸ به رونیکس ۸۶۱۲ رسید

 رونیکس در این بررسی عملکرد متوسطی داشت. از مزایای این پیچ بند می‌توان به بند حامل، نشانگر شارژ باتری و سرعت بالاتر در بستن پیچ اشاره کرد.

همچنین از معایب این دریل پیچ بند شارژی می‌توان به‌دقت پایین ترکمتر، لاستیک ضدلغزش ضعیف و سختی در استفاده از کلاچ دستگاه اشاره کنیم. در مابقی موارد هم رونیکس عملکرد متوسطی داشته است.

پیشنهاد آیچوب: تفاوت های مهم دریل و پیچ بند شارژی چیست؟ | پیشنهاد خرید

رتبه دوم این نقد و بررسی با امتیاز ۶۱ از آنِ کرون CT21053 شد

 با اینکه کرون ارزان‌ترین دستگاه موجود در این بررسی بود؛ اما توانست رتبه دوم این نقد و بررسی را به دست آورد. شاید کرون سال‌های زیادی در بازار ایران حضور داشته باشد؛ اما این حضور پر سروصدا نیست. می‌توان کرون را به‌خاطر ساخت چنین دستگاهی تحسین کرد.

 چپ‌گرد و راست‌گرد راحت و مناسب و سه‌نظام بسیار باکیفیت از مزایای این پیچ بند شارژی هست. از معایب این پیچ بند می‌توان به تعداد دور پایین‌تر در بستن پیچ اشاره کرد.

 البته این تعداد دور پایین محسوس نیست. اگر نیاز به یک دریل شارژی مناسب دارید و قیمت ارزان دستگاه برای شما مهم هست، کرون CT21053 گزینه مناسبی برای خرید پیچ بند هست. پیشنهاد می‌کنیم توضیحات کامل را در ویدئو ببینید.

رتبه اول به توسن پلاس ۹۰۱۲SC رسید

با توجه به اینکه تجربه زیادی از کار با محصولات TOSAN نداشتیم، حس ما نسبت به عملکرد درست ۹۰۱۲sc خوب نبود. در بررسی‌ها احتمال می‌دادیم این دستگاه امتیاز پایینی را به دست آورد؛ اما توسن به اقتدار خود را اثبات کرد.

دریل دریل توسن

 سرعت شارژ توسن بسیار بالاست و درعین‌حال شارژ خود را دیرتر از دیگر دستگاه‌ها از دست می‌دهد. بسته‌بندی توسن پلاس بسیار باکیفیت هست. مطمئناً تولیدکنندگان این دستگاه نگاه ویژه‌ای به تجربه کاربری خوب استفاده‌کنندگان از آن داشته‌اند و فضای بسیار خوبی را برای جاسازی ابزار و تجهیزات جانبی ایجاد کرده‌اند.

 سرعت بستن پیچ با این دستگاه بالاتر هست، گشتاور و تعداد دور بالاتری دارد و درمجموع امتیازات، انتخاب اول ما برای خرید پیچ بند شارژی با حدود قیمت یک میلیون تومان هست. ارزش خرید این دستگاه بالاتر از دیگر مدل‌ها هست.

 از معایب این دستگاه می‌توان به ارگونومی ضعیف و چراغ LED با شکل و شمایل معمولی‌تر اشاره کرد. باوجود این معایب، باز هم توسن مقام اول را به دست آورد و یک دستگاه قابل‌اطمینان برای کارگاه شماست.

جدول تست و بررسی چهار دریل پیچ گوشتی بررسی شده

همانطور که در بالا اشاره شد تمام داده ها در قالب جدولی قررا داده شد. در این جدول مولفه های مورد آزمایش را از ۰ تا ۵ امتیاز دهی کردیم. بهترین نتیجه بین این چهار ابزار در هر آزمایش را ۵ قرار دادیم و سه ابزار دیگر را کسری از آن امتیاز دهی کردیم.

تست سرعت پیچبند شارژی

 می‌دانیم داشتن بند حامل در یک ابزار نمی‌تواند امتیازی برابر با مثلاً داشتن گشتاور بالاتر در ابزاری دیگر داشته باشد. به همین جهت ضریبی با نام “ضریب ارزش” را در محاسبه امتیازات قرار دادیم تا به هر چه عادلانه‌تر کردن مقایسه کمک کنیم. این ضریب عددی بزرگ‌تر از ۰ و تا ۱ هست که در جدول می‌توانید ببینید.

 در نهایت توانستیم با جمع امتیازها به اعدای برسیم. گمان می‌کنیم این اعداد تا حد زیادی می‌تواند ملاکی برای ارزش خرید هر یک از ابزارها باشد:

تست سرعت پیچبند شارژی

 در پایان از فروشگاه اینترنتی ابزارمارت بابت اسپانسری این ویدئوها سپاس‌گزاریم. همچنین شما می‌توانید محصولاتی که برای ساخت این ویدئو جعبه‌گشایی شدند را باقیمت بسیار مناسب و گارانتی کامل، از بی باکس ابزارمارت خریداری کنید.

 منتظر ویدئوهای بعدی ما باشید.

پیشنهاد آیچوب: ۰ تا ۱۰۰ نحوه کار با دریل شارژی و پیچ بند شارژی + ویدئو

منبع: آیچوب

21 نظر در “مقایسه کشنده پیچ بند های شارژی رونیکس، توسن، آینهل و کرون!

  1. کاربر گرامی گفت:

    با سلام و عرض ادب و احترام
    ضمن تشکر ویژه از ارزیابی حاضر و زحمات بی منت همکاران و ویدئو های بسیار کاربردی
    در قسمتی از ویدئو فرمودید: که بخش ترکمتر دریل شارژی دارای 18 حالت هست و این یعنی این دریل دارای 18 نیوتن متر قدرت هست.
    بسیار سپاسگزار میشم اگر بفرمایید ملاکتون برای اندازه گیری قدرت دستگاه از روی اعداد روی ترکمتر چیست؟ چون در حال حاضر دریل شارژی دارم که 55 نیوتن متر گشتاور ایجاد میکنه و قسمت به اصطلاح ترکمتر آن فقط 16 شماره داره

    1. Khorami گفت:

      درود بر شما مهدی عزیز
      ۱۸ حالت یعنی اینکه در۱۸ گام می تونید گشتاور دستگاه رو تنظیم کنید
      هرچه این عدد بیشتر باشه میتونید تنظیمات بیشتری روی عدد گشتاور ایجاد کنید
      عدد نیوتن رو باید با ترکمتر اندازه گیری کرد که ما در این آموزش انجام ندادیم

  2. مسعود گفت:

    عالی بود ، خیلی ممنون ، آیا امکانش هست اور فرز رونیکس ۷۱۱۳ و توسن ۱۰۱۳ را با هم مقایسه کنید

    1. آیچوب گفت:

      رونیکس در دور بالا تنش مکانیکی زیاد تری ایجاد می کند
      اما در کل در اجناس چینی هیچ تفاوتی جز در قیمت و گارانتی نیست
      حتی تولید کننده بسیاری از آن ها یک خط تولید است یا رنگ و لعاب مختلف

  3. Lucifer گفت:

    سلام
    من مدل رونیکس رو دارم دو ساله. در حد ابزار متوسط کاملا راضی هستم ازش. از همه نظر در کار کابینت سازی نیازهامو جواب داده. برای سقوط از ارتفاع هم بادوامه و از دو متر هم افتاده ولی سالمه.کیفیت دکمه دنده یک و دو بالای دستگاه ضعیفه و دنده خوب جا نمیره بعضی وقتها. سه نظام کاملا با کیفیت و مقاوم هست در نگه داشتن نوک ومته. باتری عملکرد قابل قبولی داره و با دو باتری به راحتی یک روز فول تایم میشه کار کرد باهاش

  4. احسان گفت:

    سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان.
    من هرکاری میکنم نمیتونم ویدئو های داخل سایت رو ببینم!
    چنتا پلیر مختلفم روی گوشیم هست ولی متاسفانه پلی نمیشن.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

    1. آیچوب گفت:

      سلام احسان عزیز
      متاسفانه این مشکل به دلیل اپراتور یا شرکت ارائه دهنده اینترنتی هست که استفاده می کنید. متاسفانه در برخی سرویس ها این ویدئو ها اجرا نمیشه. در حال بررسی این موضوع هستیم.

  5. سجات گفت:

    سلام
    ويديو و مطلب عالي بود ممنون????
    يه سوال،پيچ بندهايي كه يكم مدلشون پايينتره،كه البته الان قيمت اونها هم بالا رفته، به تنهايي ميتونن چوب رو سوراخ كنند يا نه،بايد قبلش چوب رو سوراخ كنيم و با اين ابزار فقط پيچ رو ببنديم؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست گرامی
      مدل های ضعیف تر هم به راحتی می تونند چوب رو سوراخ کنند و با اون ها پیچ ببندید. در واقع این دستگاه ها دریل / پیچبند هستند.

  6. اشكان گفت:

    با سلام و عرض تشكر از مقايسه بدون نظر قبلي شما عزيزان.
    كاري رو شروع كرده ايد كه بار اخلاقي زيادي به دوش شما ميگذاره ولي بايد بيطرفانه و علمي جلو ببريدش.
    باز هم متشكرم از مجموعه ايچوب.

    1. آیچوب گفت:

      سلام اشکان عزیز
      کاملا درست می فرمایید.

  7. عباس گفت:

    سلام دریل ستونی ۱۳ محک به درد کارگاه نجاری خانگی برای مصارف عمومی می خوره ؟ پیشنهاد شما برای دریل ستونی چه برندی هستش ؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام عباس عزیز
      دریل ستونی محک کیفیت چندانی نداره
      کمی جستجو کنید و دریل ستونی ساخت اصفهان وتبریز پیدا کنید.

  8. حسین گفت:

    سلام
    این ارزیابی برای دریل ستونی هم قابل تعمیم هستش ؟
    اگر نه لطفا دریل های ستونی هم ارزیابی کنید
    ممنون

    1. آیچوب گفت:

      سلام حسین عزیز
      خیر
      دریل ستونی بسیار متفاوت هست و قابل تعمیم نیست.

  9. Fatima گفت:

    خیلی مفید بود متشکرم

  10. علیرضا راد گفت:

    با سلام و احترام و تشکر بابت زحمات و راهنمایی هاتون و تشکر از اسپانسر برنامه ابزار مارت ..بنده از دریل شارزی آینهل خوشم اومد و به سایت ابزار مارت برای سفارش رفتم و دیدم آینهلی که در ویدئو معرفی شد با آینهلی که در سایت قرار دارد از لحاظ مذل متفاوت است ..در ابزار مارت دریل شارژی مدل TE-CD 12Li آینهل موجود است در صورتی که در ویدئو مدل te cd 12xli هست ..خواهش میکنم این روند معرفی ابزار رو ادامه دهید ..مثل معرفی و تست فارسی برها …یک دنیا تشکر

    1. آیچوب گفت:

      سلام جناب راد
      با ابزارمارت تماس بگیرید حتما به شما پاسخ خواهند داد. دوستان با انصاف و با اخلاقی هستند.
      البته در بررسی ما اینهل امتیاز خوبی نسبت به سه ابزار دیگر نداشت.
      روند معرفی ابزار حتما ادامه دار خواهد بود.

  11. محمد گفت:

    کار جالب و مفیدی انجام دادید. خدا قوت.
    در انتخاب برند دریل ها و رنج قیمتشون برای بررسی خیلی خوب عمل کردید. من از رونیکس ۸۶۱۲ استفاده میکنم بند حامل انچنان کاربردی نداشته برام و یک مشکلی که داشته ورود خاک اره به قسمت لامپ LED هست! ظاهرا ویژگی ضدآب بودن هم داره اما نمیدونم واقعا صحت داره یا نه. ازش راصی هستم اما احتمالا خرید بعدیم توسن پلاس باشه????. منتظر بررسی های بعدی هستیم. با تشکر

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما محمد عزیز
      به زودی بررسی های بعدی آماده و منتشر خواهد شد.

  12. Iran_ghanvat گفت:

    سپاس از شما و همه عزیزانی که زحمت ساخت این ویدیو را کشیدن . امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و در مرحله های بعدی ابزارهای دیگری رو اععم از شارژی یا برقی یا دستی مورد نقد و بررسی قرار دهید . و پیشنهاد من این هستش که چند ابزار معرفی کنید . نظر سنجی کنید ببینید مخاطبین به مقایسه و نقد بررسی کدوم ابزار رای میدن و طبق نظر مخاطبین ایچوب ، فارسی بر یا اره زنجیری یا اره میزی یا اره فلکه یا هر ابزار دیگه ای را به نقد بگذارید. مهم شروع و قدم اول بود که شما برداشتید .

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )