آیچوب (آموزش و معرفی برترین های صنعت چوب)
ورود / ثبت نام

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

  • آیچوب
  • دوره‌های آموزشی
  • تبلیغات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • قوانین سایت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • آیچوب
  • دوره‌های آموزشی
  • تبلیغات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • قوانین سایت
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آموزش نجاری،کار با چوب، رنگکاری چوب و آموزش ابزار | آیچوب
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

راهنمای خرید انواع دریل گیربکسی و دریل شارژی و دریل سیمی در بازار ایران

آیچوب توسط آیچوب
آبان 2, 1401
در معرفی ابزار
- مطالعه در 5 دقیقه
0 0
18
خانه معرفی ابزار

دریل (Drill) ابزاری برای سوراخ کردن با کمک نیروی چرخش است. در دریل‌ نجاری می‌توان با استفاده از مته‌های گوناگون روی انواع متریال همچون چوب، فلز، سنگ و … سوراخ کاری را انجام داد.

یراق درب کشویی
آموزش اتصالات نجاری

به جرئت می‌توان گفت دریل یکی از پرفروش‌ترین ابزارهای برقی است که هیچ کارگاهی را بدون آن نمی‌توان تصور کرد. حتی در بین کاربران خانگی ابزار نیز دریل برقی یکی از پراستفاده‌ترین و پرفروش‌ترین ابزارها است.

دریل با توجه به محل کاربرد، نوع متریال، توان و گشتاور مورد نیاز و… استفاده متفاوتی می‌تواند داشته باشد و در این نوشته از آیچوب انواع دریل‌های مورد استفاده در نجاری و ام دی اف را معرفی و بررسی می‌کنیم.

انواع دریل نجاری

در این مطلب تنها به کاربرد سوراخ کاری دریل می‌پردازیم چرا که می‌توان با اتصال ابزارک هایی (گجت) به دریل از آن در دیگر کارها همچون سنباده کاری و برش نیز استفاده کرد.

چرا به انواع دریل در نجاری نیاز داریم؟

دسترسی سریع : پنهان
1 چرا به انواع دریل در نجاری نیاز داریم؟
2 قیمت دریل چقدر است؟
3 دریل ارزان یا دریل گران بخرم؟
4 بهترین مارک دریل چیست؟
5 بهترین دریل خانگی چیست؟
6 دریل دست دوم؟!
7 بهترین مارک دریل شارژی چیست؟
8 دریل ساخت ایران؟
9 دریل دستی نجاری چیست؟
10 دریل برقی ساده چیست؟
11 دریل برقی چکشی چیست؟
12 دریل گیربکسی چیست؟
13 دریل پیچ گوشتی برقی چیست؟
14 دریل و پیچ بند شارژی چیست؟
15 دریل ایمپکت شارژی چیست؟
16 دریل انگشتی چیست؟
17 دریل ایستاده یا ستونی چیست؟
18 دریل برقی تخریبی یا دریل بتن کن چیست؟
19 دریل بادی (پنوماتیک) چیست؟
20 سخن پایانی

در صنعت چوب و نجاری سوراخ کاری و پیچ بندی، یک کار ضروری و بسیار پرتکرار است. از دریل‌ها در نجاری با سه هدف عمده سوراخ کردن چوب، پیچ بندی و سوراخ کردن دیوار و نصب استفاده می‌شود.

با این توضیح می‌توان دریافت که نمی‌توان از یک نوع دریل برای تمامی این مصارف استفاده کرد و برای هر مصرف باید دریل مناسب آن، با توجه به توان، گشتاور، تعداد دور، سیستم کارکرد، محل کار و … انتخاب کرد.

قیمت دریل چقدر است؟

احتمالا اولین تصمیم پس از احساس نیاز به خرید دریل پیدا کردن برند های مختلف و بررسی قیمت های آن هاست. دریل با توجه به نوع کاربرد و برندی که انتخاب می کنید قیمت های متفاوتی دارد. از دریل های 300 هزار تومانی در بازار موجود هست تا دریل های چند ده میلیون تومانی.

اما برای کاربری خانگی و یا کاربری در کارگاه های مختلف می توان با هزینه کمتر از دو میلیون ( به قیمت تاریخ انتشار این پست) یک دریل برقی خوب یا دریل شارژی نسبتا خوب خرید.

دریل ارزان یا دریل گران بخرم؟

طبق بررسی های ما در آیچوب قیمت ابزاری که در ایران فروخته می شود برای مصرف کننده ایرانی با مساوی قرار دادن همه موارد و در نظر گرفتن تمامی هزینه ها و مشکلات واردات به طور متوسط 2.5 برابر قیمت مصرف کننده در اروپا و حتی کشورهای همسایه ما مانند ترکیه و عراق و امارات هست. بنابراین هزینه کردن روی ابزار برای ما در ایران ایجاد حساسیت می کند.

یک قانون اصلی بیان می کند که برای ابزار نیازمند دقت مانند فارسی بر و اره میز؛ خرید از برندهای مطرح و گران قیمت یک انتخاب خیلی خوب و بدون پشیمانی است.اما در سایر موارد خرید چنین ابزارهایی ایده آل هست و قانون گران بخر یک بار بخر در مورد آن صدق می کند.

در مورد دریل اگر کاربری خانگی دارید پایین رده های بازار و به اصطلاح چینی ها کفاف کار شما را می دهد و حتی برای بسیاری از کارگاه های کوچک و متوسط هم کاربردی است.

بهترین مارک دریل چیست؟

صحبت از مارک و برند در همه ابزارها چالشی است. در مورد برندهای معروف و اروپایی و امریکایی و ژاپنی بازار این چالش تا حدود زیادی حل شده است و درصورت راضی کردن خود به هزینه کرد بیشتر معمولا خرید از این برندها پشیمانی نخواهد داشت.

اما در مورد بسیاری از برندهای پایین رده چینی و برندهای گمنام همیشه ریسک خرید یک دریل بی کیفیت وجود دارد. مهم ترین نکته در مورد خرید از برندهای مطرح اطمینان نسبتا خوب از کیفیت ابزار،به روز بودن،گارانتی و دوام آن هاست.

پیشنهاد می کنم ابتدا دریلی که متناسب با کارتان هست را از لحاظ قدرت،کارایی و … انتخاب کنید و سپس به دنبال برند آن باشد. در ابزاری از هر برندی اگر در جای مناسب خود استفاده نشود خیلی زود رضایت از خرید شما را از بین می برد.

دانلود دوره رنگکار ماهر

برای خرید از بالا رده ها می توانید خرید را از برند های چون بوش و ماکیتا،هیتاچی،آاگ،متابو،دیوالت،میلواکی و سایر برندهای اروپایی و آمریکایی قرار دهید.

بهترین دریل خانگی چیست؟

بر خلاف تصور بیشترین فروش دریل ها مربوط به کاربران خانگی هست و تولید کنندگان هم با توجه به این موضوع طیفی از دریل ها را با کاربری خانگی و قیمت ارزان تر تولید کرده اند. در کاربری خانگی دریل ها عموما برای سوراخ کاری دیوار مورد استفاده قرار می گیرند بنابراین دریل شما فارق از اینکه چه برندی باشد باید دارای حالت چکشی باشد. بدون حالت چکشی تقریبا امکان سوراخ کاری روی دیوار،سنگ و کاشی و مصالح بنایی را نخواهید داشت.

حالت چپ گرد راست گرد و کلید گازی هم برای باز کردن یا بستن پیچ ها می تواند بسیار کاربردی باشد. بنابراین در کاربردی خانگی دریلی را نتخاب کنید که حالت چکشی،مکانیزم چپ گرد راست گرد،کلید گازی و توان مناسبی داشته باشد.

دریل دست دوم؟!

با توجه به افزایش افسار گسیخته قیمت ها در این چند سال، خرید ابزار دست دوم در ایران به شدت رواج پیدا کرده است. خرید از بازار دست دوم نیاز به مهارت معاینه ابزار دارد که بسیاری این دانش را ندارند. پیشنهاد می کنم خرید ابزاری مانند دریل در قیمت های پایین تر را به صورت دست دوم انجام ندهید و خرید استوک را به دریل های گران تر مانند بتن کن،دریل ایستاده و دریل نمونه بردار موکول کنید.

بهترین مارک دریل شارژی چیست؟

دریل های شارژی مزیت پرتابل بودن و بدون نیاز به منبع برق تا زمان شارژ مجدد را داند. با پیشرفت تکنولوژی باتری ها، ابزار شارژی نیز گسترش پیدا کردند. صحبت از بهترین مارک برای دریل های شارژی جای چالش زیادی ندارد چرا که لبه تکنولوژی ابزار در ابزارهای شارژی وجود دارد و برندهای پیش رو رقابت شدیدی برای توسعه این تکنولوژی دارند.

در شارژی ها هم از برندهای پایین رده و هم میان رده و بالارده امکان خرید دارید. پیشنهاد می کنم برای خرید ابزار شارژی کف خرید را ابزار میان رده قرار دهید و به سراغ ارزان های بازار نروید.

مطلب پیشنهادی برای مطالعه بیشتر

۸ ترفند و نکته فنی خرید دریل شارژی که باید بدانید |+ مشاوره رایگان

 

به تاریخ امروز ( تاریخ انتشار مطلب) می توانید با 2.5 میلیون تومان و بیشتر یک دریل شارژی نبستا مناسب خریداری کنید.

دریل ساخت ایران؟

با توجه به شناختی که از بازار و انواع دریل داریم چیزی با نام دریل ایرانی وجود ندارد. اگر اسامی آشنا و ایرانی از فلان برند به گوشتان می خورد به معنی ایرانی بودن آن ابزار نیست. اگر ایرانی بودن ابزار را طراحی و تولید در محیط جغرافیایی ایران معنی کنیم نمی توانیم دریلی ایرانی بیابیم.

برندهایی که ایرانی نامیده می شوند همگی سفارش داده شده به خطوط تولیدی در چین هستند. خطوطی که هر ابزاری را با توجه به قیمت و تیراژ تحت نام هر برندی تولید می کنند.

تنها نمونه هایی از دریل که شاید بتوان آن را ایرانی نامید انواعی از دریل های ستونی یا دریل های ایستاده ساخت ماشین سازی های قدیمی هست که به ندرت آن ها را در بازرا فروش به صورت نو پیدا خواهید کرد.

دریل دستی نجاری چیست؟

دریل دستی از قدیمی‌ترین روش‌های سوراخ کردن چوب است که در آن عمل چرخش و سوراخ کاری با نیروی دست انجام می‌شود.

شاید باورکردنی نباشد اما سابقه این نوع دریل‌ها به بیش از 35 هزار سال پیش برمی گردد. دریل‌های دستی در ساده‌ترین نمونه‌های امروز خود دارای یک دسته T شکل متصل به مته و در نمونه‌های پیشرفته‌تر، دارای جعبه دنده‌ای برای افزایش سرعت و گشتاور سه نظام هستند.

دریل دستی نجاری

در جاهایی که امکان دسترسی به برق نباشد و سوراخ کاری نیازمند قدرت و دور بالا نباشد، می‌توان از دریل‌های دستی استفاده کرد. این دریل‌ها در کارهای هنری استفاده خیلی بیشتری دارند.

دریل برقی ساده چیست؟

رایج‌ترین نوع دریل‌ها و ساده‌ترین آن‌ها دریل‌های برقی هستند. این دریل‌ها نیروی خود را از منبع برق شهری می‌گیرند و این نیرو توسط یک موتور الکتریکی یونیورسال به سه نظام جهت گردش منتقل می‌شود.

دریل برقی می‌تواند امکاناتی چون تغییر جهت گردش (چپ گرد / راست گرد)، تغییر تعداد دور (دیمر کردن)، حالت چکشی، جعبه دنده، استارت نرم، محافظ شروع مجدد، گاورنر و… داشته باشد که این موارد معمولاً در دریل‌های ساده برقی که کاربردی ساده و عموماً خانگی دارند قرار نمی‌گیرد.

دریل برقی نجاری

دریل برقی ساده در محیط‌های کارگاه نجاری می‌تواند برای سوراخ کاری انواع چوب و ام دی اف مورد استفاده قرار بگیرد و نداشتن گیربکس یا تغییر دور یا دیگر امکانات خللی در کار ایجاد نمی‌کند.

مطلب مرتبط

دریل چیست؟ + آموزش تعمیر و عیب یابی دریل برقی و موتورهای یونیورسال

دریل برقی چکشی چیست؟

دریل چکشی همان دریل برقی ساده است با این تفاوت که امکان چکشی به آن اضافه شده است. چکشی بودن یک امکان مکانیکی است که به دریل افزوده می‌شود.

این امکان با توجه به قیمت دریل با مکانیزم های مختلفی صورت می‌پذیرد. در دریل‌های پایین رده و ارزان حالت چکشی به تدریج موجب تخریب دریل می‌شود. در مکانیسم چکشی، دریل می‌تواند هم‌زمان با چرخش ضربه‌هایی با نواخت بالا را نیز به مته منتقل کند.

دریل برقی چکشی

بهترین عملکرد دریل‌های چکشی در سوراخ کاری دیوار، سنگ و مصالح بنایی است. در حالت چکشی سوراخ کاری این مصالح با سرعت و سهولت بسیار بیشتری انجام خواهد شد و در بسیاری مواقع سوراخ کاری بدون حالت چکشی روی این مصالح غیر ممکن خواهد بود.

در نجاری و سوراخ کاری روی چوب و ام دی اف، با توجه به بافت چوب و مته‌هایی که استفاده می‌شود نیازی به حالت چکشی نخواهید داشت؛ اما اگر دریلی برای کاربری عمومی خانگی و یا نصب می‌خواهید حتماً حالت چکشی را مدنظر قرار دهید.

دریل گیربکسی چیست؟

گیربکس یکی از آپشن های دریل هاست که امکان کاهش سرعت و افزایش قدرت دریل را می دهد. گیربکس کارکردی شبیه به گیربکس خودرو دارد که با افزایش دور قدرت آن کاهش و با کاهش سرعت دریل قدرت (گشتاور) آن را افزایش می دهد.

بنابراین حالت گیربکسی در دریل ها یک امکان مکانیکی هست. گیربکس معمولا به صورت یک کلید دو حالته H و L به معنی Hight و Low نشان داده می شود. که حالت H با سرعت بالاتر برای سوراخ کاری متریال های بنایی و چوب و حالت L برای سوراخ کاری فلزات سخت و یا باز و بستن پیچ مورد استفاده قرار می گیرد.

دریل پیچ گوشتی برقی چیست؟

دریل پیچ گوشتی برقی ظاهری بسیار شبیه به دریل‌های برقی دارد، از منبع برق برای نیرو گرفتن استفاده می‌کند و برای سوراخ کاری و پیچ بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این دریل سه امکان اضافی برای باز و بست پیچ به آن افزوده شده است.

دریل پیچ گوشتی برقی

در دریل پیچ گوشتی برقی امکان چپ گرد / راست گرد (برای بستن و باز کردن پیچ‌ها)، امکان دیمر کردن سرعت (برای کنترل بهتر باز و بست پیچ‌ها) و امکان کنترل گشتاور گنجانده شده است.

از امکانات کاربردی دریل پیچ گوشتی حالت انتخاب گشتاور است. این انتخاب امکان کنترل میزان سفت کردن پیچ‌ها را به کاربر می‌دهد.

علاوه بر این در بیشتر دریل پیچ گوشتی‌ها، کلید انتخاب گر مکانیکی، انتخاب دور کند و دور تند گیربکس قرار داده شده است که برای کنترل بهتر دور می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. در این انتخاب گرد معمولاً از دور کند (Low) برای پیچ بندی و دور تند (High) برای دریل کاری استفاده می‌شود. در مدل‌هایی هم حالت سوم چکشی گنجانده شده است.

از جمله نکاتی که می‌توان در انتخاب دریل پیچ گوشتی برقی به آن توجه داشت توان دستگاه، حداکثر قطر مته گیر سه نظام، سشتی گازی، ترکمتر یا امکان انتخاب گشتاور و کلید چپ گرد/ راست گرد ارگونومیک است.

در نجاری و ام دی اف کاری و صنعت چوب با توجه به وابسته بودن دریل پیچ گوشتی برقی به منبع برق نمی‌تواند به راحتی دریل پیچ گوشتی شارژی مورد استفاده قرار بگیرد؛ اما در خطوط و تولیدی که نصب و اسمبل در یک نقطه انجام می‌شود گزینه بهتری نسبت به مدل‌های شارژی است.

پیشنهاد آیچوب:

مفهوم گشتاور و پیچ بند و ایمپکت در دریل شارژی چیست؟

دریل و پیچ بند شارژی چیست؟

انقلاب بزرگ در دریل‌های برقی با ورود باتری‌های شارژی به وقع پیوست. تکنولوژی باتری‌ها توانستند وابستگی دریل‌های برقی به منبع برق را قطع و کاربر را از دست و پاگیری کابل‌های برق رهایی بخشند.

امروزه دریل‌های شارژی در بسیاری از کارگاه‌ها و حتی کاربری خانگی در حال جایگزینی با دریل‌های برقی هستند و این سرعت جایگزینی با ورود تکنولوژی جدید باتری‌ها و ابزار شارژی در حال تشدید شدن است.

دریل پیچ بند شارژی

دریل‌های شارژی همان کار دریل‌های برقی را اما این بار با منبع باتری قابل شارژ انجام می‌دهند. این دریل‌ها معمولاً دارای امکانات پیش فرضی چون چپ گرد / راست گرد، کنترل دور، ترکمتر، ترمز و …هستند و در بسیاری موارد با عنوان دریل و پیچ گوشتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دریل شارژی به دلیل راحتی در جابجایی و پرتابل راحت بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته‌اند و معمولاً نسبت به انواع برقی کوچک‌تر و سبک‌تر ساخته می‌شوند.

در بازار، دریل معمولاً به صورت دریل شارژی ساده ارائه نمی‌شود و با توجه به امکاناتی که در آن گنجانده می‌شود با نام دریل پیچ بند یا دریل پیچ گوشتی شناخته می‌شود. به دلیل همین کاربرد دوگانه این ابزار با نام دریل پیچ گوشتی شارژی یا دریل پیچ بند می‌شناسند.

از نکاتی که می‌توان در دریل نجاری و پیچ بندهای شارژی مورد توجه قرار داد اندازه ولتاژ باتری (هر چقدر بیشتر باشد دستگاه قوی‌تر است)، اندازه عدد ولت آمپر ساعت (هر چه بیشتر باشد دستگاه شارژ بیشتری نگه می‌دارد) و ساختار موتور (استفاده از موتور دیسی یا براشلسی) آن است.

برای کارهای نجاری یک دریل شارژی 12 ولت 5 یا 10 آمپر ساعت می‌تواند گزینه خوبی باشد. دریل شارژی مخصوصاً در نصب‌ها و اسمبل کمک بسیار بزرگی برای استاد کار است. اساتید پرکار معمولاً یک دریل شارژی برای سوراخ کاری و دریلی دیگر برای پیچ بندی استفاده می‌کنند تا سرعت کار برای تعویض مته و پیچ گوشتی کند نشود.

دریل ایمپکت شارژی چیست؟

دریل ایمپکت یک ابزار بسیار کاربردی برای بازکردن و بستن پیچ است. در واقع این ابزار با وجود شباهت به دریل شارژی اما کاربردی اختصاصی برای پیچ‌ها دارد. این دریل همان‌قدر که برای پیچ‌ها مناسب است به همان نسبت برای سوراخ کاری مناسب نیست.

ایمپکت (Impact) به معنای ضربه است و به خوبی مکانیزم این نوع دریل را نشان می‌دهد. در دریل‌های ایمپکت وقتی در پیچ بندی یا باز کردن پیچ به نیروی زیادی احتیاج باشد، این نیرو توسط ضربه‌هایی با نواخت بسیار بالا به سر پیچ اعمال می‌شود؛ مانند این است که آچار را به سر پیچ ببندیم و با چکش به انتهای آچار ضربه‌هایی کوچک و متوالی بزنیم. این ضربه‌ها محکم‌ترین پیچ‌ها را باز و بلندترین پیچ‌ها را وارد چوب می‌کند.

دریل ایمپکت شارژی

دریل‌های ضربه‌ای شارژی هم مانند دریل پیچ بندهای شارژی معمولی در توان‌ها و ظرفیت‌های مختلفی تولید می‌شوند. بر خلاف دریل پیچ بند این دریل ترکمتر یا انتخاب گر گشتاور ندارد و حالت ضربه آن به محض احساس نیاز به نیروی بالاتر به صورت خودکار (مکانیکی است) وارد عمل می‌شود.

دریل ایمپکت به صورت شارژی، برقی و بادی در بازار قابل تهیه است که هر یک مزایا و معایب خود را دارند.

با وجود اینکه بسیاری از نیازهای یک نجار در پیچ بندی توسط دریل پیچ گوشتی‌ها برطرف می‌شود اما این ابزار در پروژه‌هایی مانند ساخت آلاچیق و پرگولا، خانه‌های چوبی و سازه‌هایی که در آن‌ها از پیچ‌های بلند استفاده می‌شود می‌تواند بسیار مفید باشد و تفاوت قابل ملاحظه‌ای در سرعت و دقت کار ایجاد کند.

دریل انگشتی چیست؟

دریل انگشتی واژه اشتباهی هست! چیزی که در بازار رایج هست فرز انگشتی هست. فرز انگشتی ابزاری با شکلی خاص و دور بالا برای برش یا ساب و تراش سنگ و چوب و فلز هست. این ابزار کاربری خاصی دارد که با توجه به ساختمان دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد. فرز انگشتی در رده میانی بین فرز های مینیاتوری و فرز های مشتی قرار دارد. قطر کولت آن بزرگتر از فرز مینیاتوری و کوچکتر از فرزهای مشتی و اور فرزهاست.

دریل ایستاده یا ستونی چیست؟

دریل ایستاده یا ستونی از دریل‌های کارگاهی و غیرقابل حمل است. این دریل دقت و قدرت بالایی در سوراخ کاری انواع سطوح چوبی و فلزی دارد.

در دریل‌های ستونی قطعه کار روی صفحه ثابت شده و مته کاری از بالا روی قطعه کار انجام می‌شود. در انواع خاصی از دریل‌های ستونی امکان زاویه زنی در سوراخ کاری نیز وجود دارد.

از برتری‌های دریل‌های ستونی دقت سوراخ کاری در عمق، سوراخ کاری بدون انحراف و تنظیم دقیق عمق سوراخ کاری است. در کارگاه‌های نجاری علاوه بر استفاده‌های معمول از دریل ستونی در خالی کردن جای لولا گازور بسیار استفاده می‌شود.

در دریل ستونی می‌توان قدرت و سرعت گردش را هم با دیمر و یا جابجایی تسمه روی فولی های بالای دستگاه انجام داد.

دریل برقی تخریبی یا دریل بتن کن چیست؟

دو نوع از این انواع دریل ها قابل تهیه است؛ انواعی شامل قابلیت دریل کاری و تخریبی به صورت ترکیبی و انواعی دیگر فقط دارای قابلیت تخریب، بدون امکان دریل کاری هستند. هر دو نوع معمولا به کیلو شناخته می شوند ( مثلا دریل تخریبی 4 کیلویی فلان برند).

در نجاری کاربرد این دریل نجاری می‌تواند در نصب‌ها و یا تخریب‌های جزئی احتمالی دیوار، مورد استفاده قرار بگیرد. در تخریب‌های وسیع‌تر نیاز به تخریبی‌های برقی یا پنوماتیک و یا بنزینی خواهید داشت (در بازار این ابزار را به اصطلاح پیکور یا در مواردی هیلتی می‌شناسند) که خرید آن با صرفه نیست و معمولاً اجاره می‌شود. در موارد جزئی و نه چندان سنگین می‌توانید از دریل‌هایی که کاربرد دوگانه دریل و تخریبی دارند استفاده کنید.

دریل تخریبی برقی

این دریل‌ها معمولاً بزرگ و سنگین هستند و برای کار چوب پیشنهاد نمی‌شود اما با توجه به گیربکس بسیار قوی و مکانیسم چکشی که دارند ابزاری مناسب برای سوراخ کاری دیوار و تخریب آن خواهند بود.

اگر نصاب هستید و در پروژه‌های خارج از کارگاه فعالیت می‌کنید این دریل برقی را حتماً تهیه کنید.

مطلب مرتبط :
آموزش و نکته های سوراخ کاری دیوار با دریل برقی

دریل بادی (پنوماتیک) چیست؟

دریل پنوماتیک ابزاری است که با هوای فشرده‌ای که توسط کمپرسور تولید می‌شود کار می‌کند. دریل پنوماتیک در مقایسه با انواع برقی کوچک‌تر، سبک‌تر، قدرتمندتر، ایمن‌تر و کم استهلاک تر هست؛ اما ضعف بزرگ آن وابستگی به فشار هوا و کمپرسوری هست که این فشار هوا را تولید کند.

دریل‌های بادی برای خطوط تولید و ایستگاه‌های اسمبل، بسیار مناسب است، به دلیل عدم نیاز به برق برای محیط‌های گازی و با خطر اشتعال بسیار ایمن و مناسب است.

اگر کمپرسور دارید سعی کنید روی میز کارتان علاوه بر میخکوب و منگنه کوب بادی ابزار دیگر بادی مانند دریل بادی، سنباده بادی و فرزبادی و… را هم داشته باشید.

سخن پایانی

در این پست آیچوب تلاش کردیم انواع دریل که در نجاری و صنعت چوب کاربرد عمده‌ای دارد را معرفی کنیم. قطعاً دریل‌های دیگری چون دریل مگنت، دریل نمونه بردار، دریل سرکج و… نیز وجود دارد که در نجاری کاربردی نداشته و یا بسیار نادر است.

لطفاً تجربیات خود از کاربردی انواع دریل را در دیدگاه‌های همین مطلب آیچوب به اشتراک بگذارید.

منبع: آیچوب

روغن گیاهی مونوکوت
برچسب: ابزار نجاریپیچ بند شارژیپیچ چوبدریل شارژی
آیچوب

آیچوب

شما هم دیدگاه خود را در مورد این نوشته بیان کنید.

مطالبمرتبط

کارگاه ساخت اسباب بازی
معرفی ابزار

آموزش ۰ تا ۱۰۰ راه اندازی کارگاه ساخت اسباب بازی چوبی

توسط آیچوب
بهمن 17, 1401
تیغ فارسی بر
معرفی ابزار

چه تیغی برای فارسی بر بخرم؟ ترفندهای انتخاب تیغ فارسی بر

توسط آیچوب
بهمن 9, 1401
نکته های خرید دریل شارژی
معرفی ابزار

نکته های خرید دریل شارژی | قبل از خرید باید بدانید

توسط آیچوب
بهمن 6, 1401
مینی فرز چیست و چه کاربردی دارد؟
معرفی ابزار

مینی فرز چیست و چه کاربردی دارد؟ + ویدئو معرفی مینی فرز

توسط آیچوب
بهمن 1, 1401
پست بعدی
آموزش رنگ کاری چوب

کامل ترین دوره آموزش رنگ کاری چوب و MDF | مقدماتی تا پیشرفته

لطفاً وارد شوید برای پیوستن به بحث

پیشنهاد آیچوب

آموزش رنگ آمیزی چوب به روش سیلر و کیلر و نیم پلی استر

آموزش رنگ کردن چوب با سیلر کیلر + نقاشی چوب ۰ تا ۱۰۰

اسفند 3, 1401
با این 12 گجت نجاری سرعت و کیفیت کارتون رو افزایش بدید!

با این 12 گجت نجاری سرعت و کیفیت کارتون رو افزایش بدید!

شهریور 21, 1401
آموزش رنگ کردن چوب با سیلر کیلر + نقاشی چوب ۰ تا ۱۰۰

معرفی انواع رنگ چوب | کدام رنگ برای چوب بهتر است؟

اسفند 3, 1401

تازه‌ترین‌های آیچوب

دلایل سوختن رنگ چوب چیست

دلایل سوختن رنگ چیست؟ چرا رنگ چروک می شود؟

اسفند 7, 1401
راهنمای خرید پیستوله

انواع پیستوله رنگ پاشی | کدام پیستوله مناسب شماست؟

اسفند 7, 1401
ایمنی کار با اره میزی نجاری

چرا اره میزی اینجوری شد؟! بررسی یک حادثه واقعی

اسفند 3, 1401
قاشق چوبی ساخت

آموزش ساخت قاشق چوبی با ساده ترین ابزار در دسترس + ویدئو

اسفند 3, 1401
آموزش تیز کردن مغار

آموزش تیز کردن مغار منبت کاری (مغار تخت) + ویدئو فارسی

اسفند 1, 1401
اینستاگرام یوتیوب پینترست

با ما در ارتباط باشید

آیچوب اولین و کامل‌ترین مرجع صنعت چوب کشور

اعتماد شما، افتخار ماست.

logo-samandehi

لینک‌های مفید

ارتباط با ما

قوانین و مقررات

مرجوعی و عودت

آیچوب 2022 طراحی شده با عشق، توسط تیم‌تِلا. تیمِ طلایی موفقیت شما.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • ورود / ثبت‌نام
  • دوره‌های آموزشی
  • ارتباط با آیچوب
  • تبلیغات
  • قوانین سایت
  • درباره ما

آیچوب 2022 طراحی شده با عشق، توسط تیم‌تِلا. تیمِ طلایی موفقیت شما.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
ورود ×

ورود با گذرواژه یکبار مصرف
ارسال مجدد گذرواژه یکبار مصرف(00:90)
آیا حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد گذرواژه یکبار مصرف (00:90)
بازگشت به ورود
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
روغن گیاهی مونوکوت