رپورتاژ آگهی, معرفی برندهای ابزارها و تجهیزات صنعت چوب

معرفی و خرید انواع مغار و اسکنه ژاپنی؛ برای نجاری ایرانی

خرید انواع مغار و اسکنه ژاپنی

مغار به ژاپنی Nomi گفته می‌شود و در این نوشته آیچوب شما را متعجب می‌کنم از حد و اندازه‌هایی که این ابزار نجاری دستی ژاپنی تخصصی شده است.

ژاپنی ها استاد استفاده از ابزار دستی مخصوصاً در نجاری و اتصالات چوبی هستند و برای هر کاری مغاری مخصوص ساخته‌اند. این تفاوت‌ها بیشتر به شکل ظاهری، طول مغار و شکل و نوع تیغه بر می‌گردد که در ادامه انواع این مغار ها و کاربرد هر کدام را معرفی می‌کنم.

 

خرید آنلاین مغار ژاپنی اصلی

مغار ژاپنی برای حرفه‌ای ها ساخته شده. برای حرفه‌ای ها هم قیمت در اولویت نیست! مغار باید اصل و خوش ساخت باشد. اگر به دنبال فروشگاهی برای خرید مغار ژاپنی اصل با ضمانت اصالت کالا و قیمتی منصفانه هستید فروشگاه تولزبیت (toolsbit) پیشنهاد من هست:

اطلاعات تماس:

شماره تلفن: 02174429‌
شماره تلگرام / واتساپ: 09394847337
لینک پیج اینستاگرام: www.instagram.com/toolsbit.ir

تماشای آنلاین ویدئو انواع مغار ژاپنی و اسکنه ژاپنی

 

 

تماشا این ویدئو در برخی اپراتور ها با ترافیک نیم بها محاسبه می شود!

 

انواع مغار و اسکنه نجاری ژاپنی

خرید انواع مغار و اسکنه ژاپنی

 

دو دسته کلی از مغارهای ژاپنی وجود دارد؛ مغار هایی که برای باربرداری با یک یا دو دست هل داده می‌شود و مغارهای که برای کار کردن باید با چکش به پشت آن‌ها ضربه بزنید.

دسته اول به نام tsukinomi “ (突き鑿) (تسوکی نامی) به معنی هل دادن شناخته می‌شوند و مغار ها و اسکنه هایی که با چکش ضربه می‌خورند tatakinomi” (叩き鑿 (تاتاکی نومی) نام دارند.

در مغار های ضربه خور حلقه‌ای فولادی با نام کاتسورا انتهای دسته چوبی مغار قرار می‌گیرد تا جلوی ترک خوردن دسته مغار را در ضربه‌ها می‌گیرد.

هفت نوع اصلی اسکنه ژاپنی را می‌توانیم در این دو دسته قرار دهیم که سه مدل از این هفت نوع قابلیت چکش خوری دارند و چهار مدل دیگر فقط با یک یا دو دست و با هل دادن استفاده می‌شوند.

البته تعداد اسکنه ها انواع بیشتری هم دارند اما این 7 مدلی که در ادامه معرفی می‌کنم قابلیت‌های بیشتری دارند و در نجاری سبک‌های غربی هم کاربر بهتری پیدا کرده‌اند.

 

اسکنه نجاری چیست؟

اسکنه ها از خانواده مغارها و زیر مجموعه مغارهای تخت است که در اندازه‌های مختلف با کاربری‌های ویژه برای نجارها ساخته شده است.

در ادامه با معرفی انواع مغارهای ژاپنی می‌توانید تصمیم بگیرید که کدام نوع مناسب کار ما در ایران با توجه به نزدیکی سبک ایرانی به سبک غربی است.

به دوستانی هم که وارد کننده ابزار دستی نجاری ژاپنی هستند پیشنهاد می‌کنم این مقاله را برای ورود کالاهای بهتر به بازار ایران مطالعه کنند.

 

1. مغار ژاپنی Oire-nomi

مغار ژاپنی Oire-nomi

 

یک مغار کلاسیک و از محبوب ترین مغارهای ژاپنی با طول کوتاه و فولاد دولایه همراه با دسته چوبی و حلقه انتهایی روی دسته برای ضربه زدن با چکش. این مغار برای کارهای نجاری عمومی و غیر ساختمانی استفاده می‌شود.

عرض تیغه این نوع مغار از 3 تا 45 میلی‌متر است و کناره‌های برای هدایت بهتر و اصطکاک کمتر پخ زده می‌شود.

 

2. مغار ژاپنی Mukomachi-nomi

مغار ژاپنی Mukomachi-nomi

 

این مغار بیشتر شبیه به مغارهای غربی است و برخلاف نوعی که بالاتر معرفی کردن در لبه‌ها حالت پخ ندارد و کاملاً صاف است. این مغار هم در سایزهای مختلف 3 تا 40 میلی‌متر ساخته می‌شود اما رایج‌ترین آن‌ها سایز 6 و 8 و 12 و 20 و 24 است.

این نوع مغار ژاپنی برای اجرای اتصالات فاق و زبانه و کام و زبانه کاربرد زیادی دارد و سایز بندی‌های رایج هم بر اساس اجرای انواع مختلف این اتصالات ساخته شده است.

پشت مغار هم مانند بیشتر مغارهای ژاپنی به صورت مقعر شکل (گود شده) است که باعث کاهش اصطکاک بین چوب و مغار می‌شود.

 

3. مشخصات اسکنه و مغار ژاپنی Atsu-nomi

مغار ژاپنی Atsu-nomi

 

این مغار ضخیم‌تر و عرض تر از مغارهای موکوماچی است و کاربرد ساختمانی دارد و برای ایجاد اتصالات در سازه‌های چوبی بزرگ به کار می‌رود.

تیغه های عریض تر و ضخیم‌تر با دسته چوبی قطور که تحمل ضربات مداوم و پر قدرت برای ایجاد اتصالات بزرگ را داشته باشد.

 

4. مشخصات اسکنه و مغار ژاپنی Tsuki-nomi

مغار ژاپنی Tsuki-nomi

 

این مغار هم برای سازه‌های چوبی بزرگ و ایجاد اتصالات استفاده می‌شود و تفاوت بارز آن طول بلند مغار و دسته است. مغار تسکوی توسط دو دست استفاده می‌شود و فاقد حلقه فلزی انتهای دسته مغار است و باید با هل دادن از این مغار استفاده کرد.

5. مشخصات اسکنه و مغار ژاپنی Usu-nomi

مغار ژاپنی Usu-nomi

 

شکل این نوع اسکنه باریک و کشیده است و ضخامت تیغ بیشتر از 4 میلی‌متر نیست. دسته این اسکنه ژاپنی بلندتر از مدل‌های Oire هست و شکل استوانه‌ای دارید.

از این مغار برای پرداخت نهایی و اجرای بعضی اتصالات استفاده می‌شود و با هل دادن دست و بدون ضربه زدن با چکش استفاده می‌شود.

 

6. مشخصات اسکنه و مغار ژاپنی Shinogi-nomi

مغار ژاپنی Shinogi-nomi

 

این مغار برای اجرای اتصالات بال کبوتری و پروانه‌ای کاربرد ویژه دارد. شبیه به مغارهای نوع Oire است اما نوع تیغ متفاوت است و از پهلو به هم با زاویه کمتر از 40 درجه پخ زده شده است.

پهنای تیغ در این اسکنه از 4 میلی‌متر تا 45 میلی‌متر است و به گفته اساتید ژاپنی در کنار مغار های oire-nomi زوجی قدرتمند در کارهای نجاری هستند.

 

7. مشخصات اسکنه و مغار ژاپنی Kote-nomi

مغار ژاپنی Kote-nomi

 

احتمالاً شکل این مغار ژاپنی برای شما عجیب باشد. این مغار در قسمت نوک حالت آرنج مانند دارد. این مغار با توجه به نوک متفاوتی که دارد برای پرداخت قسمت‌های داخلی اتصالات چوبی کاربرد خوبی دارد.

مغار های دیگری مانند مارو، کاما، موری، اوسو و سوکوزارای هم در بین استادکاران نجار ژاپنی مرسوم است اما چند مورد بالا جزو اسکنه ها و مغارهای ژاپنی است که در دیگر نقاط دنیا غیر از ژاپن قابلیت دسترسی بیشتر به آن‌ها وجود دارد و کاربرد بیشتری در نجاری غیر ژاپنی می‌تواند داشته باشد.

بهترین مغار ژاپنی برای نجاری ایرانی چیست؟

از این بین برای نجاری سبک ایرانی که به نجاری سبک غربی نزدیک‌تر مغارهای دسته مغارهای Oire و Atsu پیشنهاد می‌کنم.

 

خرید ابزار نجاری دستی ژاپنی | تولزبیت (toolsbit)

برای خرید مغار و ابزار دستی نجاری ژاپنی با تولزبیت (toolsbit) تماس بگیرید.

چیزی که شما را غافلگیر می‌کند نه اصالت و کیفیت منحصر به فرد ابزار ژاپنی بلکه قیمت منصفانه آن‌ها هست.

اطلاعات تماس:

شماره تلفن: 02174429‌
شماره تلگرام / واتساپ: 09394847337
لینک پیج اینستاگرام: www.instagram.com/toolsbit.ir

منبع: آیچوب

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )