- کسب درآمد از ساخت و فروش اسباب بازی چوبی یکی از حوزه های جذاب و تازه در بازار ایران و سایر کشورها است. مطمئناً همه سرمایه گذارها و تولید کننده ها تمایل دارند سرمایه خود را به سمتی وارد کنند که در حداقل زمان، بیشترین بازدهی را داشته باشد.
در این مقاله به بررسی کسب درآمد از ساخت اسباب بازی چوبی، بازار اسباب بازی چوبی در ایران، بازار اسباب بازی چوبی در جهان، حجم گردش مالی در حوزه اسباب بازی چوبی و… خواهیم پرداخت. با ما در ادامه همراه باشید.
یکی از مهم ترین دلایل ما برای تولید «دوره آموزش ساخت اسباب بازی آیچوب» اهمیت ورود به بازار ساخت اسباب بازی است.
اسباب بازی در مدل های مختلف به بازار عرضه می شود. شاید فکر کنیم اسباب بازی فقط مخصوص کودکان است؛ اما بزرگسالان زیادی هستند که همچنان به اسباب بازی علاقه مند هستند و میتوانند مخاطب های هدف شما باشند.
نکته جالب در مورد خرید اسباب بازی این است که عموماً بزرگسالان تصمیم گیرنده خرید اسباب بازی هستند. این بزرگسالان هستند که تصمیم میگیرند چه اسباب بازی مناسب کودکشان است و جهت دهی های لازم را انجام میدهند.
دید کافی و درست در مورد بازار اسباب بازی به شما کمک میکند که دورنمای بهتری در مورد کار و کسبی که قرار است به آن ورود کنید میدهد.
شما میتوانید در گام اول به بازار داخل کشور و در گام بعدی به بازار خارج از کشور و صادرات اسباب بازی به سایر کشورها اقدام کنید.
بررسی بازار اسباب بازی در جهان
بازار اسباب بازی به واسطه حضور کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان، در سایر کشورها بازاری پر رونق و پر سود است. در بازار ایران هم با توجه به رشد تولید اسباب بازی چوبی و توسعه شبکه های اجتماعی و فراگیر شدن آن، تولید و خرید اسباب بازی های مختلف و به خصوص اسباب بازی های چوبی رونق گرفته است.
انجمن بین المللی تولید کننده های اسباب بازی، گردش مالی این صنعت را در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۲۹ میلیارد دلار اعلام کرده است. همچنین پیش بینی می شود این مقدار تا سال ۲۰۲۸ به ۲۳۰ میلیارد دلار هم افزایش پیدا کند.
طبق بررسی های به عمل آمده، پیش بینی می شود درخواست والدین برای خرید اسباب بازی هایی که موجب حرکت و جنب و جوش کودک میشود، بیشتر خواهد شد.
قاره آسیا با بیشترین جمعیت در بین قاره ها فقط ۲۵ درصد از بازار اسباب بازی های جهان را در اختیار دارد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و رسانه های اجتماعی پیش بینی می شود این قاره به زودی سهم بیشتری از بازار مصرف اسباب بازی را به خود اختصاص دهد.
در کشورهای روسیه و چین و هند و برزیل، میانگین رشد سالانه بازار اسباب بازی حدود ۱۳ درصد است و پیش بینی می شود از این مقدار هم افزایش یابد.
با توجه به آمارهای شورای بین المللی صنایع اسباب بازی، سرانه مصرف اسباب بازی در جهان ۲۶ دلار است که در کشور ایران عدد ۷ دلار را برای سرانه مصرف اسباب بازی شاهد هستیم. لازم به توضیح هست که سرانه استفاده از اسباب بازی با توجه به رشد فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی جامعه، افزایش پیدا میکند.
از میان دسته بندی اسباب بازی های موجود در بازار میتوان تمایل خرید مخاطب ها به مصرف اسباب بازی را به ترتیب زیر عنوان کرد:
- اسباب بازی نوزاد و پیش دبستانی
- اسباب بازی جورچین و بازی
- اسباب بازی عروسک
- اسباب بازی ماشین و وسایل نقلیه
- اسباب بازی ورزشی و فضای باز
- اسباب بازی سازه ای و ساختنی
- اسباب بازی هنری و صنایع دستی
- اسباب بازی تجملی
- اسباب بازی یادگیری و اکتشافی
امریکا پیشتاز تولید اسباب بازی و تجهیزات سرگرمی در جهان است. بیشتر تولیدات اسباب بازی مورد استفاده در امریکا در کشورهای چین و تایوان انجام می شود. البته لازم به توضیح است که بخش خلاقیت و طراحی و بازاریابی و تحقیق و توسعه اسباب بازی در امریکا انجام می شود.
بزرگترین وارد کننده های اسباب بازی در خاور میانه به ترتیب امارات، عربستان سعودی، اسرائیل، ایران، عراق، کویت، لبنان، قطر، عمان، اردن هستند. نکته جالب توجه اینجاست که مبالغ و هزینه واردات اسباب بازی کشورهای اطراف ما به ترتیب زیر است:
- امارات ۱.۲ میلیارد دلار
- عربستان ۵۳۶ میلیون دلار
- اسرائیل ۲۹۵ میلیون دلار
- ایران ۱۷۸ میلیون دلار
- عراق ۱۳۱ میلیون دلار
- کویت ۱۱۶ میلیون دلار
- لبنان ۹۲ میلیون دلار
- قطر ۶۷ میلیون دلار
- عمان ۴۰ میلیون دلار
- اردن ۳۳ میلیون دلار
با نگاهی کوتاه به اعداد اعلامی توسط مؤسسات آماری میتوان به بزرگی و ارزش این بازار پی برد!
طبق همین آمارها ایران کمتر از نصف اسباب بازی های وارد شده، صادرات اسباب بازی دارد! ایران فقط ۸۰۷ هزار دلار صادرات اسباب بازی داشته است و جالب اینجاست که کشور جنگ زده سوریه فقط ۲۳۰ هزار دلار حجم صادراتش کمتر از ایران است!
بازار فروش و تولید اسباب بازی در ایران
متأسفانه در ایران این حوزه هم مانند سایر حوزه ها به درستی تا به حال شناخته نشده بود. ما در آیچوب تلاش کردیم با ((دوره آموزش ساخت اسباب بازی آیچوب)) مخاطب های خود را بیشتر با حوزه ساخت اسباب بازی آشنا کنیم.
با توجه به کاهش ارزش پول ملی و هزینه های پایین نیروی انسانی در ایران ۷ فرصت بسیار خوبی برای تولید اسباب بازی در بازار ایران و سایر کشورها فراهم شده است.
جالب است بدانید ۹۰ درصد سهم بازار اسباب بازی ایران به اسباب بازی های چینی اختصاص یافته است. مجموع تولید مربوط تولید کنندگان رسمی سازنده اسباب بازی در کشور کمتر از ۱۰ درصد حجم بازار را به خود اختصاص میدهد.
نکته مهم اینکه از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۶ ایران بعد از امریکا و انگلیس و بالاتر از هند و چین جزو ۵ کشور بزرگ وارد کننده اسباب بازی بوده است.
با توجه به کاهش ارزش پول ملی در این سال ها و امکان تولید اسباب بازی با هزینه ای به مراتب کمتر از کشورهایی مانند چین اسباب بازی های چوبی تولید کرد.
ما در آیچوب با تهیه ((دوره آموزش ساخت اسباب بازی چوبی)) تلاش کردیم به علاقه مندان فعال در این حوزه کمک کنیم تا گامی در جهت پیشرفت در این حوزه بردارند.
موفقیت در بازار تولید اسباب بازی چوبی
در گام اول باید مخاطب و بازار هدف خود را بشناسید. مخاطب های شما نیازهایی دارند که باید به این نیازها درست پاسخ دهید. در صنعت اسباب بازی بسته بندی و معرفی درست، حرف اول را می زند.
همچنین باید بدانید برای هر رده سنی از مخاطب ها دقیقا چه مدل اسباب بازی تولید کنید. مطمئناً نیازهای یک کودک سه ساله با کودک هفت ساله متفاوت از هم است.
در گام دوم باید روش تولید اسباب بازی را بهینه کنید. با توجه به اینکه اسباب بازی چوبی به صورت عمده و در تعداد بالا تولید می شود، باید پروسه تولید را کاملاً علمی و بهینه پیش ببرید. ما در دوره آموزشی اسباب بازی چوبی آیچوب به این موضوع اشاره کردهایم و تجربه ۱۰ ساله خود از تولید اسباب بازی چوبی را بی کم و کاست با شما به اشتراک گذاشتیم.
منبع: آیچوب
کلاسا به چه صورت
درود بر شما
به صورت آنلاین هست
اطلاعاتش رو می تونید از لینک زیر تماشا کنید:
دوره آنلاین آموزش ساخت اسباببازیهای چوبی