رنگ‌کاری, مواد مصرفی صنعت چوب

مقایسه مقدار مصرف رنگ چوب در هر متر مربع | گیاهی و سلولوزی

مقایسه هزینه اجرای رنگ‌های سلولزی و روغن گیاهی مخصوص چوب

اگر شما از علاقه‌مندان به رنگ کاری چوب و فعال در عرصه صنایع چوب باشید، مطمئناً با رنگ چوب به‌نوعی آشنا هستید.

همان‌طور که میدانید با توجه به پیشرفت فنّاوری و پا به عرصه گذاشتن نسل جدیدی از رنگ‌های مخصوص چوب قدرت انتخاب شما کمی بیشتر شده است. مثل همیشه با ورود نسل جدید امکانات، سؤالات بسیار زیادی در ذهن استفاده‌کنندگان نقش می‌بندد.

به‌عنوان مثال چند سالی است که شرکت‌های تولید کننده روغن‌ گیاهی مخصوص چوب وارد بازار ایران شده‌اند و چالش‌های جدیدی را برای شرکت‌های تولید کننده رنگ‌های شیمیایی و سلولزی ایجاد کردند.

با معرفی این رنگ‌ها برخی علاقه‌مندان از داشتن این چنین محصولاتی خوشحال و شگفت زده شدند؛ اما هستند دوستانی که همچنان برای استفاده از این محصولات رغبتی نشان نمی‌دهند و در برخی موارد به خاطر هزینه اولیه بالاتر روغن گیاهی چوب به نسبت رنگ‌های سلولزی و روغنی سعی در نفی و تخریب این نوع از رنگ‌ها می‌کند.

 

پیشنهاد آیچوب: آموزش ۰ تا ۱۰۰ رنگ چوب و MDF

 

در این نوشته ما تلاش می‌کنیم به بررسی و مقایسه مقدار هزینه اجرای رنگ سلولزی و روغن‌های گیاهی مخصوص چوب در یک متر مربع بپردازیم.

با توجه به اینکه برخی دوستان نسبت به هزینه‌ای که باید بابت خرید روغن‌های پوششی مخصوص چوب پرداخت کنند گلایه داشتند، ما تمرکز خود را به مقایسه بخش اقتصادی استفاده از روغن‌ها و رنگ‌های سلولزی قرار داده‌ایم و مقایسه بخش فنی را به زمانی دیگر موکول می کنیم.

همان‌طور که میدانید برای مقایسه اصولی و درست برای فعالیت‌های خدماتی (رنگ کاری چوب)، باید در کنار میزان مواد مورد استفاده، زمان اجرا و دیگر موارد را مورد بررسی قرار دهیم. به عبارتی در زمان مقایسه باید هزینه سربار اجرای رنگ در یک متر مربع تجزیه و تحلیل کنیم.

 

هزینه‌ی سربار رنگ چوب چیست؟

یکی از اجزاء اصلی تشکیل دهنده بهای تمام شده، هزینه سربار هست.

سربار در واقع هزینه‌هایی می‌باشند که مستقیماً در ساخت کالا و تولید محصول دخالت ندارند و به‌راحتی نمی‌توان تحمل این هزینه‌ها را به تولید کالا یا محصولی خاص یا سفارشی، مرتبط دانست.

باید توجه داشته باشید هزینه‌های مستقیمی را نیز که می‌توان آن‌ها را مستقیماً شناسایی کرد ولی ارتباط دادن آن‌ها به کالایی مشخص یا به سفارشی خاص منطقی و مقرون به‌صرفه نباشد را نیز گاهی به‌عنوان (سربار ساخت) طبقه بندی می‌کنند.

برای نمونه از هزینه‌ها می‌توان به نخ در دوخت لباس و یا چسب و میخ در نجاری و یا اسانس در صنایع مواد غذایی اشاره‌ای داشت هرچند این هزینه‌ها در ساخت و تولید محصول نقش دارند ولی مصرف آن‌ها بسیار کم و ناچیز است.

بنابراین مصرف آن‌ها به‌عنوان سربار شناسایی می‌گردد.

با توجه به شناختی که از هزینه سربار پیدا کرده‌اید ابتدا هزینه‌های مربوط به اجرای رنگ سلولزی با محوریت رنگ پایانی نیم پلی استر محاسبه کنیم و در مرحله بعد هزینه‌های مربوط به اجرای روغن گیاهی مخصوص چوب را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

 

پیشنهاد آیچوب: معرفی انواع رنگ چوب | کدام رنگ مخصوص چوب است؟

 

محاسبه هزینه اجرای رنگ سلولزی بر روی چوب در یک متر مربع

محاسبه هزینه اجرای رنگ سلولزی بر روی چوب

 

پرداخت اولیه چوب

سنباده + زمان سنباده کاری دست اول (در هر دو محصول مشترک است)

آستر کاری دست اول

مواد آستر +زمان اجرا + زمان جهت خشک شدن آستر اولیه (بین ۱ تا ۴ ساعت): در صورت نیاز برای تغییر رنگ باید از آستر شاپان یا جوهر استفاده کرد.

سیلر کاری در اول

مواد سیلر + زمان اجرا + زمان جهت خشک شدن سیلر (بین ۳ تا ۶) ساعت: به ازای هر متر مربع به حدود ۶۰۰ سی‌سی محلول سیلر و تینر احتیاج است.

سنباده کاری دست دوم

ورق سنباده + زمان سنباده کاری بعد از سیلر (این سنباده کاری شامل خاک‌گیری و جابجایی محصول هم می‌شود که در مجموع به زمان اجرای کار افزوده می‌شود.)

سیلر کاری دست دوم

مواد سیلر + زمان اجرا + زمان برای خشک شدن سیلر (بین ۳ تا ۶ ساعت): به ازای هر متر مربع حدود ۴۰۰ سی‌سی محلول سیلر و تینر احتیاج است.

سنباده کاری دست سوم

ورق سنباده + زمان سنباده کاری (این سنباده کاری شامل خاک‌گیری و جابجایی محصول هم می‌شود که در مجموع به زمان اجرای کار افزوده می‌شود.)

رنگ پایانی

مواد نیم پلی استر + زمان اجرا + زمان خشک شدن (بین ۴ تا ۱۲ ساعت)

هزینه‌ی اجرا رنگ سلولوزی در هر یک متر مربع بر اساس محاسبات ما بدون هزینه کارگری حدود ۴۰.۰۰۰ تا ۵۰.۰۰۰ تومان (اسفند ۹۸)

هزینه‌ی اجرا رنگ سلولوزی در هر یک متر مربع بر اساس محاسبات ما با هزینه کارگری و سربار حداقل ۶۰.۰۰۰ تومان و تا ۷۰.۰۰۰ تومان (اسفند ۹۸)

هزینه‌ی اجرا رنگ سلولوزی در هر یک متر مربع بر اساس محاسبات ما با هزینه کارگری و سربار حداقل ۷۰۰.۰۰۰ تومان و تا ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومان (اسفند ۱۴۰۲)

 

پیشنهاد آیچوب: آموزش رنگ کاری چوب با سیلر کیلر + نقاشی چوب ۰ تا ۱۰۰

 

لازم به توضیح اگر جمله معروف ((وقت طلاست)) را مد نظر قرار دهیم، جمع هزینه سربار استفاده از رنگ‌های سلولوزی به‌مراتب بیشتر از اعدادی است که در این مقاله ارائه شده است. یعنی در واقع استاد کار نقاش فقط هزینه ی کارگری اجرای رنگ بر روی چوب را دریافت می کند.

ضمناً بهتر است هزینه‌های مربوط به خطرات ناشی از استفاده رنگ‌های شیمیایی را هم در دراز مدت باید در نظر داشته باشید. شما نمی توانید برای سرطان پوست یا سرطان ریه و سرطان خون مبلغی مشخص کنید.

محاسبه هزینه اجرای روغن گیاهی بر روی چوب در یک متر مربع

محاسبه هزینه اجرای رنگ سلولزی بر روی چوب

 

پرداخت اولیه

ورق سنباده + زمان سنباده کاری دست اول

که در هر دو محصول مشترک است.

اجرای رنگ پایانی

مواد روغن + زمان اجرا (حدود ۱۰ دقیقه) + زمان خشک شدن (بلافاصله بعد از اجرا)

مجموع زمان از ابتدا تا انتهای کار: حدود هزینه‌ی اجرای روغن گیاهی در هر یک متر مربع بر اساس محاسبات ما با هزینه اجرا حداکثر حدود ۴۵.۰۰۰ تومان

مجموع زمان از ابتدا تا انتهای کار: حدود هزینه‌ی اجرای روغن گیاهی در هر یک متر مربع بر اساس محاسبات ما با هزینه اجرا حداکثر حدود ۲۵۰.۰۰۰ تومان (اسفند ۱۴۰۲)

 

پیشنهاد آیچوب: روغن گیاهی مخصوص چوب چیست و چه معایب و مزایایی دارد؟

 

با توجه به توضیحاتی که در بالا اشاره شد مطمئناً دیگر به این نتیجه رسیده‌اید که هزینه اجرای روغن گیاهی مخصوص چوب از آن چیزی که به نظر می‌رسد بسیار پایین‌تر است.

به عبارتی ما فقط بابت هزینه اولیه‌ای که بابت روغن پرداخت می‌کنیم حساس شده ایم؛ اما به هزینه‌های جانبی و خطراتی که در زمان اجرای رنگ‌های سلولزی وجود دارد توجه کمتری می‌کنیم.

اما با موشکافی و دقت بیشتر نسبت به فعالیت‌های خود می‌توانیم پاسخ دقیقی به این پرسش که کدام یک از رنگ‌های مورد استفاده در صنایع چوب مناسب‌تر است؟ می‌رسیم.

در این مقاله هدف ما رسیدن به نتیجه ۰ یا ۱۰۰ نیست. قرار نیست بگوییم رنگ‌های سلولزی مناسب نیستند و بهترین گزینه روغن‌های گیاهی‌اند.

همیشه تأکید ما بر این است که هر رنگی جایگاه مخصوص به خود را دارد و شما نمی‌توانید هیچ کدام از این رنگ‌ها را به‌صورت کامل رد یا تائید کنید. در برخی پروژه‌ها بهترین گزینه رنگ‌های سلولوزی هستند و در برخی دیگر روغن‌های گیاهی…

 

 هزینه اجرای رنگ گیاهی بر روی چوب

 

هدف ما این است مشخص کنیم اگر در یک شرایط مساوی امکان استفاده از هر دو رنگ را بر روی یک سازه چوبی دارید، انتخاب روغن گیاهی مخصوص چوب با توجه به‌سرعت اجرا، سهولت در اجرا و حفظ سلامت شما بدون شک گزینه مناسب‌تری نسبت به رنگ‌های سلولزی هست.

فقط کافی است یک بار مقدار کمی از روغن گیاهی مخصوص چوب را خریداری کنید و با پرداخت کمترین هزینه یک بار برای همیشه به پرسش‌هایی که در ذهنتان است پاسخ دهید.

تمامی توضیحاتی که ما در این مقاله برای شما عزیزان شرح دادیم حاصل تجربیات و مشاهدات عینی ما از استفاده هر دو محصول بوده است.

لازم دانستیم به شما دوستان اطلاع دهیم که دنیای ما روز به‌روز پیشرفت می‌کند و روش‌های نوین و فنّاوری‌های برتر به میدان آمده‌اند تا کار و زندگی را برای شما آسان‌تر کنند.

دیگر زمان آن گذشته است که بی‌محابا خود را به موج بیماری‌ها و انواع سرطان‌ها بسپاریم فقط به خاطر اینکه حاضر نشده‌ایم تغییری کوچک در روش کار خود ایجاد کنیم.

تغییری که هم به نفع شماست تا از شرِ مواد سرطان زا، تنفس خاک ناشی از سنباده کاری سیلر و جذب انواع مواد شیمیایی از طریق پوست و ریه راحت شوید، هم به نفع مشتری‌تان است که از سازهایی در خانه خود استفاده کند که در تولید آن از کمترین مواد شیمیایی استفاده شده است همچنین بتواند سفارش خود را در سریع‌ترین زمان ممکن تحویل بگیرد.

در پایان اگر شما عزیزان تجربه‌ای در استفاده از رنگ‌های شیمیایی و رنگ‌های گیاهی دارید با ما در قسمت دیدگاه‌های همین نوشته در میان گذارید مطمئناً دیدگاه‌های شما می‌تواند به سایر علاقه‌مندان به رنگ چوب و صنعت چوب کمک کند.

پیشنهاد آیچوب: رنگ سلولوزی چوب چیست و چه معایب و مزایا دارد؟!

 

منبع: آیچوب

44 نظر در “مقایسه مقدار مصرف رنگ چوب در هر متر مربع | گیاهی و سلولوزی

  1. مسعود گفت:

    سلام من فقط میخوام روی کنده ی درخت محل برش کنده رو براق وحالودوروحالته ای سوخته یا روشن دربیارم .با این روغن های چوب میشه هم براق کرد هم رنگ؟؟؟قیمتشمش برام مهمه که پایین باشه.پیشنهاد شما چیه؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام مسعود عزیز
      خیر، نمیشه با استفاده از روغن گیاهی رنگ چوب رو براق کنید.
      پیشنهاد می کنیم از نیم پلی استر براق استفاده کنید.
      البته آموزش کامل اجرای رنگ نیم پلی استر در سایت آیچوب آمده است.

  2. ساراي گفت:

    سلام. شما در بحث اجراي سيلر گفتين كه به علت تركيب تينر 15000 با سيلر ، امكان بلند شدن رنگ آستري شاپان و يا جوهر از كارمون وجود داره چون تينر 15000 خاصيت برندگي بالايي داره، ولي در اينجا موقع توضيح مراحل اجراي رنگ سلولزي قبل از اجراي سيلركاري دست اول آستركاري دست اول رو بهش اشاره كرديد. منظورتون از آستركاري دست اول چه نوع آستري هست كه با تينر موجود در سيلر واكنش نده؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام سارای
      بله، اگر با قلم مو سیلر رو اجرا کنید، امکان داره آستری رو پاک کنید
      لطفا از آموزش زیر استفاده کنید:
      روش اجرای صحیح نیم پلی استر با پیستوله و قلم مو و غلتک چیست؟

  3. انوش گفت:

    باسلام واحترام ببخشید دوسئوال دارم:
    1)آیا برای رنگ زدن آلاچیق ازجنس چوب نرادکه درشمال (البته دارای سقف )هست این روغن مونوکووت را تایید می کنید.
    2)حداقل میزانی که می توان خرید کرد چقه میزان وبه چه مبلغ است (هرچند قیمت ها مرتب درحال نوسان می باشد حدودا)
    سپاسگزارم

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      برای تایید یا پرسش با شماره هایی که قرار دادیم تماس بگیرید

  4. مهبد گفت:

    سلام ممنون از مطالب مفيدى كه وقت ميگذاريد و در اختيار مردم قرار مى دهيد، ببخشيد در مورد نانو ها و آبگريز كردن به وسيله نانو و تفاوتى اگر دارد با روغن هاى گياهى و اينكه كدام بهتر است اگر لطف كنيد و راهنمايى بفرماييد ممنون ميشم

    1. آیچوب گفت:

      سلام مهبد عزیز
      تجربه خوبی از مواد نانویی در آبگریز کردن چوب نداشتیم و احتمالا به دلیل تعدد بسیار بالای این مواد و عدم امکان تست همه این ها هست.

  5. مصطفی گفت:

    سلام.بنده هیچگونه تجربه رنگ کاری ندارم. آیا با این برندی که معرفی کردید میتوانم درب های کابینت روکش چوب را با کیفیت رنگ کنم.یا باید مهرت یک نقاش را داشته باشم؟

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما مصطفی عزیز
      بله؛ از نظر اجرای رنگ حتی اگر هیچ مهارتی نداشته باشید، مشکلی وجود نداره…
      سوال اینجاست که شما چه انتظاری از رنگ دارید؟
      پیشنهاد می کنیم نمونه ای از چوب مورد نظر رو یک بار به صورت تستی با این روغن ها رنگ کنید و ببینید آیا مورد پسندتون هست یا نه… آیا زیر کار رو میتونید خوب آماده کنید؟ (سنباده کاری و بتونه و…)
      آیا درب قبلا رنگ شده یا خام هست؟

  6. مصطفی گفت:

    بنده تا حالا رنگ کاری نکرده ام.آیا استفاده ارنگهای گیاهی نیاز به مهارت مشابه اعمال رنگهای شیمیایی داره؟

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما مصطفی عزیز
      به هیچ عنوان پیچیدگی نداره و بسیار ساده و راحت می تونید ((روغن گیاهی مخصوص چوب)) رو اجرا کنید.
      با کمترین امکانات و کمترین دانش فنی

    2. مصطفی گفت:

      سلام مجدد. آیا نیاز به طی کردن مراحل اعمال رنگ نیم پلی استر هست، در زمان اعمال این رنگ؟

      1. آیچوب گفت:

        سلام
        خیر این رنگ رو باید روی چوب خام اجرا کنید.

  7. محمد گفت:

    سلام و عرض ادب خدمت شما. روغنهای گیاهی رنگ بندی هم داره یا فقط خود رنگی و براق کننده است؟ ممنون

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما محمد عزیز
      بله
      رنگ بندی های بسیار زیادی داره و حتی می تونید با ترکیب رنگ های مختف به تم رنگ جدید دست پیدا کنید.

  8. محمدرضا گفت:

    با سلام خدمت شما و با تشکر از سایت وزین و پربارتون :میخواستم بدونم به نظر شما برای رنگکاری و شفافیت سازه های تزیینی چوبی مـانند ساعت دیواری ,مجسمه,گلدان,لوستر,تابلو,جعبه,میز و…….کدام گزینه مناسبتر و به صرفه تر است.رنک شیمیایی یا روغنی؟

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما محمد رضا عزیز
      برای سازه های چوبی معمولا از رنگ روغنی استفاده نمی کنیم.
      یا رنگ فوری و یا روغن گیاهی مخصوص چوب… بین دو رنگ، استفاده از روغن گیاهی به مراتب راحت تر و سریع تر و هم قیمت رنگ فوری (حتی ارزان تر) هست.

  9. سودابه گفت:

    سلام و عرض ادب
    در ابتدا بابت این حس مسئولیت و پاسخگویی تان بی نهایت سپاسگذارم این نوع از برخورد فقط و فقط موجب پایبندی مشتری و موفقیت شما خواهد شد،پیروز باشید
    من یک سوال از بابت نقاشی در و پنجره قدیمی داشتم که فرمودید برای ساده تر شدن کار بهتر از رنگهای گیاهی استفاده کنم .این رنگهای گیاهی بدون پلی استر و سیلر کاری آیا به اندازه کافی از چوب دربرابر اشعه و باران محافظت میکند؟
    و اینکه با توجه به قیمت بالا این رنگ شما چه برندی رو معرفی میکنید که بهترین نتیجه رو به ما بدهد؟
    وجسارتا یک سوال دیگه اینکه برای بتونه زیر کار همون بتونه چوب متداول رو باید بزنم یا برای این نوع رنگ بتونه متفاوتی وجود دارد؟

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما سودابه گرامی
      سپاس از لطف و محبت شما
      بله در حل حاضر بهترین گزینه برای درب و پنجره ای که در فضای باز هستند، روغن های گیاهی مخصوص چوب است. برند های مورد تائید ما در آیچوب معرفی شده و امکان بررسی هر یک از آن ها را خواهید داشت.
      مشاهده همه مطالب رنگ چوب

      در مورد بتونه هم پیشنهاد ما همین بتونه چوب هست. اگر در حد یک قاشق چای خوری چسب چوب هم اضافه کنید، مقاومت آن افزایش خواهد یافت.

  10. میلاد گفت:

    باسلام،میخواستم بدونم برای رنگ کردن ساز هم میشه ازین روغن های گیاهی استفاده کرد؟میشه ازجوهربرای آستری زیرکاراستفاده کرد؟پوشش نهایی بعد ازین رنگها شیشه ای وصاف میشه؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام میلاد عزیز
      بله امکانش هست. همان کارکرد لاک الکل را دارد. نیازی به استفاده از جوهر نیست. این روغن ها در تم رنگ های مختلف به فروش می رسند. در بیشتر روغن های گیاهی به پوشش شیشه ای دست نخواهید یافت.

  11. مهرداد گفت:

    با درود و خسته نباشید لطفاً بفرمایید هزینه رنگ کردن در کابینت با روکش چوب با کمی بتونه کاری چقدر است؟ وآیا میتوان همرنگ بقیه قسمتها که سالم هست باشد

    1. آیچوب گفت:

      سلام مهرداد عزیز

      اگر اشتباه نکنم الان در بازار متر مربعی ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان باشه.

  12. علی گفت:

    سلام برای رنگ کردن ظروف غذاخوری چوبی از چه رنگی میشه استفاده کرد که بهداشتی باشه؟ قیمت مهمه برام

    1. آیچوب گفت:

      سلام علی عزیز
      فردا صبح مطلبی در این زمینه منتشر خواهد شد.

  13. میثم گفت:

    باعرض سلام وخسته نباشید خواستم بپرسم که آیا رنگهای مونوکت همون شفافیت و شیشه ای بودن رو مثل نیم پلی استر براق به کار میدن یا بیشتر شبیه کارلمینیت شده نشون میدن وآیارنگهای پوششی روهم شامل میشن یافقط همرنگی چوب هستندوآیا برای ساخت وسایلی مثل قایق که نیاز به ضد آب بودن صد درصد هست قابل استفاده هستن واینکه اگربخوام تهیه کنم شما فروش دارین واگر ندارین ازکجا تهیه کنم ممنون میشم اگرپاسخ بدین

    1. آیچوب گفت:

      سلام میثم عزیز
      پیشنهاد می کنم با کارشناسان مونوکوت صحبت کنید تا اطلاعات کامل دریافت کنید:
      02128111516

  14. مینا گفت:

    سلام.من اگر بخوام با رنگ اکریلیک روی چوب کار کنم چه زمانی باید سیلر بزنم؟قبل از اکرلیک یا بعد اکرلیک؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام مینا گرامی
      منظور شما کدوم اکرلیک هست؟ (روغنی، پایه آب، پودری)

  15. رضا گفت:

    سلام
    خسته نباشید؛ ممنون از مطالب کاربردیتون. ما میخوایم یک نیمکت سفارش بدیم نجاری با چوب ساده درست کنه. برای این که چوب رو در مقابل نور آفتاب و آب باران محاظت کنیم چه راه حلی رو پیشنهاد میدین؟ علاوه بر رنگ باید از مواد خاص دیگه ای هم استفاده کنیم؟ خصوصا که سطح چوب آب گریز هم بشه و از ترک خوردن هم تا حد زیادی جلوگیری بشه. تشکر.

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست عزیز
      راهش اینه از روغن های گیاهی محافظ چوب استفاده کنید
      اطلاعات بیشتر در لینک زیر:

  16. اسماعیل گفت:

    وقت بخیر
    آیا برندهای ایرانی هم رنگ گیاهی تولید می کنند؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام اسماعیل عزیز
      هنوز هیچ برند ایرانی شروع به تولید روغن نکرده. یا اینکه ما اطلاع نداریم.

  17. Mr.fakhri گفت:

    سلام وقت بخیر
    دوستان یه راهنمایی خواستم یه درب ورودی تمام چوب دارم میخوام پلی استر کنم منتها تو رنگش موندم که روشن نخودیبزنم یا قهو ه ای ؟! الان کدومش بیشتر زده میشه فصاش خونه هم ٧۵متری رنگ فضای داخلی استخوانی روشن هست

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست عزیز
      وقت شما هم بخیر
      با توجه به متراژ خونه، پیشنهاد میشه از رنگ های روشن استفده کنید.
      ما در آیچوب آموزش سفید کردن رنگ چوب رو منتشر کرده بودیم مه در لینک زیر می تونید مشاهده کنید:

  18. sara گفت:

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
    من یه صندلی دارم که بدون اینکه سنباده کاری شده باشه با رنگ پلاستیک پوشش داده شده قصد دارم تا رنگش رو تغییر بدم و با رنگی به غیر از پلاستیک اون رو رنگ کنم میشه منو راهنمایی کنید و اینکه از چه نوع رنگی برای تغییر رنگش استفاده کنم.
    پیشاپیش ممنون و سپاسگزارم

    1. آیچوب گفت:

      سلام سارا
      اولین پیشنهاد اینه که با استفاده از سنباده، کل رنگ قبلی رو از بین ببرید و به چوب خام برسید. در مرحله ی بعد از هر رنگی دوست دارید استفاده کنید. اگر با مبحث اجرای رنگ چوب آشنا نیستید، میتونید از روغن های گیاهی مخصوص چوب استفاده کنید.
      برای آشنایی با روغن گیاهی مخصوص چوب اینجا کلیک کنید.

  19. رویا گفت:

    سلام. آیا رنگ های شرکت چوبینه هم طریقه استفاده ش مثل دو شرکت ازمو و مونوکوت ساده و راحته؟
    یا فقط گیاهیه و توی روش کار فرق چندانی با پروسه های طولانی شیمیایی نداره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید چون شکر خدا هیچ اثری از خود این شرکت تو فضای مجازی نیست جز یک وبسایت تقریبا خالی

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      خیر. رنگ چوبینه فقط آستر هست در شاپان و اصلا قابل مقایسه با ازمو و مونوکوت نیست
      رنگ چوبینه پایه کار هست و در مراحل بعد باید سیلر و کیلر یا نیم پلی استر رو اجرا کنید
      اما مونوکوت و ازمو روش اجراشون و کیفیتشون متفاوته… مثلا مونوکوت رو فقط کافیه یک لایه اجرا کنید و انصافا رنگ با کیفیتیه.

  20. آریان‌ گفت:

    سلام
    من برای رنگ کاری چوب از محلول ننراکلرید سدیم برای رنگ
    و روکش لاک الکل استفاده میکنم
    هم هزینه ش مناسبه هم رنگ کاری ساده ست و هم نتیجه کار عالی ست … در ضمن هزینه های سربار هم بسیار ناچیز است .

    1. آیچوب گفت:

      سلام آریان
      به شخصه تجربه ای در این زمینه ندارم. خوشحال میشیم ما رو با روش کارتون آشنا کنید.
      [email protected]

    2. محمود گفت:

      سلام
      این روش رو اگه کاملتر بیان کنید ممنونم لطفا

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )