پیستوله رنگ‌کاری, رنگ‌کاری, معرفی ابزار

معرفی انواع پیستوله مخصوص رنگ پلاستیک و پلی اورتان و چوب

راهنمای خرید پیستوله

 انواع پیستوله رنگ در بازار موجود هستند و هر یک کارایی مخصوص به خود را دارند. در این مقاله به معرفی انواع پیستوله مورداستفاده در صنعت می‌پردازیم. با ما در ادامه همراه باشید.

 پیستوله انواع مختلفی دارد و برای خرید پیستوله ابتدا باید بدانید چه مدل پیستوله‌هایی در بازار موجود هست و کارایی هر یک چیست؟ در این نوشته تلاش می‌کنیم انواع پیستوله و دستگاه‌های پاشش رنگ را به شما معرفی کنیم.

 

انواع پیستوله رنگ کاری

۱- سیستم رنگ رسانی ثقلی (Gravity feed spraying)

۲- سیستم اسپری سیفونی (Siphon spraying)

۳- سیستم اسپری تحت فشار Pressure feed spraying

 

پیشنهاد آیچوب: آموزش ۰ تا ۱۰۰ رنگ چوب و MDF

 

۱- پیستوله رنگ (Gravity feed spraying) HVLP چیست؟

 

سیستم رنگ رسانی ثقلی پیستوله های معمولی

 

 در این نوع کاسه یا ظرف رنگ روی پیستوله رنگ‌پاش قرار گرفته و رنگ در اثر نیروی جاذبه زمین به عبارتی نیروی وزن خود توأم با نیروی مکش هوای فشرده به کلاهک هدایت و پخش می‌شود.

 این سیستم نسبت به سیستم سیفونی نیاز به هوای فشرده کمتری دارد در نتیجه ضایعات رنگ کمتری هم در این سیستم وجود دارد منبع در این سیستم با زاویه ۴۵ درجه نصب شده تا بتوان آن را برای سطوح عمودی و افقی به کار برد. معمولاً از این پیستوله برای رنگ‌کاری چوب و خودرو استفاده می‌شود.

 از این نوع پیستوله رنگ عموماً در ایران برای رنگ‌کاری سازه‌های چوبی و خودرو استفاده می‌شود. به عبارتی می‌توان گفت این پیستوله پرکاربردترین پیستوله موجود در بازار است.

 

پیشنهاد مطالعهٔ بیشتر: معرفی انواع رنگ مخصوص چوب

 

 

۲- پیستوله سیفونی (Siphon spraying) چیست؟

سیستم اسپری و پیستوله سیفونی (پیستوله کاسه زیر)

 

 در این نوع کاسه رنگ در زیر پیستوله رنگ‌پاش قرار گرفته زمانی که هوا با سرعت زیاد از یک مجرای تنگ رد شود حالت مکش ایجاد می‌کند. پیستوله‌های سیفونی از این سیستم به همراه فشار هوای جو که توسط سوراخی در روی منبع به سطح مایع فشار وارد می‌کند برای بالاآوردن مایع رنگ از داخل منبع و نهایتاً اسپری آن استفاده می‌کنند.

 این پیستوله‌ها در بازار ایران به‌عنوان پیستوله‌های کاسه زیر شناخته می‌شوند. از این پیستوله‌ها کمتر استفاده می‌شود و معمولاً اساتید رنگ‌کار ساختمان از این پیستوله استفاده می‌کنند.

 

۳- پیستوله تحت فشار Pressure feed spraying چیست؟

 

پیستوله های تخت فشار ایرلس

 

 یکی دیگر از نوع پیستوله رنگ را به شما معرفی خواهیم کرد. منبع اسپری‌های تحت‌فشار به‌صورت درزگیری شده هست نیروی فشار هوای داخل منبع باعث بالارفتن رنگ از داخل لوله می‌شود؛ لذا از این پیستوله می‌توان برای پاشیدن رنگ‌های غلیظ‌تر استفاده کرد.

 این نوع پیستوله‌ها در دو نوع منبع متصل به پیستوله (شکل سمت چپ) و منبع جدا از پیستوله (شکل سمت راست) وجود دارد. معمولاً رنگ‌های مالتی کالر با این پیستوله اجرا می‌شوند. این پیستوله بیشتر در رنگ ساختمان مورداستفاده دارد.

 در نوع مخزن جدا مخزن محتوی رنگ از تفنگ جدا بوده و هوای فشرده از کمپرسور به داخل مخزن رنگ هدایت شده و رنگ تحت‌فشار قرار می‌گیرد و توسط دو لوله، یکی رنگ و دیگری هوای فشرده به سر تفنگ رنگ‌پاش هدایت می‌شود.

 

پیشنهاد مطالعه بیشتر: آموزش رنگ‌کاری با پیستوله بادی

 

مزیت‌های پیستوله تحت فشار منبع جدا

 ۱- در این سیستم به علت بالابودن حجم مخزن از تعداد دفعات پر کردن مجدد مخزن به مقدار زیادی کاسته خواهد شد؛ لذا زمان کمتری برای پر کردن مخزن از بین می‌رود در جاهایی که سطح زیادی را می‌خواهیم رنگ کنیم.

 ۲- به علت جدا بودن مخزن از خود پیستوله شخص رنگ‌کار آزادی عمل بیشتری در حرکت‌دادن پیستوله در تمام جهات دارد.

 

پیستوله HVLP (HIGH_VOLUME,LOW PRESSURE)

 پیستوله‌های متداول از حجم کم و فشار زیاد هوا برای پودر کردن مایع رنگ استفاده می‌کنند در این نوع پیستوله‌ها به علت سرعت زیاد ذرات رنگ مقدار ماده رنگی که روی سطح می‌نشیند.

 به عبارتی بازده انتقال رنگ در حدود ۲۰ الی ۴۰ درصد است. یعنی بالای نصف رنگ به‌صورت گرد رنگ در این سیستم تلف می‌شود درحالی‌که در پیستوله‌های HVLP به علت حجم زیاد و فشار کم هوا سرعت ذرات کم شده و بیشتر ذرات رنک در روی سطح می‌نشیند.

 در این سیستم بازده انتقال در حدود ۶۵ تا ۹۰ درصد است پیستوله‌های HVLP هم با کمپرسورهای عادی و هم با توربین‌های تولید باد می‌توانند کار کنند درصورتی‌که از کمپرسور استفاده می‌کنید پیستوله باید قابلیت تبدیل فشار زیاد به فشار کم را داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه بیشتر: نقشهٔ راه یادگیریِ حرفه‌ای کار با پیستوله رنگ‌کاری

 

رنگ آمیزی با پیستوله بدون کمک هوای فشرده (Airless)

پیستوله بدون کمک هوای فشرده

 پیستوله‌های بدون هوای فشرده از یک پمپ هیدرولیکی برای تحت‌فشار قراردادن مایع رنگی که اسپری می‌شود استفاده می‌کنند.

 این پمپ در مورد پیستوله‌های صنعتی بدون هوای فشرده به‌صورت یک دستگاه بزرگ خارجی وجود دارد. اما در مورد پیستوله‌های خانگی در داخل خود پیستوله قرار دارد مایع رنگ به‌وسیله نیرویی که آن را از سوراخ ریز پیستوله می‌گذراند به ذرات ریز تبدیل می‌شود.

 در این سیستم هیچ هوایی با رنگ ترکیب نمی‌شود در نوع خانگی رنگ باید به مقدار زیادی رقیق شود تا پیستوله قادر به پاشیدن آن باشد برای تنظیم غلظت فنجانی هم تعبیه شده که با پر کردن و گرفتن زمان خروج رنگ از انتهای فنجان می‌توان غلظت مناسب را تشخیص داد.

پیشنهاد آیچوب: مشکلات رایج در رنگ‌کاری با پیستوله نقاشی

پیستوله‌های بدون هوای فشرده صنعتی نیاز خیلی کمی به رقیق کردن رنگ دارند اسپری‌های صنعتی مناسب برای کارهایی که مکرراً بخواهیم نوع رنگ را عوض کنیم نیستند تمیزکردن آن‌ها از رنگ قبلی مشکل بوده و همچنین مقدار زیادی ماده رنگ برای پر کردن خط نیاز داریم در واقع بهترین استفاده در جایی که یک نوع رنگ به طور مکرر مورداستفاده قرار بگیرد.

 

رنگ پاش ایرلس

مزیت‌های پیستوله رنگ پاش ایرلس

 ۱- به علت مخلوط نبودن هوا و رنگ ذراتی که بر سطح شیء می‌نشیند رنگ خالص بوده و فاقد حباب هوا هست.

 ۲- در پیستوله‌هایی که با هوای فشرده کار می‌کنند قسمتی از رنگ به‌صورت ابر رنگ متشکل از هوا و ذرات رنگ در اطراف آن پراکنده می‌شود و باعث آلودگی محیط و به هدررفتن رنگ می‌شد؛ ولی در سیستم ایرلس به علت استفاده‌نکردن از هوا ضایعات آن به‌اندازه ۳۰% کمتر هست.

 ۳-به علت غلیظ‌تر بودن رنگ مصرفی در این سیستم لایه‌های رنگ ضخیم‌تر در نتیجه از تعداد دفعات رنگ کاری کاسته خواهد شد.

 ۴- پیستوله‌های مخصوص این سیستم از نوع کاسه‌ای نبوده و از منبع رنگ تغذیه می‌شوند به همین دلیل امکان مانور دست در این سیستم نسبت به پیستوله‌های کاسه‌ای بیشتر است.

 

ایربراش یا قلم رنگ‌پاش (Airbrush)

ایربراش

 

 پیستوله بسیار کوچک و سبک وزنی است که برای نقاشی قسمت‌های بسیار ظریف مانند نوارها مورداستفاده قرار می‌گیرد ظرفیت رنگ آن ۱۴ تا ۲۸ گرم و طرح پاشش تا اندازه یک نقطه قابل‌تنظیم است.

 معمولاً از این پیستوله برای رنگ‌کاری سازه‌های بسیار کوچک استفاده می‌شود. معمولاً در آرایشگاه (بانوان) هم از این دستگاه برای ایجاد طرح روی صورت هم استفاده می‌شود. با این مثال درک بهتری از حجم پاشش و قابلیت پاشش سبک و جزئی را خواهید دید.

 

پیشنهاد آیچوب: معایب پیستوله برقی چیست؟ تفاوت پیستوله برقی و بادی!

 

رنگ کاری به وسیله اسپری (Aerosol)

این وسیله بیشتر در مواردی استفاده می شود که حجم کار کوچک بوده و یا نتوان از پیستوله استفاده کرد.

رنگ کاری به وسیله اسپری (Aerosol)

نکات مهم برای استفاده از پیستوله

 ۱- در بیشتر قوطی‌های اسپری گوی همزنی قرار داده شده تا رنگ ته‌نشین شده در انتهای قوطی را به‌وسیله آن هم زده و آماده مصرف کنیم.

 ۲- لوله کشنده رنگ در انتها خمی دارد که کمک می‌کند حتی در مواردی که مقدار رنگ داخل قوطی کم است و یا قوطی در زاویه ۴۵ درجه قرار دارد رنگ را به بالا هدایت کند.

 ۳- برای رنگ‌کاری سطوح عمودی اسپری را مستقیم به‌طرف بالا و برای سطوح افقی با زاویه ۴۵ درجه نگه می‌داریم تا لوله کشنده رنگ بتواند عمل انتقال رنگ را به‌درستی انجام دهد.

 ۴- برای جلوگیری از گرفتگی لوله کشنده رنگ بعد از هر بار استفاده از اسپری قوطی را سروته کرده و به مدت ۴ ثانیه رنگ بپاشد تا لوله کشنده رنگ عاری از رنگ شود.

در پایان پیشنهاد می‌دهیم تا دو مقاله‌ٔ خطرات استفاده از پیستوله ‌رنگ‌کاری و آموزش تمیزکاری پیستوله رنگ را هم مطالعه بفرمایید.

161 نظر در “معرفی انواع پیستوله مخصوص رنگ پلاستیک و پلی اورتان و چوب

  1. فریدون گفت:

    سلام میخواستم داخل یه لوله به قطر 30 میلیمتر و طول 70 میلیمتر رو رنگ بزنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      ابزار مخصوص این نوع رنگ آمیزی برای سندبلاست و رنگ کردن لوله های نفتی وجود دارد اما برای این اندازه می تونید روش غرق کردن در رنگ یا اسپری و یا الکترواستاتیک را استفاده کنید.

  2. آرش گفت:

    سلام و وقت بخیر
    برای انجام کوتینگ برای اجسام کوچک مثل کاشی چه پیستوله‌ای پیشنهاد میکنید

    1. آیچوب گفت:

      سلام آرش عزیز
      اگر قطعه کار کوچک هست پیشنهاد می کنیم از پیستوله سایه پاش استفاده کنید.

  3. محمود رضا گفت:

    باسلام و درود
    آیا میشود شاپان کاری را به بعد از سیلر کاری دست اول موکول کرد
    و سوال دیگر اینکه من در سرما با تینر ۲۰۰۰۰ کار میکنم و تا بحال با سفیدک سیلر روبرو نشدم و اینکه آیا میشود با ترکیب تینر فوری ۲۰ هزار با رنگ‌ماشینی و پاشیدن با پیستوله کاسه پایین برای شاپان کاری به نتیجه مطلوبی رسید

    1. آیچوب گفت:

      سلام محمود رضا عزیز
      به هیچ عنوان این کار رو انجام ندید کار کدر و زشت میشه (اجرای شاپان بعد از سیلر)

      در مورد سوال دوم هم پیشنهاد نمی کنیم این کار رو انجام بدید.

  4. احسان شریفی گفت:

    سلام و خسته نباشید و تشکر بابت مطالب مفید آموزشی که در اختیار مخاطبین قرار میدین
    قصد خرید پیستوله بادی برند خوب و با کیفیت عالی تا بودجه حدودا یک میلیون تومان را دارم. میخواستم بپرسم شما اساتید محترم چه مدلی رو توصیه میفرمایید؟ اگر شما قصد خرید پیستوله تا حدودا یک میلیون تومان را داشتین چه مدلی انتخاب می کردین؟
    دنبال مدل مناسبی می گردم که بعد از مدتی دچار نشتی و مشکلات دیگه نشه.
    ممنون میشم از راهنمایی که میفرمایید
    باتشکر

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما احسان عزیز
      لطفا چند رو منتظر باشید.
      به زودی پیستوله جدید معرفی می کنیم.

      1. احسان شریفی گفت:

        ممنون از پاسخگویی و محبت شما
        به دلیل اینکه هفته دیگه قصد خرید داشتم و باید تجهیزات کارگاهیمون رو تکمیل کنیم از شما اساتید محترم راهنمایی گرفتم.
        اگر مدل خاصی مورد تایید شما هست بفرمایید و اگر هم مطلب معرفی پیستوله چدید تا دو سه روز آینده منتشر میشه، منتظر مطلب جدید شما هستم.
        باتشکر

        1. آیچوب گفت:

          خواهش می کنم
          پیستوله های در رنج قیمتی 300 تا 600 مناسب رنگ چوب هستند و عموما چینی هستند. پیستوله سه تنظیم کاسه بالا پلاستیکی مناسب هست.

          پیشنهاد می کنیم مطلب زیر رو مطالعه کنید:
          معرفی و خرید پیستوله رنگ پاش بادی سه تنظیم واگما WAGEMA

  5. شاهین گفت:

    سلام ، برای کارهای ساختمانی ، مثل رنگ پلاستیک زدن روی دیوار و یا رنگ روغن زدن روی درها ،، از چه نوع پیستوله ای باید استفاده کنم ؟ البته منظورم پیستوله برقی هست .. ضمنا قدیم پیستوله هایی بودند که به جاروبرقی وصل میشدند و نقاشی های زیادی باهاش انجام میدادن ، چنین پیستوله هایی کجا گیر میاد تا تهیه کنم ؟؟؟؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      پیستوله برقی به هچ عنوان برای کارهای ساختمانی مناسب نیست
      به هیج عنوان دقت و قدرت پیستوله بادی را ندارند
      به دلیل حجم مخزن بسیار کم قادر راندمان کار شما بسیار پایین خواهد آمد
      در مورد پیستوله متصل به جاروبرقی اطلاعی ندارم

  6. فردین گفت:

    سلام خسته نباشید
    من نقاش ساختمانم و در های آهنی و چهار چوب روهم رنگ میکنم کدام پیستوله خوبتره اندازه ی سوزنش ؟
    و کدام پیستوله میتونه خطی رنگ بپاشه ؟
    یکی خریدم کارناوال ولی خطی نمیپاشه رنگ رو
    لطفا راهنمایی کنین ????

    1. آیچوب گفت:

      سلام فردین گرامی
      سلامت باشید
      از پیستوله های معمولی سه تنظیم با نازل 1.6 استفاده کنید.
      قیمت بین 300 تا 600 تومن کفایت می کنه

  7. علي گفت:

    سلام با پیستوله برقی کاسه زیر و کاسه پلاستیک از چه نوع رنگهایی میشه استفاده کرد؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام علی عزیز
      هیچ فرقی با پیستوله های معمولی نداره و از هر رنگی می تونید استفاده کنید. روغنی، پلاستیک، فوری و …

      1. مهدی عبدالهی گفت:

        مرسی که راهنمایی و پاسخ میدید به نظر شما کپسول هوابرش برا استفاده پیستوله رنگ خطرناک هست یا نه ممنون میشم کمک کنید کپسول به عنوان منبع هوا عرض کردم

        1. آیچوب گفت:

          سلام
          بله خطرناک هست. فشار هوای خروجی این مخازن مناسب کار شما نیست

  8. مجید گفت:

    با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون
    من یدونه پمپ باد دارم که با باطری ماشین کار میکنه و باهاش لاستیک ماشین رو باد میکنم، میتونم یه پیستوله رو بهش وصل کنم و باهاش رنگ آمیزی خودرو رو انجام بدم؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام مجید عزیز
      به هیچ عنوان برای این کار مناسب نیست.

      1. مهدی عبدالهی گفت:

        سلام من پمپ باد ندارم آیا میتونم با کپسول اکسیژن هوا که با آن برشکاری میکنندمیشود رنگ کاری کنی یا نه چه پیستوله ای تو بازار الان خوبه اگه مدل و برندی مد نظرتون هست چی پیشنهاد میکنید ممنون میشم کمک کنید

        1. آیچوب گفت:

          سلام مهدی عبدالهی عزیز
          اگر فشار هوا وجود داشته باشه، مطمئنا می تونید از این سیستم هم استفاده کنید.
          برای پیستوله هم برند خاصی رو نمی تونیم پیشنهاد کنیم. تا رنج 300 تومن میتونه گزینه مناسبی باشه و نیاز نیست پیستوله های حرفه ای تر تهیه کنید.

  9. محسن گفت:

    سلام استاد عزیز وقتتون بخیر اول میخاستم تشکر کنم از سایت خوبتون که با مطالبی که در اختیار ما گذاشتین راهگشای خیلی از مشگلات شدید ممنون خداقوت
    ی
    به طور کلی برای انجام رنگ آمیزی حرفه ای پیستوله کاسه رو بهتره یا کاسه زیر ؟؟؟؟

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما محسن عزیز
      ۹۰ درصد رنگ کار های چوب و ماشین از پیستوله کاسه رو استفاده می کننند.

  10. حمید گفت:

    سلام وقت بخیر . شغل من تولید صنایع دستی فیروزه کوبی روی مس هست . در پایان کار از پلی استر دو جزیی استفاده میکنم میخواستم بدونم چه پیستوله ای و با چه شماره ای برای کارم مناسبتره ؟ ممنون

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما حمید عزیز
      از پیستوله ۱.۸ استفاده کنید.
      اگر تمام پلی استر اجرا می کنید، پیستوله ۲.۰ تهیه کنید.
      پیروز و شادکام باشید

  11. بهامین گفت:

    سلام استاد خسته نباشید
    برای رنگ آمیزی سازه های کوچک چوبی میشه از رنگ پلاستیک وپیستوله استفاده کرد؟ من از رنگ پلاستیک و قلم مو استفاده می کنم که ۷ خیلی وقت گیره، و اینکه آیا میشه از پیستوله برقی کوچک استفاده کنم اگه امکان نداره و باید حتماً از پیستوله بادی کمک بگیرم چند لیتری خوبه و کار راه اندازه؟ پمپ های کم حجم جوابگو هست؟ از چند لیتری میتونم استفاده کنم سازه های من ابعاد یه جعبه ابزار رو دارن

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما بهامین
      بله می تونید رنگ پلاستیک رو با پیستوله اجرا کنید. البته کمی مصرف رنگ به نسبت قلم مو بیشتر خواهد شد.
      از پیستوله برقی می تونید استفاده کنید، اما به مراتب پیستوله بادی و کمپرسور هوا بهتر هست.
      لطفا مطالعه کنید:
      خرید پیستوله برقی یا خرید پیستوله بادی، کدام یک بهتر است؟!

      شما حداقل به کمپرسور هوا ۵۰ لیتری نیاز دارید؛ اما اگر حجم کاری زیاد هست و چندین ساعت در روز رنگ کاری می کنید، از کمپرسور ۱۵۰ لیتری استفاده کنید.

      همچنین لطفا مطالعه کنید:
      فشار هوای ابزار بادی کارگاه نجاری باید چه مقداری باشد؟!

  12. حمید گفت:

    سلام
    میخواستم بدونم برای سایه زدن موی سر چه نوع ایربراشی رو پیشنهاد میکنین؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام حمید عزیز
      در این مورد اطلاعاتی ندارم.

  13. راضیه گفت:

    سلام برای اسپری کردن رزین پلی استر ،برای ضد آب کردن از چه پیستوله و سری باید استفاده کرد به علت غلظت و نگرفتن سوراخ ها

    1. آیچوب گفت:

      سلام راضیه گرامی
      از پیستوله کاسه بالا ۱.۸ استفاده کنید. به عنوان مثال پیستوله ای در این مورد معرفی کردیم.

      معرفی و خرید پیستوله سه تنظیم واگما

  14. alihosseinzadeh گفت:

    سلام.برای رنگ آمیزی بشقاب سفالی نیازبه پیستوله ای دارم که۱-درحالت چرخش بشقاب داخل بشقاب رنگ امیزی کنیم بنحوی که روی لبه بشقاب رنگ پخش نشه.۲-میزان رنگ مورد استفاده قابل کنترل باشه ۳-رنگ بصورت یکنواخت روی بشقاب پخش شود۴-خروجی رنگ(نازل)دربرابرعبوررنگ وسیلیس به مرورسایش نداشته باشه (رنگ حاوی سیلیس است که برخی فلزات دربرابرسیلیس خوردگی دارند)

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست گرامی
      برای موارد ۱ تا ۳ با توجه به سایز بشقاب، پیشنهاد ما استفاده از پیستوله کاسه بالا سایه پاشه هست…
      البته اطلاعی از مقاومت آن در مورد ۴ را نداریم…

  15. محسن گفت:

    سلام.از چه موادی برای تبلیغات دیواری با کمک پمپ باد استفاده میشه؟پودره منظورمه.اسمش چی هست؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام محسن عزیز
      دقیقا نمیدونم منظور شما از پودره چی هست؛ اما برای دیوار نویسی از پیستوله های معمولی و کمپرسور هوا استفاده میشه. (پیستوله کاسه بالا)

  16. مهران گفت:

    سلام
    اگر که رنگمون مایع نباشه و در واقع رنگی به غلظت خمیر در داخل این محفظه ریخته بشه، ایا این دستگاه قدرت اینو داره که خمیر رو به بیرون هدایت کنه?
    سوال دیگه اینکه ایا این دستگاه فقط میپاشه? نمیشه نوک دستگاه رو سوراخ کرد و رنگ یا رنگ خمیری به صورت بیشتر بیرون بیاد?

    1. آیچوب گفت:

      سلام مهران عزیز
      خیر با پیستوله نمی توانید رنگ های بسیار غلیظ و در حد خمری را اجرا کنید. شما می توانید از دستگاه گریس بادی استفاده کنید.

  17. محسن گفت:

    سلام.
    برای کارهای چوبی خیلی کوچیک میخوام سطحش رو با یه دست کیلر دو جزئی پوشش بدم..بنظرتون ایربراش برای این منظور مناسبه یا سایه پاش..سایز قطعات شاید در حد مثلا سه چهار سانت باشه نهایتش.و اینکه آیا ایربراش میشه به کمپرسور های باد کارگاهی وصل کرد و استفاده کرد یا کمپرسور مخصوص خودشو داره.ممنون میشم راهنمایی کنین

    1. آیچوب گفت:

      سلام محسن عزیزبه نظرم اگر از پیستوله سایه پاش استفاده کنید، به مراتب بهتر هست.

      معرفی و خرید پیستوله سایه پاش و رنگ کاری سه تنظیم کیامکس

    2. محمد گفت:

      بله با ایربراش هم میشه وبرای اتصال به باد کارگاهی شما باید فشار باد روتا حدی که دردستورالعمل ایربراش آمده کاهش بدید

  18. اسماعیل گفت:

    برای پاشیدن نیم پلی استر به ساز،ترجیحا گیتار،ازچه پیستووله ای با چه اندازه سوزنی باید استفاده کرد.
    ایا از پیستوله برقی میشه استفاده کرد؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام اسماعیل عزیز
      به هیچ عنوان پیستوله برقی مناسب نیست
      پیستوله های بادی متصل به کمپرسور هوا بهترین گزینه هستند. پیستوله ۵۰۰ سی سی یا سایه پاش از این دست پیستوله هستند. البته برای رنگ کاری ساز ها بهتره از رنگ هایی مثل لاک الکل استفاده کنید.
      اطلاعات بیشتر:

      معرفی و خرید پیستوله رنگ پاش بادی سه تنظیم واگما WAGEMA

      معرفی و خرید پیستوله سایه پاش و رنگ کاری سه تنظیم کیامکس

      آموزش رنگ آمیزی لاک و الکل به سه روش

  19. حسین نادی گفت:

    سلام
    من برای پاشیدن نیم پلی استر یا کیلر مشکل دارم
    مشکل اینه که سطح به شدت دون دون یا پرتقالی میشه ، این به خاطر استفاده از پیستوله نوع سیفونی میتونه باشه؟
    با تشکر

    1. آیچوب گفت:

      سلام جناب نادری
      برای رفع مشکل دون دون شدن پیشنهاد می کنیم از مطلب زیر استفاده کنید:

      دلیل پوست پرتقالی شدن رنگ چیست؟ + راهکار حل این مشکل

  20. Moj گفت:

    با سلام
    برای رنگ آمیزی دیوار و سقف با وسعت زیاد
    و رنگ از نوع پلاستیک یا واتر بیس، چه پیستوله ای پیشنهاد میکنید

    1. آیچوب گفت:

      سلام دوست گرامی
      اطلاعی در مورد برند مناسب ندارم متاسفانه
      بهتره از نقاش ساختمان بپرسید.
      اطلاعات بنده در مورد رنگ ساختمان بسیار پایین هست.

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )