کمپرسور, معرفی ابزار

کمپرسور هوا چیست؟ + ویدئو عملکرد و خصوصیات فنی کمپرسور باد

کمپرسور هوا چیست؟

 کمپرسور هوا یا پمپ باد یکی از دستگاه‌های پرکاربرد در صنعت چوب و دیگر صنایع است. برای خرید کمپرسور هوا باید آشنایی کافی نسبت به این دستگاه، انواع آن و نکات فنی دستگاه کمپرسور هوا داشته باشید.

 شناخت نکات فنی این دستگاه دید بهتری برای انتخاب کمپرسور هوا یا به‌اصطلاح اشتباه ((پمپ باد)) داشته باشید. با ما در ادامه همراه باشید.

 دستگاه‌ها و ابزارهای بادی از دیرباز در صنایع سنگین و مادر، معادن، راه‌سازی، ذوب فلزات، مونتاژ و نصب قطعات ماشین‌آلات و اتومبیل و ماشین‌آلات و ابزارهای صنایع چوب و… استفاده می‌شده است.

 درگذشته ابزارآلات بادی چند شرکت معتبر جهانی آن‌هم فقط برای مصارف خاص صنعتی وارد کشورمان می‌شد.

 اما در سال‌های اخیر با گسترش مصارف عمومی و افزایش تقاضا، ابزارهای بادی متنوعی با برندها و کیفیت‌های مختلف وارد بازار شده‌اند.

تماشای آنلاین ویدئو شناخت کمپرسور هوا

تماشا این ویدئو در برخی اپراتور ها با ترافیک نیم بها محاسبه می شود!

 

 مانند کالاهای دیگر غالباً شرکت‌های معتبر و معمولاً باسابقه در زمینهٔ عرضهٔ این نوع ابزار، در مقابل کالای فروخته شده متعهد بوده و همچنین دارای بخش ارائهٔ خدمات پس از فروش هستند که سرویس مناسب و شایسته‌ای به مصرف کننده ارائه می‌دهند.

 مزیت عمدهٔ ابزارهای برقی دردسترس‌بودن الکتریسیته در اکثر مکان‌ها و قابلیت استفاده در موقعیت‌های مختلف کاری است. درحالی‌که فراهم آوردن هوای فشرده به‌عنوان نیروی محرکه ابزار بادی در اکثر موارد نیاز به یک محل ثابت (مانند یک کارگاه) دارد.

 موضوع اصلی این است که اگر بتوان امکان استفاده از هوای فشرده را در محل کار فراهم کرد، دیگر ابزار برقی قابل‌رقابت با ابزار بادی نخواهد بود.

 دلایل متعددی برای مزیت ابزار بادی موجود است از قبیل صرف انرژی کمتر، استهلاک ناچیز، هزینه تعمیر پایین‌تر و نگهداری ساده‌تر و ایمنی بالاتر.

 برای کارخانه‌ها و صنایع سنگین و نیمه‌سنگین همین دلایل جهت برگزیدن ابزار بادی کافی خواهد بود. با توسعهٔ صنعت و تمایل به استفاده اقتصادی‌تر از انرژی، الگوی مصرف نیز در حال تغییر هست. ویژگی‌های این مورد خاص و نتایج اثربخش آن در بلندمدت دایره‌ی مصرف کنندگان ابزار بادی را وسعت بخشیده است.

کمپرسور هوا چیست؟

بخش های مختلف سیستم کمپرسور هوا برای استفاده در ابزار بادی

انواع مخزن کمپرسور هوا

  کمپرسور دستگاهی است که تأمین‌کنندهٔ هوای فشردهٔ موردنیاز ابزار بادی است و دارای انواع مختلف و حجم‌های متفاوت است. (در این مقاله عملکرد کلی کمپرسور مدنظر بوده و از توضیح جزئیات فرایند فشرده‌سازی هوا صرف‌نظر شده است.)

نکته حائز اهمیت این دستگاه حجم آن است، برای داشتن حجمی مناسبی از هوای فشرده، گنجایش مخزن متناسب با میزان مصرف انتخاب می‌شود. در صنعت معمولاً از کمپرسورهای ۲۵ لیتر برای مصارف خانگی و بسیار کم و از کمپرسور ۱۰۰ و ۲۵۰ و ۵۰۰ و ۱۰۰۰ لیتر برای مصارف کارگاهی و صنعتی استفاده می شود.

کمپرسورهایی که با میزان کار ابزار بادی تطابق ندارند، موجب فشار دائمی به قسمت موتور، استهلاک آن و اتلاف انرژی خواهند شد. به عبارتی شما باید باتوجه‌به مصرف ابزار بادی خود اقدام به انتخاب کمپرسور هوا کنید.

یکی دیگر از مواردی که در مورد مخزن کمپرسور هوا باید در نظر داشته باشید، رطوبت موجود در هوا است. این رطوبت معمولاً در اثر تراکم هوا در داخل مخزن ایجاد می شود.

رطوبت موجود در هوا هنگام ذخیره آن معمولاً وارد مخزن می‌شود، این رطوبت به‌صورت دوره‌ای نیاز به تخلیه از طریق پیچ تخلیه در زیر مخزن کمپرسور دارد.

 

شیلنگ انتقال هوا از مخزن به ابزار بادی

 برای انتقال هوای فشرده از کمپرسور به ابزارهای بادی نیاز به استفاده از شیلنگ هوا است. انتخاب قطر و طول شیلنگ هوا به‌گونه‌ای باید باشد که میزان افت فشار به حداقل برسد.

 به‌طورکلی باید از شیلنگ‌های کوتاه‌تر از ۸ متر برای مصــارف عمومی استفاده کرد. برای فواصل بیشتر لازم است تا لوله‌کشی با لوله‌های فلزی انجام شود.

 اتصال بین لوله‌ها و شیلنگ‌ها با قطعات کوچکی به نام (کوپلینگ و فیتینگ) انجام می‌شود. عملکرد مطلوب این اتصالات بسیار حائز اهمیت است.

 شیلنگ‌ فنری یکی از متداول‌ترین مدل‌های شیلنگ موجود در بازار است که می‌توان مدل‌های صنعتی تا کارگاهی آن را یافت.

پیشنهاد آیچوب: آموزش تعمیر شیلنگ فنر کمپرسور هوا

 

واحد مراقبت کمپرسور هوا (رطوبت گیر)

وجود این سیستم در یک سیستم بادی ضروری است. یک واحد مراقبت کامل معمولاً دارای ۳ بخش است ولی واحد مراقبت‌های ۲ بخشی (فشار شکن، فیلتر رطوبت گیر) و تکی هم در بازار موجود است.

از واحد مراقبت ۲ بخشی معمولاً برای ماشین آلات و ابزارآلاتی که نیاز به روغن ندارند، بهره گرفته می‌شود. واحد مراقبت از اجزای زیر تشکیل شده است:

فیلتر رطوبت

هوای ارسال شده از کمپرسور هوا همواره دارای رطوبت است و رطوبت بزرگ‌ترین دشمن ابزار بادی است. فیلتر رطوبت گیر از انتقال آب همراه با هوا به درون ابزار بادی جلوگیری می‌کند. همواره مخزن فیلتر رطوبت را تخلیه نمایید.

 

مانومتر و رطوبت گیر کمپرسور هوا

 

واحد فشار شکن پمپ باد

هوای فشرده خروجی از دستگاه کمپرسور هوا قبل از ورود به ابزار بادی باید دارای فشار معینی باشد. تنظیم حجم ورودی این هوای فشرده بر عهده فشارشکن است. شما باید باتوجه‌به فشار هوای استاندارد درج شده در پلاک ابزار بادی، اقدام به محدودکردن فشار هوای کمپرسور هوا کنید.

پیشنهاد آیچوب: فشار هوای ابزار بادی کارگاه نجاری باید چه مقداری باشد؟!

 

واحد روغن کمپرسور هوا

 وظیفهٔ این بخش در کمپرسور هوا تزریق روغن درون ابزار بادی است. وجود روغن به‌عنوان روان‌کننده‌ی حرکت، عامل کاهش خوردگی و کم‌شدن اصطکاک بین قطعات ابزار و ماشین‌های مکانیکی ضرورت دارد.

 ابزارآلات بادی بدون وجود روان‌کننده‌ی روغن به‌سرعت دچار فرسودگی و خرابی خواهند شد. روش روغن‌کاری در این سیستم به این صورت است که روغن در مخزن مخصوص ریخته می‌شود و حرکت هوای فشرده در لولهٔ بالای مخزن باعث حمل روغن به‌صورت مداوم به داخل دستگاه می‌شود.

 لازم به توضیح است که در صنعت رنگ چوب به‌هیچ‌عنوان نباید از واحد روغن استفاده کرد. این واحد برای مراقبت از ابزارهایی مانند بوکس بادی کاربرد دارد.

 

ماشین‌ها و ابزارهای بادی

 ماشین‌ها و ابزارهای هوای فشرده دارای تنوع کاربردی زیادی هستند. باید توجه داشت که نوع، اندازه، قدرت و سرعت ابزار با ویژگی‌های موردنیاز در محل کار مصرف کننده متناسب باشد.

عمده‌ترین ابزارهای بادی عبارت‌اند از: بکس بادی، پیچ گوشتی بادی، دریل، پرچ کن، فرز انگشتی، مهره پرچ کن، منگنه بادی، کف ساب، مینی کف ساب، اره، پانچ، چکش‌های مختلف، پیستوله‌های رنگ پاش و باد پاش، سمباده‌های مختلف، چسب زن، گریس پمپ و…

 ابزارهای بادی همواره باید عاری از رطوبت، گرد و خاک و دور از گرما و تابش مستقیم آفتاب نگهداری شود. رطوبت باعث آسیب دیدن و زنگ زدگی قطعات داخلی ابزار شده و در نهایت عمر ابزار را کاهش می‌دهد.

 گردوغبار نیز با ایجاد اختلال و مزاحمت در حرکت قطعات مکانیکی از راندمان دستگاه می‌کاهد. گرما و تابش مستقیم آفتاب روان شدن روغن را سبب می‌شود و در نتیجه خروج روغن از لابه لای قطعات تسهیل می شود.

 

روغن کاری ابزار بادی

حرکت قطعات مکانیکی ابزار بدون روان کننده باعث بروز صدمات جدی به ابزار می‌شود. بهترین روش استفاده از دستگاه این است که به روغن تزریق شده از قسمت واحد مراقبت اکتفا نکرده و قبل از شروع کار چند قطره روغن از محل ورود هوای فشرده به داخل دستگاه ریخته می‌شود.

گرچه همه‌ی ابزارهای بادی باید عاری از رطوبت باشند ولی استثنا برای روغن کاری ابزار وجود دارد (تعداد بسیار کمی از ماشین آلات و ابزارهای بادی هستند که بدون روغن (Oil Free) کار می‌کنند) این مورد خاص هنگام تهیه و خرید ابزار مد نظر قرار گیرد.

در مجموع ممانعت از انتقال رطوبت به داخل ابزار بادی و نیز روغن کاری منظم ابزار، عمر مفید و راندمان آن را به‌صورت قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهد. ابزار بادی در دوره‌های زمانی مشخص یا پس از کارکردهای طولانی نیاز به سرویس معمولی دارد.

تا اینجا امیدوارم توضیحات ما در مورد کمپرسور هوا مفید بوده باشد ؛ در ادامه به معرفی جزئیاتی بیشتر در مورد کمپرسور هوا خواهیم پرداخت.

پیشنهاد آیچوب: ۱۶ راهکار برای افزایش طول عمر کمپرسور هوا + ویدئو

 

کمپرسور هوا همان‌طور که گفته شد ابزاری هستند برای فشرده سازی گازها که در اینجا منظور ما هوا هست. این فشرده سازی می تواند با مکانیسم های مختلفی صورت بگیرد.

رایج‌ترین آن سیستم رفت و برگشتی هست که با حرکت سیلندر در پیستون از یک‌طرف هوای تصفیه شده (عبور داده شده از فیلترها) مکیده شده و در طرفی دیگر توی مخزن فشرده می کند.

دقیقاً مانند موتور ماشین وقتی سوپاپ هوای ماشین ورودی هوا باشد و خروجی اگزوز (سوپاپ دود) به سمت مخزن برود. میل‌لنگ موتور هم به الکتروموتور و یا هر موتور دیگری (بسته به توان می تواند دیزل یا حتی هیدرولیک باشد) وصل می شود.

 

موتور و سیلند رکمپرسور هوا سایلنت

 

ساختمان کمپرسور هوا

کمپرسور هوا دارای چند قطعه اساسی شامل موتور محرکه، فشرده ساز هوا و مخزن هستند. در کنار آن از لیمیت سوئیچ (محدود کننده فشار هوای ورودی به مخزن – همانی که کمپرسور را اتوماتیک خاموش روشن می‌کند)، رطوبت گیر و شیر تخلیه هم استفاده می شود که هر یک کاربردی دارند.

از لحاظ فیزیکی مخزن می تواند به‌صورت افقی یا ایستاده باشد. در محصولات پرتوان مخزن به‌صورت جدا از واحد تولید فشار هم می تواند باشد (موتور یک‌طرف و مخزن طرف دیگر…)

 

کمپرسورهای موجود در بازار

در بازار ایران می توانید بسته به نیاز انواع مختلفی را خرید کنید؛ اما قبل از خرید باید بدونید به چه ظرفیت و فشاری از هوا نیاز دارید. درواقع میزان و نوع مصرف را دقیقاً مشخص کنید. البته کمپرسورهایی که اینجا مورد بحث قرار می‌گیرد کارگاهی هست و نه صنعتی.

در بازار می تونید مدل‌های مختلفی از آینهل، محک، مفیدی و … را پیدا کنید. رنج قیمت هم چیزی مابین ۴۵۰ هزار تا ۲٫۵ میلیون تومان و بیشتر هست.

محک و آینهل چینی هست و مسلماً با قطعات چینی که شخصاً تجربه‌ی خوبی از این چینی‌ها ندارم ولی برای کارهای سبک می تواند مناسب باشد. گارانتی محصولات هم معمولاً هنگام خرید ارائه می شود که جای دلخوشی دارد.

پیشنهاد آیچوب: قبل از خرید کمپرسور هوا بی صدا این نکته‌ها را به خاطر بسپارید!

 

نکاتی که قبل از خرید کمپرسور هوا باید بدانید

توصیه می‌کنم قبل از خرید کمپرسور هوا آخر از همه به قیمت فکر کنید. ابتدا کارایی و دوام و بعد قیمت را مد نظر قرار دهید. برای خرید کمپرسور هوا ابتدا باید بدانید برای چه کاری و چه وسعتی از کار دستگاه را می‌خواهید.

دسته بندی‌های مختلفی می شود برای این منظور ارائه داد. در بازار چیزی که مرسوم است حجم مخزن (بر حسب لیتر) و فشار خروجی (بر حسب bar یا psi) هست.

دستگاه‌های موجود فشار حداقلی ۶ بار را تأمین می‌کنند و کمترین حجم مخزن موجود هم ۲۴ لیتری هست. خب این‌ها چه معنی می‌دهد؟!

حجم مخزن که بر حسب لیتر بر دقیقه بیان می شود درواقع میزان هوا دهی دستگاه را برای ما نشان می‌دهد در یک دقیقه. هر چه این مقدار بیشتر باشد معمولاً حجم فیزیکی مخزن هم بزرگ‌تر هست.

فشار هم که معمولاً کف آن ۶ بار هست را باید موردتوجه قرار بدید. تعدادی از وسایل هستند (معمولاً بوکس‌ها و پیکور های بادی) فشار مورد نیازشان ۷ و ۸ به بالا هست که هنگام خرید باید رعایت بشود. این واحد علاوه بر bar به‌صورت psi هم بیان می شود که به‌صورت زیر قابل تبدیل هست:

۱ psi = 0.0689475729 bar

مثلاً ۸ بار معادل ۱۱۶ پوند بر اینچ مربع هست.

نکاتی مثل وزن و ابعاد دستگاه کمپرسور هوا هم هست که باید رعایت بشود. توان مصرفی دستگاه و نوع تغذیه را هم مدنظر داشته باشید. معمولاً تا ۲٫۵ اسب تک فاز هست و بیشتر از این سه فاز. (جلوتر بیشتر توضیح می‌دهم)

 

پلاک خوانی دستگاه کمپرسور هوا

همه‌ی دستگاه‌های کاتالوگ و یا پلاک دارند که اطلاعات خوبی را عاید ما خواهد کرد. چند نمونه را بررسی می‌کنیم:

Type: مدل دستگاه

Tank capacity: ظرفیت مخزن

No.of cyli: تعداد سیلندر

Peressure: فشار هوا بر حسب بار و پی اس آی

میزان هوادهی بر حسب لیتر بر دقیقه و فوت مکعب

RPM: دور موتور بر حسب دور در دقیقه

Motor Power: قدرت موتور بر حسب کیلووات و اسب بخار

Volt / Hz: ولتاژ تغذیه دستگاه و فرکانس کار آن

KW: توان موتور بر حسب کیلووات

HP: توان موتور بر حسب اسب بخار

۳۸۰: ولتاژ تغذیه موتور

۳ph: موتور سه فاز

 

به‌صورت خلاصه از این کاتالوگ می شود دریافت که حجمم مخزن ۵۰۰ لیتر هست با فشار ۸ تا ۱۲ بار کت توسط شیر خروجی قابل تنظیم هست.

با تعداد ۲ سیلندر برای دستگاه مولد فشار این دستگاه با قدرت ۵٫۵ اسب بخار یا ۴ کیلووات و با نیاز به برق سه فاز که با فرکانس برق ایران هم سازگار هست کار خواهد کرد.

 

سرویس نگهداری کمپرسور هوا

مدل‌هایی از کمپرسور هوا دارای مخزن روغن هستند که نیاز به تعویض دارند. لیمیت سوئیچ دستگاه را چک کنید که درست کار کنه. دستگاه را دور از منابع گرمایی و خورشید مستقر کنید. فیلتر دستگاه راه می شود تمیز نگه دارید.

در برق رسانی به دستگاه دقت لازم را برای محافظت الکتریکی آن داشته باشید (محافظت‌های اورلود و …). هر ابزاری شیلنگ و واسط‌های مخصوص به خودش را دارد که این مورد راهم هنگام استفاده رعایت کنید.

فکر کنم چیزهای ضروری را توضیح دادم. از دوستان خواهش می‌کنم هرگونه تجربیات خودشان را در کامنت های همین مطلب (پایین) در اختیار ما قرار بدهند.

پیشنهاد آیچوب: برای کاهش صدای کمپرسور هوا چه کارهایی انجام دهیم؟

 

تهیه و تنظیم: آیچوب

 

181 نظر در “کمپرسور هوا چیست؟ + ویدئو عملکرد و خصوصیات فنی کمپرسور باد

  1. علی شاه گفت:

    با عرض سلام و تشکر بابت سایت جامع و عالی ای چوب.
    بنده در حال احداث یک کارگاه نجاری با هدف تولید پالت چوبی هستم که تولید ماهیانه حدود چهار هزار پالت هست و در کنار ان تولید میزهای اداری.
    یک دورکن۳۸۰ پایون تهیه کردیم.سه یا چهار نفر همزمان باید از میخکوب استفاده کنن،بغیر از میخکوب نمیدونم دورکن هم به پمپ باد نیاز داره یا نه.
    متراژ سوله ۴۰۰ متره و فعلا نمیدونم چه چیز دیگه ای نیاز به پمپ باد داره.
    با توجه به توضیحات بنده خواستم نسبت به تجربه زیادی که دارید کمپرس بادی که باید تهیه کنم چند لیتر باید باشه؟
    و شما چه کمپرسی رو با چه ویژگی هایی پیشنهاد میدید.
    با تشکر از وقتی که میزارید🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما
      حداقل ۵۰۰ لیتری تهیه کنید
      ولی ۱۰۰۰ لیتری عالیه

  2. محمدرضا گفت:

    سلام خسته نباشید
    یه پمپ باد ادون ۲۵ لیتری خرید کردم حدود ۲ تا ۳ دقیه طول میکشه تا پربشه ولی تا پر میشه ۱۰ تا ۱۵ ثانیه که باد میگیرم بادش خالی میشه ممنون میشم راهنمایی کنین که ایا مشکل داره یا کلا همینطوری باید باشه؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      چون 25 لیتری هست
      هر چه حجم مخزن و حجم سیلندر کمتر باشد زودتر خالی می شود در مصرف برابر

  3. حسین گفت:

    با سلام ، کمپرسور هوا مورد استفاده ما وقتی به فشار نهایی خود میرسد ( 8بار) شروع به کاهش فشار میکند و تا فشار 5 بار پایین می آید وقتی به این فشار رسید
    دوباره شروع به بالارفتن فشار میکند، ما میخواستیم فشار تا 5 بار پایین نیاید و بعد فشار رو به افزایش کند بلکه میخواهیم تا 7 بار پایین بیاید، برای این مشکل چکار باید بکنیم؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      کاور سوئیچ رو باز کنید دو تا پیج می بینید با چرخاندن پیچ می توانید میزان فشار نهایی و فشار استارت رو تنظیم کنید

  4. امین گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید یه کمپرسور ۸ بار فایناک ۲۵ لیتری دارم خواستم بپرسم آیا آچار بکس بادی جنیوس ۴۰۰۴۰۱ که نوشته ۹۰ psi فشار باد لازم داره میتونم استفاده کنم ؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      روی بکس بادی شما دبی مصرفی و فشار مورد نباز برای کار نوشته شده
      همین اطلاعات هم روی کمپرسور نوشته شده. یعنی دبی خروجی و فشار خروجی
      فشاری که نوشتید تا 7 بار هست و کافی هست
      دبی رو باید پلاک خوانی کنید

  5. حسين گفت:

    سلام خدا قوت
    تشکر از پاسخ های مفید شما
    بنده قصد خرید کمپرسور در محدوده 24 یا 50 لیتری دارم در حد استفاده کارهای خانگی و مهم قابل حمل بودن آسان با سواری و کیفیت بالا
    ابزار فروشی های زیادی رفتم اما برندهای محدودی موجود بود در نظرات در برخی سایت ها مشکل روغن ريزی مدل های قبل و داغ کردن سایلنت ها نوشته بودند لطفا راهنمایی فرمایید که از چه برندی تهیه کنم با تشکر از لطف شما

    1. آیچوب گفت:

      سلام حسین
      تجربه ثابت کرده کمپرسورهای ایرانی کیفیت خوبی دارند
      هم در موتور و هم در قسمت سیلندر و پیشتون کارکرد بهتری نسبت به مدل های چینی دارند
      جدیدا اما خرید کمپرسور نداشتیم و با اطمینان نمی تونیم اظهار نظر کنیم در این مورد

      لینک زیر را مطالعه کنید. معرفی یکی از شرکت های ایرانی ساخت کمپروسور هست :

      معرفی و خرید کمپرسور های یخچالی و بدون روغن ایران کمپرسور

  6. علی گفت:

    سلام وقت بخیر میخواستم بدونم کمپرسور ۱۰ لیتری با فشار ۸ بار حجم مفید هوای خروجیش چقدره؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام علی
      باید در کاتالوگ یا پلاک کمپرسور بخوانید. عددی نیست که با دانستن حجم مخزن و فشار به آن دست یابید.

  7. امیر گفت:

    سلام و خسته نباشید.
    من قصد خرید مخزن کمپرسور دیزلی از هواکوب رو دارم می‌خواستم بدونم برای تست سلامت مخزن چه مواردی رو باید انجام داد؟ ممکنه راهنمایی بفرمائید؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام امیر
      تست مخزن توسط مراجع به خصوصی انجام می شود که در نهایت گواهینامه تست به آن مخزن داده خواهد شد.
      آزمایش تحمل فشار هیدرولیک انجام خواهد شد ن که با توجه به میزان ادعایی تحمل فشار ( با واحد بار) انجام خواهد شد.
      هیچ روش مطمئن دیگری برای تست وجود ندارد.
      البته برای فشار های پایین معمولا نیاز به چنین آزمایشی نیست.

  8. مهدی گفت:

    سلام ممنون یه ۵۰ لیتری دارم دنباله یه سبکتر برای حمل ونقل بودم واستفاده میخکو ومنگنه کوب بهم پیشنهاد ۱۰ لیتری هیوندا دادن رفتم تو مغازه چشمم به این موتور یخچالی افتاد ارزانتر بود وسبک ولی تا حالا دست کسی ندیده بودم حالا میترسم بگیرم چیزه بیخودی باشه پولمم هدر بدم لطفا راهنمائی کنید

    1. آیچوب گفت:

      سلام مهدی عزیز
      ۱۰ لیتری خیلی کم هست. حداقل ۲۴ لیتری تهیه کنید. اگر سایلنت باشه به مراتب بهتر هست و در آپارتمان زیاد محدود نیستید. فکر نمی کنم موتور یخچالی ها سرعت پر کردن مخزن بالایی داشته باشند.
      حتما سرعت پر شدن مخزن رو هم بپرسید و بررسی کنید. ۱۰ لیتری رو هم به شما پیشنهاد نمی کنیم. ۵۰ لیتری داخل سواری جا میشه، مطمئن باشید ۲۴ لیتری هم به راحتی جا میشه.

      1. مهدی گفت:

        خیلی ممنون لطف کردید یا به زبان ما کوردها
        زور سپاس دستی ئیوه خوش بیت

        1. آیچوب گفت:

          سپاس از شما مهدی عزیز
          ارادت ویژه داریم خدمت کوردهای عزیز

  9. مهدی گفت:

    سلام سپاس از این همه وقتی که میذارید برای جواب دادن یه پمپ ۲۰ لیتری یخچالی از شرکت فن اوران هست میخواستم تهیه کنم برای استفاده میخ کوب ومنگنه کوب به نظر شماجوابگو هست وایا میشه به صحبت فروشنده اعتماد کرداون میگه جوابگوه خیلی از نصابا میبرن

    1. آیچوب گفت:

      سلام مهدی
      تجربه ثابت کرده که هنگام خرید به حرف های دشمنتون اعتماد کنید اما به فروشنده خیر!
      با این حال اگر صدای کمپرسور آزار دهنده هست می توانید نوعی که گفتید یا انواع سایلنت را خرید کنید.
      اگر جابجایی کمپرسور ندارد پیشنهاد ما حداقل ۵۰ لیتری هست.

  10. فرید گفت:

    با سلام شرمنده کمپرسور نو خریدم متاسفانه هر دو والو خروجی هوا در زمان اتصال کوپلینگ شلنگ هوا میده آیا والو ها خرابن یا دلیل دیگه ای داره آیا قابل برطرف کردن هستن یا باید تعویض بشن با تشکر فراوان از سایت خوبتون

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما فرید گرامی
      متسفانه به دلیل کیفیت پایین قطعات این مشکلات ایجاد میشن. پیشنهاد می کنیم این قطعه رو با یک قطعه با کیفیت جایگزین کنید.

  11. امید گفت:

    با سلام برای کارهای بوکس بادی از ظرفیت چند لیتری باید استفاده رد ضمناً چه برند هایی معتبر و دارای کارآیی بیشتری هست

    1. آیچوب گفت:

      بستگی به حجم مصرف و مقدار زمان استفاده از بکس داره؛ اما کمپرسور ۱۵۰ مفیدی گزینه خوب و با کیفیت هست.

  12. امین گفت:

    سلام
    بنده ب یک پمپ بادی احتیاج دارم برای کارگاه کوچک و خانگی چوب.اما نمیدونم به چ حجمی احتیاج دارم .میخاستم بدونم یک کمپرسور ۵۰ لیتری چند دقیقه میشه سیلر پاشید یا چند متر مربع رو در هر دوره کارکرد و پر شدن مخزن دستگاه میشه رنگ امیزی کرد؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام امین عزیز
      با یک کمپرسور هوای ۵۰ لیتری میتونید سیلر پاشی رو انجام بدید؛ اما اگر طولانی مدت باشه، دستگاه مدام روشن هست که این مورد دردسر های مربوط به خودش رو داره…
      به نظرم برای رنگ چوب حداقل به کمپرسور ۱۵۰ لیتری نیاز دارید.

      1. Lucy گفت:

        سلام، مرسی از سایت با کیفیت آیچوب و اطلاعات عالی که در اختیار علاقه مندان قرار میدهید، میخواستم راهنمایی بفرمایید برای انجام (سیلر، کیلر) پمپ ۵۰ لیتری با پیستوله سایه پاس برای کارهای کوچک معرق چوب یا مجسمه رومیزی کوچک مناسب هست یا خیر، و اینکه پیشنهادتون برای پیستوله و پمپ باد کدام گزینه با چه مارکی هست؟ سپاسگزارم

        1. آیچوب گفت:

          سلام
          برای کارهای کوچک و غیر مداوم پنجاه لیتری مناسب هست اما حداقل 100 لیتری پیشنهاد میشه
          سایه پاش رو پیشنهاد نمی کنیم برای تابلو معرق

  13. بابک گفت:

    سلام. پمپ بادی خریدم و داخل مخزنش یک سری گوی های فلزی بسیار ریزی وجود دارند که کاملا گرد و فلزی هستند که زیاد هم هستند. من فکر می کنم بخاطر جوشکاری مخزن باقی مانده! به نظر شما چی می تونه باشه؟ آیا باید تمومش را خالی کنم از مخزن؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام بابک عزیز
      بله
      احتمالا قطعات جوشکاری هستند. اگر بتونید از مخزن خالی کنید عالیه؛ اما این قعات نمیتونن از شیر فلکه خارج بشن…
      بهترین کار اینه در مسیر خروجی مخزن، فیلتر تسویه هوا نصب کنید. هم فیلتر هوا هست هم رطوبت گیر
      پیروز باشید

  14. یونس گفت:

    سلام ببخشید شغلم رنگزنی در و پنجره ساختمانه،شما کمپرسور چندلیتری رو پیشنهاد میکنید؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام یونس عزیز
      حداقل ۱۰۰ لیتری باید باشه. البته برخی از پمپ ۵۰ لیتری هم استفاده می کنند که پر سروصدا هست و اذیت کننده…

  15. محمدرضا گفت:

    سلام برادر یک کارواش خانگی میخوام اولا مشخصات کمپرسور را بفرمائید و لوازم مورد نیاز چیست؟ ممنون از راهنمایی هاتون

    1. آیچوب گفت:

      سلام محمد رضا عزیز

      با کمپرسور هوا نمیتونید کارواش مناسب بسازید. در کارواش ها از پمپ آب استفاده میشه و هوا در کار نیست….

  16. کوروش گفت:

    سلام. یک پمپ باد می خواستم برای رنگ کاری. البته برای کارهای خیلی کم می خوام استفاده کنم. و چون می خوام بیصدا بگیریم برام مهم نیست مدام روشن باشه. کوچیک بودن و بیصدا بودن برام مهمه.آیا ۲۴ لیتری جواب میده؟ و برای رنگ کاری فشار پمپ باد باید چندبار باشه؟ ممنون

    1. آیچوب گفت:

      سلام کوروش عزیز
      حداقل ۵۰ لیتری تهیه کنید. امکان حمل آن برای نصب را خواهید داشت. ۲۴ لیتری خیلی کم هست و دستگاه توانایی جبران تامین فشار را نخواهد داشت.

      1. کوروش گفت:

        ممنون که جواب دادید.
        من بزرگترین کاری که می خوام رنگ کنم حدودا ۱۰ در ۳۰ سانتیمتره. و هر روز هم ازش استفاده نمی کنم. مثلا برای رنگ کاری مجسمه و غیره. و فکر نکنم ۳۰ ثانیه هم ازش بطور مداوم استفاده کنم. آیا هنوز ۲۴ لیتری از نظر فشار کم میاره؟ و اگر آره آیا روی کیفیت رنگ تاثیر میزاره؟

        1. آیچوب گفت:

          در این حد کمپرسور ۲۴ لیتری پاسخگو خواهد بود؛ اما باز هم ۵۰ لیتری پیشنهاد ما به شماست.
          به زودی در کارتان پیشرفت خواهید کرد.

  17. محمد گفت:

    سلام برای کار تعمیر مبل نیاز به یک کمپرسور داشتم به نظر شما برای رنگ یگ مبل استیل سه نفره یا یک میز اداری کمپروسر ۵۰ مناسب هست می خواهم هم کوچک باشد هم ارزان

    1. آیچوب گفت:

      سلام محمد عزیز
      بله جواب میده و مشکلی نخواهید داشت؛ اما پیشنهاد ما این هست حداقل ۱۵۰ لیتری تهیه کنید تا پس از گسترش کار، با مشکل روبرو نشوید.

  18. محمد گفت:

    با سلام و تشکر بابت ارائه مطالب آموزنده، مفید و کاربردی تون، و زمانی که برای پاسخگویی به سوالات اختصاص میدین،
    بنده میخواهم برای کارهای خانگی مانند نقاشی در سطح محدود ، پمپ باد ۵۰ لیتری سایلنت( به دلیل کم صدا بودن) تهیه کنم، آیا شما استفاده از این نوع پمپ ها را تایید میفرمایید؟ و اگر بله چه برندی را توصیه میکنید؟
    با تشکر

    1. آیچوب گفت:

      سلام محمد گرامی
      بله این اندازه جواب میده، اما اگر مشکل جابجایی و هزینه ندارید، به نظرم ۱۵۰ تهیه کنید بهتر هست. مزیت پمپ ۵۰ اینه که راحت جابجا میشه، اما عیبش اینه که مدام خاموش رو روشن میشه و صدای زیادی داره…
      در مورد معرفی برند، نظر خاصی ندارم.
      بیشتر چینی هستند، جز اینکه به دنبال برند خاصی باشید!
      پیروز باشید.

  19. علی اکبر گفت:

    با سلام
    من یک پمپ باد ۲۵۰ لیتری دارم میخاستم بدانم در راه اندازی پمپ شافت موتور باید به چپ بچرخد یا به راست

    1. آیچوب گفت:

      سلام علی اکبر گرامی
      اطلاعی نداریم. اما معمولا موتور ها راست گرد هستند.

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )

[dm-modal]